Köket är öppet

Kreikkalainen Ravintola Athene

Betyg 1.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (46)

Poikkesimme viiden hengen porukalla tarkoituksena nauttia maittava kreikkalaistyyppinen ateria.
Mutta mitä vielä. Ateria oli koottu huokeimmista aineista (esim. lohkoperunat suoraan kaupan pakastealtaasta, sieltä huokeimmasta päästä). Talon viininä tarjottiin Gato Negroa, koska kreikkalaista ei ollut saatavilla. Tässä kohtaa veloitettiin ylihintaa asiaa sen kummemmin perustelematta.
Aterian kanssa tilattu Nemea viinipullo tuotiin pöytään avattuna ja uskomme on, että tarjolle ei tullut tilattua viiniä, vaan jotain aivan muuta Nemea pulloon pullotettuna (?)

Kaiken kaikkiaan kokemus oli valtava pettymys ja vierailumme kyseisessä paikassa oli viimeinen.
Paikan hinta ja laatu eivät todellakaan kohtaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.02.2016
Betyg: 0

Souvlaki, fetapihvi ja stifado erittäin hyvin maustettu ja kypsää, maku kuten Kreikan matkoilla on ollut; jugurttihunaja hyvää. Palvelu ystävällistä ja jutustelevaa; hyvin huomioitu seurueen eri ikäiset jäsenet. Kannatti viettää 60v juhlia tässä Turun Kreikkalais- saaressa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 27.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella suuri pettymys. Alkusalaatti oli nihkeää ja hukutettu öljyyn, leipä oli mustaksi käristetty halvin markettilimppu mitä löytyy. Tarjoilija ei osannut palvella edes auttavasti englanniksi, ja lisäksi annokset eivät olleet sitä mitä tilattu (vaikka tilaus lopulta tehtiin kokonaan suomeksi). Gyros vaikutti olevan marketin halpaa pakastekebablastua ja ranskalaiset samaten huonolaatuista pakastekamaa. Myös pääruoka ui epämääräisessä vetisessä kastikkeessa. Ei ihme että tämä paikka on iltaisin tyhjillään kun tien toisella puolella oleva saman hintaluokan rafla on aina väkeä täynnä! Harmi ettei Turussa ole kilpailijaa, koska Kreikkalainen ruoka kunnolla tehtynä on erittäin hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

Ikävä kyllä, alkusalaatti oli ruskeaa ja kotikutoisesti tarjoiltua kurkun ja tomaatin kanssa. Öljy oli valmiiksi annosteltu salaattiin ja sitä oli aivan liikaa. Leipä oli valmiiksi siivutetusta markettileivästä paahdettua kuivaa kånttyä. Kanavartaat olivat ok, mutta ei kyllä minkäänlaista kreikkalaista efektiä tullut. Sisustus on jäänyt jonnekkin 90 luvulle. Palvelukin oli hyvin vaisua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Oikeaan kreikkalaiseen ruokaan oli pettymys. Tietysti Kreikan tunnelma jää, mutta ruokakaan ei sävähdyttänyt... niin kiva kun olisi käydä kreikkalaista fiilistä nostamassa....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.11.2014
Betyg: -1

Ikävä kyllä härän sisäfilé valkosipuliperunoilla oli paitsi ylihintainen (27e) myös amatöörimäisesti valmistettu. Annos oli vetinen, perunat kumisia ja liha, vaikkakin mediumiin kallellaan, sitkeää. Muista annoksista en osaa sanoa muuta kuin että toivottavasti ovat parempia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 27€ Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 1

Saimme vaimoni kanssa kumpikin eri annokset, mitä olimme tilanneet. Huomauttaessamme alkureaktio oli sen verran vihamielinen, että päätimme syödä sen, mitä edessä oli. Mielestäni oma ruokani oli karjalanpaistia, joka oli keskimääräisen lounasruoan tasoista. Kurjinta oli lastenruoka, koska kreikkalaisten lihapullien sijasta lastenlistan lihapullat olivat einestavaraa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 21.11.2014
Betyg: 1

Todella hyvää ja maukasta ruokaa. Annos juuri sopivan kokoinen, ei liian ähky jälkeenpäin. Palvelu erittäin sympaattista, mitä nyt kreikkalaiseen tyyliin välillä henkilökunta kovaäänistä, suomalaisen korvaan, mutta se olikin ehkä ainut "miinus" koko käynnissä! Suosittelen ehdottomasti. Ruuat tulivat myös todella nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 26.09.2014
Betyg: 0

Todella ala-arvoista ruokaa! Alkusalaatti ui öljyssä, kuten myös lautasen reunat. Salaatissa oli mukana myös syömkelvottomat osat esim. kanta. Leipä oli palanutta ja kovaa viipaleleipää. Pääruoka kanavarras tarjottiin syvältä lautaselta koska raa`at lohkoperunat uivat kastikkeessa jota ei ollut mainittu ruokalistalla. Kanavarras ja tsatsiki olivat suoraan marketista. Jäi syömättä! Vaikka mainitsimme ruuan kelvottomuudesta joka jäi lautaselle, meitä laskutettiin täydestä määrästä. HUIJARIPAIKKA!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 17.08.2014
Betyg: 0

Saimme täällä erinomaista palvelua ja myös tilaussuosituksia, jotka Suomessa ovat harvinaisia. Myös miljöö oli mukava, joten näiltä osin pisteet kotiin.

Ruoka oli perushyvää kreikkalaista, mutta ei herättänyt suuria tunteita. Hinta/laatusuhde voisi olla parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.04.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Itäinen Pitkäkatu 5, 20520 Åbo - Route
http://www.atheneravintola.com/