AnnuS

14 reviews

Badges

Blog link

Reviews (14)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Nick´s Food Design

Loistavaa ruokaa, henkilökunnalla joskus vähän pasmat sekaisin (ja pari kylttiä helpottaisi talon takana joen puolella olevan sisäänkäynnin löytämistä)

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 18€ Added: 30.09.2015
Rating: -1

Restaurant: Bistro Helsinki 15 italian bistro

5-annoksinen keittiön yllätysmenu, jossa alku loistava, loppua kohden hieman lopahti. Keittiöllä on paljon yritystä, jopa liikaakin: lautasella on paljon komponentteja ja makuja ja kokonaisuus jää hajanaiseksi. Osa nappisuorituksia, parasta härkäragua pitkään aikaan ja sopi loistavasti osaksi punajuuriannsta, jälkiruoassa taas oli tyrniä, appelsiinia, mantelia jne jne, vähempikin olisi riittänyt, nyt vaivalla tehtyt komponentit jäivät täysin seinäkukkasiksi. Sanovat tekevänsä bistroruokaa, mutta enemmän tämä kyllä oli valkoisten liinojen fine diningia, ainakin yritys tuntuu olevan siihen suuntaan, mihin sitten hieman kompastutaankin. Joka tapauksessa, ei suinkaan ollut pettymys, vaikka annoksissa paljon vaihtelua olikin - gorgonzolajäätelö on jo kokemus sinänsä. Palvelussa ei moitteen sijaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 26.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Sointu

maukasta ruokaa, reilut annokset. Kokki tekee pieteetillä pienessä paikassa suurella sydämellä. Turha pönötys on kyllä kaukana tästä paikasta, tänne tullaan toistekin!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 30.05.2013
Rating: -1

Restaurant: Suomalainen Pohja

suussasulavaa

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Vegemesta Roba vegetarian burgers

Soijaburgeri yllätti vannoutuneen lihansyöjän positiivisesti, tulee varmaan syötyä toistekin, ja palvelu hyvin välitöntä ja joustavaa - ainoastaan korkeahko hinta hieman kirpaisee.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Gaijin

Gaijin-maistelumenu on pitkä, ja maut ovatkin aika lailla "all over the place", mitään kultaista lankaa ei tuntunut löytyvän. Paitsi ehkä kolme eri possulajia, joista yksi vei kielen mennessään (Pork Bun), yksi muistutti aika lailla Farangin karamellipossua (häviten sille) ja kolmas muistutti aika lailla toista.
Palveluskunta kiireistä, vaikka heitä tuntui olevan paljon väkimäärään nähden, ja palvelu oli hyvin etäistä ja rutiininomaista - lukuunottamatta ensimmäistä tarjoiliaamme, nuorehko mies, joka huomioonottavuudellaan ja herkällä korvallaan teki iltamme. Tällaisia tarjoilijoita toivoisi Suomessa tulevan vastaan useamminkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 64€ Added: 09.01.2013
Rating: 0

Restaurant: Kissanviikset restaurant

Viiksen leivän vuoksi tänne tulee palattua aina uudestaan, jopa ajoreissu etelästä pohjoiseen saatetaan suunnitella niin, että lounaalle päästään Viiksen leivälle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 07.12.2012
Rating: -1

Restaurant: Pinella
     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Brahen Kellari restaurant/bar
     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 10.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Figaro restaurant & winebistro
     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.12.2012
Rating: 0


Images


Followers