Opens at 14:00

Sergio's

Italian
Rating 3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (122)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pala italiaa. .. ainoa miinus on se ettei ollu tiramisua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 27.10.2016
Rating: 0

Olen pettynyt eiliseen (lauantaina 13. 2.2016) Meitä palvellut vaaleanhiuksinen naistarjoilija vaikutti kireältä. Ei hymyillyt meille yhtään. Yksi meistä joutui pyytämään, että hymyilisi hiukan. Kun olimme tilaamassa ruokaa, hän näytti hermostuneelta. Kaverini tilasi pekoni-pastan, se oli kuivaa ja mautonta. Pyydettiin vaihtaa, tarjoilija ei pahoitellut yhtään. Tilasin alkupalaksi kampasimpukan - annos oli lähes mitätön - vain kolme aivan pientä palaa kampasimpukkaa. Ehkä se oli leikattu kolmeksi osaksi! Maku kuitenkin kohdallaan. Tiramisu jälkiruoaksi ei ollut hyvää. Tämä taitaa olla viimeinen käynti.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.02.2016
Rating: 0

Erinomaista ruokaa. Pastat aina Al dente. Alkupalaksi uppomuna oli todella hyvää. Pasta pekonin kanssa ihan hyvä, "tiramisu" todella herkullinen. Risotot ovat aina erinomaisia ja ankka annokset myöskin. Palvelu ihan hyvä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 29.11.2015
Rating: 0

Palvelu ei mitenkään erikoista. Oltaisiin toivottu näillä hinnoilla jo parempaa palvelua. Ruoka ok, vaikka pienet annokset. Tuntui myös että lapset eivät olleet tarvetulleita ravintolaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 29.10.2015
Rating: 0

Kävimme isolla porukalla syömässä Food and fun menun. Keittiömestari tuli paikanpäälle puolessa välissä ruokailua ja itse ruoka ei ollut "hänen" keittiöstään tullutta. Ruoat eivät olleet yhteneväisiä lautasella ja pääruoka kylmää. Kun menuita syödään niin esimerkiksi tuore leipä, keittiöntervehdys ovat melkein aina osana ateriaa. Ei kuitenkaan täällä. Keittiömestari koonnut ehkä menun ja laittanut sen sähköpostilla ravintolaan. Thats it, food and fun toteutettu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.10.2015
Rating: 0

Mukava ja nopea palvelu. Pizzapohja ok, mutta täytteitä todella minimaalisesti. Maussa ei kylläkään moitittavaa. 15 euroa tämän tason pizzasta on silti ehdottomasti liikaa. Terassilla viihtyi mukavasti, mutta parempia pizzoja löytyy monesta paikasta Turusta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.08.2015
Rating: 0

Real Italian in Turku!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.07.2015
Rating: 0

Aivan ihanaa pizzaa, vaikken ole pizzan ystävä. Palvelu ja kaikki kohdillaan. Aivan helmi!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 20.07.2015
Rating: 0

Pizza pohja oli minun makuuni liian paksu ja kuiva. Mozzarellaa oli joko niukasti tai se oli muuten turhan mietoa. Parman kinkku ja rukola olivat hyviä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 06.06.2015
Rating: 0

Alkuun tuodun leipäkorin leivät olivat nahkeita ja sitkostuneita. Pasta ylikypsää, annoksesta puuttuivat lähes täysin siihen kuvatut oliivit, kaprikset ja sardelli. Lasten annoksen jauhelihaspagetti oli myös pitkälti pelkkää liiaksi keitettyä pastaa. Toinen lastenannos, eli pizza oli maultaan ja paistoasteeltaan erinomainen. Palvelu oli hyvää, vaikka tarjoilija tunnustikin juuri aloitttaneensa. Hän teki työnsä varmasti ja kirjasi tilaukset hyvin ylös, jotta säästytään virheiltä. Olemme muutaman kerran aiemmin käyneet täällä ja edellisiin kertoihin verrattuina taso on laskenut. Annoskoot olivat hyvin riittävät lounaaksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 01.04.2015
Rating: 1


Location

Läntinen Rantakatu 27, 20100 Turku - Route
(020) 769 8585
http://www.sergio.fi

Options