p

7 arvostelua

Ruoka ja tunnelma saavat minut unohtamaan hetkeksi arjen ja palvelu on huomaamattoman hyvää. Tämä tapahtuu onneksi todella usein :).

Ansiomitalit

Blogi

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Aula Café kahvila & tilausravintola

Aulassa söisin loistavan arkisalaatti- ja keittolounaan lisäksi silloin tällöin brunssia. .;). Hinta on naurettavan halpa näin laadukkaasta buffetista.
Aulan satunnaiset (vappu ja UMF) brunssit ovat aina olleet huiput. Varsinkin kesäterassin klubia suosittelen, tarjolla on hyvää pientä tapashenkistä purtavaa ja letkeää musaa kesätorstaisin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 2

Ravintola: Panini italialaista, pastaa

Hinta-laatusuhde on yksi kaupungin parhaista! Takuutuoreet ja isot salaatit, maistuva pihvi ja yksi kaupungin parhaista pizzoista. Sunnuntaina ruuhkaa johtuen Turun muun ravintolatarjonnan vähäisyydestä. Parhaimmillaan lounaalla, jokaiselle jotakin ja laadulla! Mukava henkilökunta ansaitsee erityiskiitoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Kreikkalainen Ravintola Athene kreikkalaista

Tykkäsin feta-pinaattipiiraasta ja tsatsikista, salaattipuoli sensijaan oli melko köyhä. (Perus tomaatti- ja kurkkuviipaleet lauatsen reunalla). Seuralaiseni liha-annos oli iso, mutta kuulemma varsin mitäänsanomaton verraten hintaan. Listalta löytyy myös lohta ym. ei-kreikkalaista, jota tämän hintaisessa ravintolassa en ehkä odottaisi. Nälkä lähti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 0

Ravintola: Sergio's Italialaista

Kauniissa rakennuksessa, kauniilla Aurajoen näkymällä ja aitoitalialaisessa tunnelmassa nautittu risotto vie nälän ja tuo tilalle onnellisen olon :). Toimii lounaalla, romanttisella illallisella tai kavereiden kesken. Kesällä Turun paras, tosin illalla varjoon jäävä terassi. Viinit ovat huippuluokkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Bossa brasilialaista

Mojito on jo syy tulla! Samoin maniokkilastut on aina tilattava alkupalana pöytään. Olen syönyt Bossassa niin liha-, kala- kuin kasvisruokaakin, ja aina saanut rahalleni vastinetta. Tunnelma ja palvelu ovat tyylikäät mutta rennot.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Mami ravintola

Mamin esiliinan helmoihin on päästävä ainakin kerran kuussa. Menu on pieni, mutta harkittu, mikä kielii laadukkaasta ruoasta, joka nojaa sesongin mukaiseen tarjontaan. Mamin sisustus ja palvelu on tyylikästä, mutta klassisella tavalla rentoa ja huomaavaista. Suosikkiruokani on paistettu siika, jota otan aina, kun sitä listalla on. Tänne ohjaan turistit joka kerta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 1

Ravintola: Ravintola blanko ravintola/kahvila/baari

Blankon henkilökunta, ruoka ja tunnelma sopivat lähes millaiseen tilanteeseen tahansa; tosin fiinimpää ravintolailtaa viettäisin muualla. Chilli arkiravintola ja lauantaipäivän rento olohuone.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.05.2009
Arvosana: 0


Kuvat


Seuraajat