Akhilles

88 Recensionen

Hyvä ravintolakokemus rakentuu miellyttävän palvelun, erinomaisen seuran ja tottakai maistuvan ruoan varaan! Arvostelen omien mahdollisuuksien mukaan kaikenkokoisia ja näköisiä ruokapaikkoja opiskelijan perspektiivistä! Uskalla kokeilla ja elä hetkessä!

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (81)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Grilli Toro

Grilli Toro on legenda. Laatu oli pudonnut pariksi vuodeksi alas, mutta syömämme grillipihvit olivat erittäin maistuvia. Hyvin paistettu pyydetylle kypsyystasolle, uuniperunat olivat mehukkaita ja salaattia löytyi sopivasti lautaselta. Otin tietoisen riskin tullessani syömään tänne, mutta onneksi se kannatti. Laatua on tullut lisää ja kiitän siitä Grilli Toroa (varsinkin kokkia), pidetään tämä ravintola vielä pitkään Pohjois-Tapiolan maisemissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 23.04.2013
Betyg: -2

Restaurant: Ravintola Kahveli

24 €
Hemmetin hyviä pizzoja. Annokset reilun kokoisia ja erittäin maistuvia. Jälkkärit reilun kokoisia myös. Koosta huolimatta, mausta ja laadusta ei ole tingitty. Asiakaspalvelu mukavaa, rentoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi, jos poikkeatte Ukiin syömään. :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Bistro Bay

Käytiin syömässä, palvelu ok ja ruuat maistuvia, tosin hieman pieniä. Mukava kesäpaikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 29€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 0

Restaurant: Kaskis nordisk

Erittäin lämpimä ilmapiiri ja heti toivotettiin tervetulleeksi ystävällisellä asenteella. Ruoka oli aivan mahtavaa, maut fantastisia ja uniikkeja. Joitakin vieraita häiritsi meteli, itse pidin läheisestä tunnelmasta. :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 58€ Tillagt: 19.12.2014
Betyg: 0

Restaurant: Mantun Grilli

Tosiaan turun paras grilli. Tuplahampurilainen valkosipulimajoneesilla, ai että kun tekee hyvää. Suorastaan sanon, että olin aivan haltioissani, kuinka tarkkaan tämä puolijumala siellä talon sisällä valmistaa ja pakkaa ruoat kantoon. Suosittelen erittäin paljon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 11.09.2014
Betyg: 0

Food didn't taste, naan bread too crispy, overall atmosphere wasn't good at all. I recommed the other Indian restaurant on the other side of the street.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.09.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pub Niska skärgårdspizza

Kävimme täällä syömässä kaverien kanssa 15 min ennen lounasajan sulkemista. Tämä ei henkilökuntaa hetkauttanut vaan he iloisina toivovat meidät tervetulleiksi ja valmistivat lisää mahtavia peltileipiä, eikä ruoka loppunut. Tilat erittäin siistit, henkilökunta mitä ystävällisintä ja ruoka maistui meidän kolmen koplalle. Suosittelen erittäin lämpimästi käymään!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 18.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: Restaurant Orient

Perus kiinalaista. Palvelu ystävällistä. Tilat siistit. Hieman miinusta tiukkojen aukioloaikojen seuraamisesta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 17.08.2014
Betyg: 0

Restaurant: El Paso

Ruoka oli ok, palvelu oli meille hyvää. Tilat siistit. Perus pizza paikka. Pitää vaan lähteä asenteella, että ansaitsen hyvää palvelua, niin sitä silloin saa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 0

Tilasimme Pizza-Onlinen kautta pizzat maksaen etukäteen. Pizzat olivat maukkaat ja palvelu ystävällistä, kun ne tuotiin meille. Ei mitään valitettavaa. Suosittelen! :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 0


Followers

Followers (2)