Opens at 10:30

Ravintola Royal Curry House Oy.

Betyg 2.7 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (81)

Harmittavan huono kokemus. Vaikka ruoan maku oli ihan ok (8 hengen seurueesta noin puolet kehui, puolet moitti), oli asiakaspalvelu ja hinta-laatusuhde niin pielessä että emme tänne enää eksy. Riisistä ja naanleivästä siis peritään lisämaksu, kastiketta on annoksessa tosi vähän (tilasin katkarapukastikkeen jossa oli kirjaimellisesti 3 jättikatkarapua, annos maksoi siis 15 e ilman riisiä). Naanleipä ei ollut kypsää vaan lähinnä taikinaklimppiä. Olimme ravintolan ainoat asiakkaat mutta saimme silti odottaa ruokaa tunnin. Kaiken lisäksi ravintolassa oli niin kuuma ja huono ilma että joitakin ruokailijoita alkoi pyörryttää. Skippaa tämä paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella hirveää ja ylihinnoiteltua ruokaa. Ruossa ei ollut mitään makua, sen lisäksi sekä naan-leivästä että riisistä sai maksaa erikseen. Tätä ei tosin mainittu missään erikseen, joten tuli vähän huijattu olo. En suosittele. En olisi edes mennyt ravintolaan, ellei kadun toisella puolella oleva intialainen olisi ollut kiinni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 20.06.2015
Betyg: 0

Saimme erinomaita ruokaa. Tarjoilijalla oli kiire, mutta hän jaksoi hymyillä. Raita oli mahtavaa! Palaan varmasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 22.04.2015
Betyg: -1

Ehdottomasti aidoimman makuista intialaista Turussa! Viiden hengen seurueemme jokainen jäsen oli erittäin tyytyväinen myös ystävälliseen palveluun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 31.03.2015
Betyg: -1

Ehdottomasti Turun huonoin intialainen. Tilasimme kotiin 2 annosta: kana tikka masala ja kana korma, lisäksi valkosipuli naan leipää. Leipä ei maistunut valkosipulille eikä hyvälle. Tikka masalan lisätulisuus (pyysimme) oli laitettu selkeästi jostain kastikepullosta (makuun tuli etikkainen ahjokastike maku) korma kastike sinänsä oli ok mutta kananpalat eivät olleet tänään kypsennettyjä selvästikään ja todella kuivia paitsi reisipalat joita oli seassa. Palvelussa ei moitittavaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 08.02.2015
Betyg: 0

Ruoka oli mautonta ja kylmää, palvelu välinpitämätöntä. Jotain tunnelmasta ja ruuasta kertoo se, että toisella puolella tietä Delhi Darbariin jonotettiin, mutta Royal Curry Housessa oli ruokailemassa vain yksi pariskunta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.10.2014
Betyg: 0

Food didn't taste, naan bread too crispy, overall atmosphere wasn't good at all. I recommed the other Indian restaurant on the other side of the street.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.09.2014
Betyg: 0

Olen tilannut täältä muutaman kerran kotiinkuljetuksella ruokaa, joten itse ravintolan tiloista ei ole kokemusta. Tilaan aina Luutonta kanaa miedossa jogurtti-, sipuli-, valkosipuli-, rusina-, cashewpähkinä-garam masalakastikkeessa joka on ollut aina hyvää. Ainoa miinus tässä paikassa on että kaikki pitää tilata erikseen, mukaan lukien riisi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 08.06.2014
Betyg: 0

Ruuassa ei moitittavaa, mutta ei juuri kehuttavaakaan. Laskua maksaessa jäi huijattu olo, koska kaikesta maksettiin lisähintaa. 20€ tavallisesta intialaisesta ruuasta tuntuu aika kovalta hinnalta enkä aio palata uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 07.05.2014
Betyg: 1

Ravintola on sisustukseltaan sekä tunnelmaltaan ankea ja kulahtanut. Tarjoilija oli ystävällinen aluksi, mutta myöhemmin häntä kiinnosti enemmän netissä surffailu kokin kanssa kuin asiakkaiden palveleminen. Kokin kovaääninen rään ryystäminen keittiössä ei liiemmin herättänyt ruokahalua.

Tilatut ruoat olivat kehnoja. Kasvisruoasta ei maistanut menussa lueteltuja mausteita ja maistui säilyketomaattimurskalta. Lupaavasti kuvailtu lampaanliha-annos maistui lähinnä valkosipulilta. Myös riisin ja naan-leivän laskuttaminen erikseen on naurettavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 19.04.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Hämeenkatu 9, 20500 Åbo - Route
http://www.royalcurryhouse.fi