Stängd

Kaskis

nordisk
Betyg 4.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (60)

Huippupaikka mutta pientä viilausta tarvitaan.
Ruoka ja viinit oli tosi hyvin valittu. Henkilökunta erinomaista. Aperitiivit kun tuli niin perään tuli jo heti pinaattishotti eli ei oikein keritty nauttia niitä kun jo ruokailu alkoi.
Pikkasen oli kiire annosten tulossa, olisi kaivannut pientä lisäaikaa ruokailujen väliin.
Hälyä oli mutta ei se meitä haitannut. Meidän jälkeen ravintolaan jäi vielä muutama henkilö ja siinä pukiessamme niin heitä jo kiirehdittiin mitä ei kyllä pitäisi sattua kun oli illan viimeinen kattaus ja aikaa sulkemiseen olisi ollut vielä tunti (kotisivujen mukaan).
Kokonaisuutena kuitenkin loistava pienellä miinuksella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 01.05.2016
Betyg: 0

Kuuden ruokalajin maistelumenuu oli eheä ja mielenkiintoinen kokonaisuus, josta ehkä parhaiten nousi esiin pääliharuoka sekä jälkiruoka. Viinit oli erinomaisesti valittu eikä ihan helppoihin vaihtoehtoihin oltu sorruttu. Henkilökunta oli aivan erinomaista, vaikka isäntä itse näytti aavistuksen leipääntyneeltä.
Annosten tuloa voisi hidastaa ja pitää pientä taukoa välissä; kattauksille on kuitenkin varattu kolme tuntia. Ruokailukokemus olisi silloin miellyttävämpi.
Summa summarum; tämän arvosteluskaalan mukaan ehdottomasti täydet pisteet, vaikka se suuri WAU-fiilis jäi tulematta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 23.04.2016
Betyg: 0

Parasta Suomessa. Ruoka huipputasoa, miljöö täydellinen ryhmämme makuun, palvelu huippuluokkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 17.01.2016
Betyg: 0

Kokonaisuutena paras ravintola, jossa olen käynyt tässä maassa. Ruoka yllätyksellistä, mutta ei turhaa kikkailua. Palvelusta tuli tunne, että jokainen asiakas on oikeasti merkityksellinen tälle paikalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 06.11.2015
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

En ymmärrä tätä mieletöntä hypetystä tästä ravintolasta. Ensinnäkin paikan akustiikka on aivan onneton! Hirveä häly, eikä vieruskaverinkaan juttuja tahdo kuulla. Salityöskentely varsin keskinkertaista; laskuissa virheitä, jonkun juoma toisen laskussa ja toisinpäin, unohdettuja juomia jne. Ruoka hyvää, muttei ollenkaan parasta, mitä turkulaisissa ravintoloissa olen saanut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 01.09.2015
Betyg: -1

Kaskiksen kuuden ruokalajin maistelumenuu. Ruuat maistuivat erinomaisesti neljänteen ruokalajiin asti, jolloin ähky alkoi painamaan.
Annoskoot liian isoja suhteessa menun mittaan.Ruoka toki muuten erinomaista.
Ähkystä huolimatta jälkiruoka oli yksi parhaista ikinä. Piste. Palvelu ja viinit hoitivat asiansa erinomaisesti vaikka pientä kassakonekaaosta oli ilmassa.
Suosittelen vahvasti etenkin kaikille, jotka väittävät, että fine dining ruuasta jää aina nälkä.Huom! tämä myös taataan eli kuittia vasten saa tunnin sisään syömästä spudarista kuittia vastaan rahat takaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 27.08.2015
Betyg: 0

Ruoka oli hyvää mutta jotain jäi puuttumaan. Pitkään odotettu vierailu ja maistelu menuu premium viinipaketein. Ruoka oli maukasta. Ensin kalaympyrä jota seurasi "marmori"file. Fileessä ei marmoria ollut kuin nimessä, hyvää lihaa kuitenkin. Kerroin mielipiteeni asiasta henkilökunnalle ja seuraavalle pöytäseurueelle ei marmoria enää käytetty. Menuun paras ruoka oli viimeinen alkuruoka, hernekeitto Kaskiksen tapaan. Se ole kerrassa loistava. Ensimmäisenä pääruokana ahvenet olivat hieman mauttomia, pieni suola olisi ehkä auttanut. Ankanlifile ja helmikusus oli hyvää. Jälkiruoasta emme oikein saaneet kiinni, se oli hieman outo.
Viinipaketti toimi, kaadot hieman niukkoja.
Suurin odotuksin olimme tulleet ja ehkä sen takia hieman pettyneitä. Ahtaus, hälyisyys, kiire ja palvelu eivät parantaneet tilannetta
Kaskista on hypetetty niin paljon että ehkä sen takia olimme hieman pettyneitä. Hinta-Laatu -suhde on kuintenkin ylivoimaisen hyvä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 06.08.2015
Betyg: 0

Kaskis on kokonaisvaltaisesti Suomen paras ravintola. Noin yksinkertaista se on. Silloin kun ihminen haluaa seuraavaksi mainittuja asioita, on hänen oltava yhteydessä ravintolan varauspalveluun: 1) äärimmäisen herkullista, leikkivän kekseliästä, mutta ehdottoman toimivaa ruokaa; 2) annoksia, jotka vievät nälän eivätkä vaadi ns. grillijälkkäriä; 3) ystävällisen ja informatiivisen, mutta nuorekkaan ja rennon tarjoilun; 4) timanttisen hinta-laatusuhteen; 5) puitteet, jotka ovat toki kuumat, karut ja kohinan täyttämät, mutta silti täynnä leppoisan hymyilevää ja odottavaa ilmapiiriä.

Joku vääräleuka saattaa uhota, että Olosta saa parempaa ruokaa. Kenties absoluuttisella tasolla. Toinen uskottelee, että Morrisonista saa isompia annoksia. Varmasti. Kolmas antaa ymmärtää, että Aidossa tarjoilijat kertovat enemmän tietoa annoksista ja viineistä. Siinä ja siinä. Neljäs kuiskuttaa, että Sandrossa on parempi hinta-laatusuhde. On sielläkin hyvä. Viides väittää, että Brondan miljöö on hienompi. No aivan taatusti. Ja kalliimpi. Kyse ei olekaan siitä, eikä siis mistään yksittäisestä asiasta. Kyse on kokonaisuudesta, jokaisesta ravintolaelämyksen palasesta. Kuten aloituslauseessa totesin, Kaskis on kokonaisvaltaisesti Suomen paras ravintola.

Tällä kertaa otimme kaksi maistelumenua ja siihen mätsäävät viinit (ne edullisemmat). Kaiken tämän kun saa skidisti alle satasella (tipin kanssa tietysti yli), voi puhua, diilistä, jolle edes Grouponin äkäisimmät tarjoukset eivät koskaan pysty vetämään vertoja. Kahden iltakäynnin perusteella suosittelen vahvasti, ja tarvittaessa vaikka lievää voimaa käyttäen, tekemään makumatkan Turkuun jo pelkästään Kaskiksen takia – vaikkapa sitten Michelin-tähtien alla uinuvasta pääkaupungista asti. Niin, ja onhan Turussa muitakin huikeita rafloja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 03.08.2015
Betyg: 1

Ruoka oli hyvää, kuten odotinkin. Sen takia kannatti tulla. Tunnelma ravintolassa oli hälyinen, ja jotenkin ruokalamainen. Seurueemme oli jonkin verran pettynyt siihen, ettei hintavaa juhlapäivän ateriaa saanut syödä rauhassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 1

Olimme 4 henkilön surueessa hiljattain syömässä 6 ruokalajin menun + viinit. Ruoka oli erinomaista, palvelu oli kohtalaista, mutta erikoista oli, että meidät " ajettiin" reilun 2 tunnin kuluttua pois syömästä. Seuraava seurue oli kuulemma tulossa. Yleensä 6 ruokalajin menun syömiseen on varattu aikaa 2.5-3 tuntia. En mene kyllä uudestaan kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 59€ Tillagt: 27.06.2015
Betyg: 0


Läge

Kaskenkatu 6a, 20700 Åbo - Route
044 723 0200
http://www.kaskis.fi