Stängd

Grilli Toro

Betyg 2.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (98)

Ruoka ei erikoista, usein vuosia sitten Torossa käyneenä täytyy todeta, että ruoka on heikentynyt merkittävästi. Lisäksi tuolla hintatasolla luulisi saavansa myös pöytiintarjoilun.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 28.04.2017
Betyg: 0

Toro oli ainakin vielä 1980-luvulla erittäin hyvä grilliravintola, jonne varta vasten ajoimme Stadista saakka. Tänään kävimme Tapiolassa asioilla ja päätimme käydä lounaalla Torossa. Ravintola ei ollut muuttunut kasariajoistaan: samat vanhat tuolit ja pöydät paitsi että silloin ne eivät klenanneet. Palvelu ja ruoka oli sen sijaan muuttuneet aivan totaalisesti - en näin huonoa palvelua ja näin kamalan huonoa ruokaa ole saanut missään. Olimme odottaneet kolmea sveitsinleikettä puoli tuntia ja mitään ei ollut keittiössä vielä tapahtunut. Moni muu myöhemmin tullut sai annoksensa meitä ennen. Kassatarjoilija sanoi, että Sveitsinleikkeessä aina kestää - varmaankin totta, mutta ettei mitään oltu edes aloitettu vaikka aikaa oli mennyt jo puoli tuntia ja tuskin olisi edes aloitettu ellei oltaisi sanottu, että perutaan tilaus ja rahat takaisin. Kokilla (ilmeisesti omistaja) on huonot käytöstavat, maksavalle asiakkaalle, joka on odottanut näinkin kauan ei pitäisi alkaa soittamaan suutaan. Eli hän pisti asiakkaan syyksi oman ammattitaidottomuutensa: asiakkaan olisi pitänyt tietää Sveitsin leikkeen valmistumisaika tai ainakin olisi pitänyt kertoa omasta aikataulustaan. Monellakohan on aikaa odottaa 40 minuuttia lounasta ja varmaan olisi mennyt tunti ellei olisi käyty kyselemässä. Olisi pitänyt vaan älytä lähteä, sillä kauan odotetut leikkeet olivat kuivaksi paistettuja känttyjä, valkosipuliperunat olivat lähes syötäviä, ranskalaiset sitä halvinta mättöä ja tietenkin super kuivaksi paistettuja. Valkosipuliannoksessa ei ollut salaattia, me ranskalaisten syöjät saimme kiinankaalia (tosi kasaria, silloinhan ei juuri muuta salaattia ollut) höystettynä parilla tuorekurkkukuutiolla. Tämä paikka kannattaa kiertää kaukaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.01.2017
Betyg: -1

Hinnat korkeahkot per annos, tosin ruoat niin maistuvia ja oikealla kypsyydellä, että hintalaatu kohdallaan. Annokset myös riittävän kokoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 28.12.2016
Betyg: 0

Pihvit kuivat ja ranskalaiset perunat paistettu jo etukateen. Ei valttamatta paikka mihin menisin uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 25.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Järkyttävä paikka! Käsitykseni legendaarisesta grilli torosta kohtasi todellisuuden oikeastaan jo saadessamme todella epäystävällisen vastaanoton. Myös ruoka oli erittäin ankeaa. Komiikkaa kuitenkin tarjoili annoksen päälle struutattu valmissoosi, kaksi löllöä purkkiparsaa ja kasa tölkkicoctailhedelmiä(!). Miksi?? Ruokaa pahempaa paikassa oli jatkuva epäkohtelias asiakkaan kohtelu. Kierrä tämä kiska kaukaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 12.09.2015
Betyg: 0

Hyvä lehtipihvi, ranskalaiset peruskamaa. Käytiin noin 40 min ennen sulkemisaikaa, ja jäi vähän sellainen fiilis ettei olisi enää jaksettu ruokaa vääntää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 22.07.2015
Betyg: 0

Annoskoko on riittävä. Perusruokaa, hyvä meininki. Ei valittamista. Hinta laatu suhde on hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 30.06.2015
Betyg: 0

Hei

Kävimme syömässä Lehtipihvit joiden väitettiin olevan Ulkofilettä. Pihvi oli nuijittu todella ohueksi mutta maistui lähinnå purkalta eli oli todella sitkeätä. Valitimme ja saimme toisena päivänä uudet jotka oli hiukan mureampia mutta ei silti TODELLAKAAN ukofilettä mitä lista väitää. Törkeää huijausta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 09.05.2015
Betyg: 0

Kävin perheen kanssa eilen pitkästä aikaa syömässä torossa. Kokemus tilatessa hyvin yksipuolinen. Tarjoilija/ kassaneiti ei ole mikään asiakaspalvelija. Nuiva, ilmeetön ja vähäsanainen. Tilasin annoksiimme valkosipuliperunoita, mitä hän yritti tarjota vaihtamaan ranskalaisiin. Annokset tuli lapsille ja aikuisille 10 välein ja sitte kun tuli, niin perunat oli kylmiä. Astioita poistamisessa ei sanaakaan, ei edes katsekontaktia. En pystynyt kiittämään lähtiessä. Tässä Jyrki sukulalle kohde.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.04.2015
Betyg: 1

Olimme koko perhe tänään 28. 3 -15 ´syömässä pitkässä aikaan teillä ja pettymys oli TODELLA SUURI ! Mainostatte suuret ja maittavat pihvit mutta ei todellakaan ollut niin.Söimme 2 grillipihviä 1 lehtipihvi ja 1 metsästäjän leike annokset j jokaisella oli aivan surkeat pihvit ! Pihvit olivat kun kengänpohjaa ja jäi kyllä syömättä jokaisella suurin osa ja eivät todellakaan ollet mitään isoja ! Ranskalaisia joo kyllä oli, jonka alla olemattomat pihvit oli.Kyllä harmitti 80 euroa maksaa surkeista annoksista joita ei voinut edes syödä !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 28.03.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Louhentie 15, 02130 Esbo - Route
(09) 460 427
http://www.grillitoro.fi/