Closed now

Mami

Betyg 4.7 / 5

Recensioner (145)

Mamin lounas toimii minulle reissupäivinä lohturuokana. Aina hyvää, ei liika kikkailua, mutta maut ovat kohdillaan. Palvelu on kiireisenäkin päivänä erittäin ystäväälistä ja rentoa ja halutessaan saa lounaan myös take awayna. Kotoisa ja lämmin ilmapiiri. Rakastan erityisesti paikan keittoja!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 10.11.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paras ravintolakokemus tänä vuonna. Wallander-pihvi vasikasta loistavasti paistettu, mehevä ja maukas. Palvelu huomaavaista mutta ei tungettelevaa. Kiitos!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 16.08.2016
Betyg: 0

Tunnelma mukavan vilkas, hyväntuulista ja asiantuntevaa palvelua. Ruoka oli kyllä maistuvaa mutta kaipaisi ehkä vähän enemmän yllätyksellisyyttä ja oivaltavuutta kun hinta on tällä tasolla. Annokset hyvänkokoisia. Suosittelen varaamaan pöydän ainakin muutama päivä etukäteen vaikka kyseessä olisikin arki-ilta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 15.11.2015
Betyg: 0

Ruokailemaan emme päässeet, sillä koitin tehdä pöytävarausta puhelimitse. kukaan ei vastannut ja laitoin sitten sähköpostia kyselläkseni pöytävarausta. Varausta koitin tehdä viikkoja etukäteen. Ei tullut myöskään minkään laista vastausta sähköpostitse. Mikä pettymys. Ehkä kyseinen ravintola ei halua lisää asiakkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.09.2015
Betyg: -3

En ole ennen käynyt ja nyt hetken mielijohteesta lounaalle. Kehuttu paikka, eikä suotta. Tosin tämä perustuu nyt yhteen käyntiin. Lounas ulkoilmassa ison varjon alla. Leipäkori kunnon voilla ja vettä mukavan näköisestä isolla korkkitulpalla varustetusta vesikannusta. Pyhäjärven isot muikut ja mummukurkkumajoneesia. Enpä ole ennen syönyt näin hyviä muikkuja, jokin niissä vei kielen mennessään. Rapeus ja maku sekä perunoiden tuntuma suussa olivat erittäin miellyttäviä. Ei sovi ehkä raavaalle miehelle, mutta itse tulin juuri sopivan kylläiseksi. Henkilökuntakin mukavaa joten ei mitään valittamista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.07.2015
Betyg: 1

Pieni pettymys. Vuosia sitten viimeksi ja tuolloin loistava ruoka ja tunnelma. Nyt kiireen tuntu. Lounasvaihtoehtoja ei esitelty. Pyydettiin lukemaan taululta. Ehkä lounasaika ei paras mahdollinen. Harmi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 23€ Tillagt: 07.05.2015
Betyg: 1

Vakio lounaspaikka. Todella hyvää ruokaa sopuisaan hintaan!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0

12 eri maalaista ja enemmän ja vähemmän nälkäistä lauantai-lounaalla. Asiantunteva, sujuva, ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Myös mutkaton tunnelma ja hyvä sijainti - suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 11.04.2015
Betyg: 0

Valitsimme Mamin näiden arvostelujen pohjalta. Ensin luulimme tulleemme väärään paikkaan. Ahdasta ja kaikuvaa. Ja ruoka sitten. Ei mitään ihmeellistä. Mautonta kuhaa. Kallista. Siis jos tämä on Turun paras ravintola, niin voi Turkua ja turkulaisia!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 25€ Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Kyllä taas kannatti varata pöytä Mamista!
Loistavat etanat taas kerran ja pääruoka kuha aivan uskomaton makusinfonia ja puhumattakaan suklaa jälkiruoasta ;0
Viinisuositukset toimivat hyvin ja palvelu ystävällistä <3

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 26.02.2015
Betyg: 0


Läge

Linnankatu 3, 20100 Åbo - Route
(02) 231 1111
http://www.mami.fi

Options