Opens at 11:00

Ravintola blanko

restaurant/café/bar
Rating 3.2 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (109)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Pasta rulettaa. Kahtena peräkkäisenä viikkona paikalla, joten varmennus tehty. Ensimmäisellä kerralla maaliskuisena keskiviikkoiltana ravintola täynnä-> hyvä merkki. Vapaana yksi pöytä. Klassikkoa piti kokeilla ja sehän ei tuottanut pettymystä. Lammaspasta reilu annos, lammas ensiluokkaista ja makukin kohdallaan. Ruuan tulemisessa hieman kesti mutta se annettakoon anteeksi, sillä asiakkaita oli reilusti. Tarjoilijat säilyttivät pokkansa todella hyvin siihen nähden, kuinka paljo porukkaa oli paikalla.

Toisella kerralla kana-kookospasta pienen pieni pettymys. Olisi mennyt nimikkeellä kanaa nudelilla kermaisessa kastikkeessa. mutta silti positiivisen puolelle jäätiin.

Erityismaininta viinien hinnoittelusta. "Perusviinit" 7€/16 cl verraten kohtuullinen hinta, varsinkin kuin valikoimaa on. Amaronekin taisi olla 12€/16 cl, millä hinnalla kyseistä nektariinia on yksinkertaisesti pakko nauttia.

Kaiken kaikkiaan, sijoittuu Turun tarjonnassa hinta-laadun huomioon ottaen yläpäähän

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 22.03.2017
Rating: 0

Tämä ei petä koskaan! Sekä lounas että á la carte toimivat. Kerran tosin taisin syödä tiikerirapuspagetin jossa rapuja oli annoksen päällä ehkä kolme ja muuten syvä lautanen täynnä spagettia. Toisaalta Blanko saa tämän anteeksi koska menee sitten minne tahansa syömään, jos pääaine ruuassa sattuu olemaan kala/-äyriäis-osastoa niin niissä usein pihistellään. Muuten ei negatiivista sanottavaa! Lounaalla on usein tarjolla thai-lautanen ja varsinkin Kana Korma on oma suosikkini. Pehmeää lihaa, herkullinen kormakastike ja annoksen lisukkeet myös maistuvia. Täällä voisi syödä vaikka joka päivä jos olisi varaa!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 18.02.2016
Rating: -1

Ruoka oli maistuvaa ja hienosti aseteltu. Palvelu ja tunnelma erinomaiset.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 04.12.2015
Rating: 0

Paikka on tosi kivasti laitettu ja musiikki on hyvää. Palvelukin oli hyvää perustasoa. Ruoka oli ihan hyvää mutta 17 euron hinta on kyllä törkeästi yläkanttiin. Söin kana-cashew wokkia, joka vastasi laadultaan take away -paikkoja. Noissa hinta on vähintään puolet halvempi, ja toisin kuin Blankossa, niissä kana ei ole kuivaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 30.10.2015
Rating: 1

Vierailu isommalla porukalla. Jo melko korkeaan ikään ehtineellä ravintolalla on näppärä sijainti jokirannan kadunkulmassa. Kesäaikaan myös terassi. Sisustus nuorekas ja miellyttävä. Kattaus tyylikäs.

Tilasin alkuruoaksi hummusta; annos oli sopivan kokoinen ja mautkin ok joskin leipä olisi voinut olla laadukkaampaakin - osa jäi syömättä kovasta nälästä huolimatta. Pääruoaksi valikoitunut häränfilehampurilainen ei kärsinyt liiallisesta kuivuudesta kuten tämäntyyppisillä annoksilla toisinaan on tapana - ohessa tarjoilllut perunat hyviä eikä coleslawkaan mitenkään heikko esitys.

Tarjoilu ystävälllistä. Aterimet ja lautasliinat korvataan uusilla kutakin ruokalajia varten, mikä ei tämän hintaluokan ravintoloissa ole itsestäänselvyys. Rento tunnelma, suosittu paikka, pöytävarauksen kautta liikkeelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 32€ Added: 29.08.2015
Rating: 0

Turistina Turussa ja Blankon sunnuntai-brunssilla klo 12. Ruoka oli kyllä oikein hyvää kun sen ääreen vihdoin pääsi. Ensimmäiset runsas 20min kului jonossa seistessä ulkona, jotta edelläolevat pääsevät ensin maksamaan ja sitten jonottavat lautasensa kanssa buffasta ruokaa. Ravintolalta toivoisi organisointia tämän suhteen, vaikka koko väki ensin pöytään ja ruoka ja maksu sen jälkeen. Tai jotain vastaavaa ettei tarvitse ulkona värjötellä. Sitä odotellessa suosittelen paikalle menoa vähintään 15min ennen aloitusaikaa, tai sitten reilusti 30min myöhässä.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 19.05.2015
Rating: 0

Tarjoilu erittäin epäystävällistä ja ylimielistä. Koko ravintolakäynti ja epämiellyttäväksi tarjoilijan nokkavuuden takia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 28.04.2015
Rating: 1

Pitkästä aikaa tulimme Blankoon. Aikaisemmin kokemuksemme ovat olleet vaihtelevia. Välillä homma on toiminut ja välillä ei, jolloin olemme taas pitäneet taukoa Blankosta. Eilen homma kuitenkin toimi! Tarjoilu oli uskomtattoman ammatillista, siistiä ja nopeaa. Ruoka-annokset olivat todella hyviä ja raaka-aineet laadukkaita. En löydä mitään huonoa sanottavaa! Jos vielä saisi takuun, että myös seuraavalla kerralla kaikki toimii näin, niin Blankosta tulisi ehdoton suosikkini Turun ravintoloista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 22€ Added: 26.04.2015
Rating: -1

Ehkä Turun yliarvostetuin ravintola. . Kuivaa pastaa lounaalla ja Sunnuntaibrunssin hinta/laatusuhde aivan pielessä..

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.04.2015
Rating: 0

Tuttu ja yhtä surkea Blankon-lounas. Tänään tarjoiltu, pulledLamb-pitaleipä ja salaatti oli totaalinen Farssi! Keittiön henkilökunnalle suosittelisin pikaista visiittiä lähimpään kebab-ravintolaan ja opiskelemaan edes välttävän pitaleivän tekoa.Leipä toi mieleen saharan autiomaan ja täytteenä ollut lammas(joka ei ollut päässyt leivän sisälle asti),oli mahdollisesti menehtynyt nestehukkaan. Annokseni leivän halkaisu oli myös epäonnistunut totaalisesti, sahalaita-fiskarssit olivat onnistuneet leikkaamaan kuivan 'hatun' leivästä,jonka alle nälkiintynyt lammas oli sijoitettu.
Jäinkin miettimään suoritanko ruokailuni raivaussahalla vai kertahotkaisulla turpa täyteen. Perus valkosipulinen-jugurttikastike sentään hieman hiveli makunystyröitäni. Salaatista kun seuraavalla kerralla blokkaa vielä nuutuneet ja märät lerput ja tarjoilee sen rapeana ja raikkaana niin Avot!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.04.2015
Rating: 1


Location

Aurakatu 1, 20100 Turku - Route
(02) 233 3966
http://www.blanko.net/

Options