Hiekkamies

72 Recensionen

Ravintolan pitää antaa rahalle vastinetta - jos on vaan nälkä, pitäisi ruuan tämä asiaintila korjata järkevään hintaan ja nopeammin kuin ruokakaupassa käyminen. Jos taas tekee mieli käyttää rahaa siihen, että saa jotain erityistä, tulee ruuan ja palvelun olla jotain sellaista, josta kannattaa maksaa. On myös olemassa paikkoja, joista saa tätä kaikkea. Näissä tuleekin sitten käytyä yhä uudestaan.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Recensioner (71)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Indian Cuisine

Buffetin hinta/laatu-suhde on erinomainen. Tarjolla oli useita kastikevaihtoehtoja, joista mikään ei ollut tulista, mutta kaikki erittäin maukkaita. Palvelu oli ystävällistä ja ripeää, naan-leipä rapeaa. Tämä on ehdottomasti Oulun parhaita lounasvaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.07.2011
Betyg: 1

Restaurant: Indian Cuisine

Erittäin hyvää ruokaa ja ystävällinen palvelu. Monet etniset ruokapaikat ovat hiukan halvempia, mutta tämä on ehdottomasti laadukkaammasta päästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 02.08.2010
Betyg: 0

Restaurant: Taco Nito

Taco Nito on sympaattinen tacopaikka, joita Turussa ei ole turhan montaa. Annosvaihtoehtoja ei ole montaa ja tämä on vain hyvä asia. Raaka-aineet ovat tuoreita ja valitsemalla erilaisia kastikkeita, voi samasta annoksesta saada hyvinkin erilaisen.

Paikan sijainti on erinomaninen, mutta liiketila voisi olla viihtyisämpikin. Palvelu on aina ollut hyvää. Kaikenkaikkiaan oivallinen vaihtoehto pikaruualle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 3

Joen hampurilaisissa on vahva visio.

Meksikolaishenkiset purilaiset ovat erilaisia, kuin mitä muualta saa ja annoskoot ovat ilahduttavasti järkevät. Näitä kannattaa kokeilla.

Miljöössä ajetaan Jenkkiläistä diner tyyliä, joka ei minun oikein iskenyt. Sijainti on myös kaukana kaikesta, mutta ainakin palvelu on aina ollut ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 1

Restaurant: Fafa's Kamppi

Annoksia, joissa yhdistellään kaikkea hyvää.

Täältä saa hyvää ruokaa nopeasti. Paikan tyyli kyllä voi jakaa mielipiteitä. Starbucks ei ole maailman paras konsepti ja erityisesti Suomessa ei etunimien käyttäminen ja suomalaisten keskenään puhuma englanti välttämättä hirveästi lämmitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Nick´s Food Design

Tällä hetkellä Turun paras lounaspaikka.

Nickin ruoka on erinomaista ja mistään muualta ei tähän hintaan saa kokonaista buffettia jälkiruuan kera.

Sijainti on erikoinen ja loft henkinen tila jakaa mielipiteitä, mutta kokonaisuus on erittäin hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: -1

Restaurant: La Caffettiera

Ruoka Cafeteriassa on erittäin hyvää, erityisesti kermainen lisukeriisi oli poikkeuksellisen mielyttävä kokemus.

Sijainti Kupittaalla tekee tästä kätevän paikan yliopistolaisille, mutta ei sitten juuri muille. Hyvä niin, koska jo nyt paikka on aina täynnä. Miljöö on siisti ja palvelu toimii. Jälkiruokakahvi ei kuulu hintaan kuten paremmissa lounaspaikoissa yleensä, mutta se on kyllä hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Saimme täällä erinomaista palvelua ja myös tilaussuosituksia, jotka Suomessa ovat harvinaisia. Myös miljöö oli mukava, joten näiltä osin pisteet kotiin.

Ruoka oli perushyvää kreikkalaista, mutta ei herättänyt suuria tunteita. Hinta/laatusuhde voisi olla parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Pub Niska skärgårdspizza

Paremman tason pizzeria Aurajokirannassa. Sekä ruuassa että miljöössä on paljon yritystä, mutta sellainen olo jäi, että molemmat kaipaisivat vielä hieman viimeistelyä. Paikka on kuitenkin erinomainen ja pizzat ovat hyviä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Restaurant: Mami

Illallinen ei lunasta lounaan lupausta. Ruoka on kyllä erittäin hyvää, muttei merkittävästi edullisempaa lounasruokaa parempaa ja jälkiruuassa olisi parantamisen varaa. Paikka oli meluinen ja palvelu erittäin hidasta. Näyttäisi siltä, että mitä vanhempi on, sitä parempaa palvelua saa - ei näin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 21.12.2010
Betyg: -1


Bilder


Followers