iivi

9 reviews

Badges

Blog link

Reviews (9)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Cafe Tanja

Surkein "ravintola" missä olen ikinä käynyt. Meillä oli citydeal "intialainen brunssi", valitettavasti seisova pöytä ei ollut brunssia nähnytkään... Pahanmakuiset jauhelihapihvit ja nakit, kuivaa riisiä, ylimaustetut ntialaiset kasvikset ja kanacurry ja jotain pastaa. Leipä oli ok, kunnes huomasimme että työntekijä toi ne koriin paljain käsin. Älkää hyvät ihmiset menkö tähän paikkaan...

     
     
     
Experience: À la carte Added: 18.03.2013
Rating: 7

Meillä oli groupon-diili, johon kuului miso-keitot, 10 palan sushi-lajitelmat sekä vihreät teet. Misot saapuivat nopeasti, mutta susheja joduimme odottelemaan varmaan lähemmäs tunnin. Meidän jälkeemme ravintolaan saapui useampi pöytäseurue, jotka saivat ruokansa ennen meitä (vaikka olimme siis tilanneet jo ennen heidän saapumistaan). Tarjoilija pahoitteli kyllä asiaa. Itse sushi oli mautonta, ja merilevä sitkeää. En aio toista kertaa eksyä kyseiseen paikkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 04.11.2013
Rating: 1

Restaurant: Bistro O mat scandinavian

Nam! Söin ruuaksi grillattuja jättikatkarapuja, vuohenjuustoa,
salaattia ja grillattua valkosipulileipää. Annos oli todella herkullinen ja riittoisa! Lisäksi alkuun tuotu tumma leipä (puolukka? karpalo?) oli todella hyvää. Paikka on viihtyisä ja kattaukset hienot. Tarjoilija Maria oli todella palvelualtis ja ystävällinen. Aion ehdottomasti mennä toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 04.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola blanko restaurant/café/bar

Söin alkuruuaksi friteerattuja tiikerirapuja ja pääruuaksi halloumi-viikunasalaatin. Salaatti oli yksi parhaista salaateista mitä olen ikinä syönyt. Rapujen kanssa tullut chili-sitruunadippi oli todella herkullista. Maistoin myös ystäväni punajuuripastaa, joka sekin oli erittäin hyvää. Palvelu oli ystävällistä. Suosittelen paikkaa lämpimästi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 27€ Added: 04.11.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Tokyo55 japanese

Sushi-buffet oli loistava! Valikoima oli laaja, sushit olivat tuoreita ja laadukkaita. NAM! Lisäksi asiakaspalvelu oli kohdallaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: -1

Restaurant: Zuhat pizza/kebab

Herranjumala mitä kebabbia. .. Liha oli vaaleaa väriltään, näytti lähestulkoon raa'alta ja haisikin omituiselta. Seurueessa kaikilta jäi tavaraa lautaselle. Kanapitaleipä oli ok, kana jopa maukasta. Eli älkää hyvät ihmiset kebabbia siellä syökö. Salaattipöytä kuului lounaaseen, mutta todella onneton valikoima (ja kivoja ne kärpäset siinä pörräämässä).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 2

Restaurant: Kaari 18

Loistavat burgerit! Olen käynyt useaan otteeseen, ja voin kyllä suositella. Kannattaa ehdottomasti kokeilla burgereita; itsetehty sämpylä on aivan mainio, majoneesikastike herkullista ja annos on runsas. Toisinaan kokemus ei ole ollut niin mieleen painuva, johtuukohan eri kokista sitten? Palvelu on joka kerralla ollut hyvää. Kesällä terassin puolella on kiva ruokailla.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Itamae Sushi fast sushi in forum

Loistava hinta/laatu-suhde. Palvelu ei kovin kummoista mutta sushi aina yhtä maistuvaa. Kestosuosikki!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 20.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Siisti ja rauhallinen ravintola, palvelu ystävällistä. Ruoka erinomaista! Söin Massaman currya kanalla, annos vei kielen mennessään. Runsas annos, loput sai kätevästi mukaan. Ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 20.12.2012
Rating: 0


Images


Followers

Following (1)