Küche geöffnet

Sushibar

Note 3.3 / 5

Bewertungen (83)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Harvoin osuu kohdalle yhtä surkeaa asiakaspalvelua. Kukaan ei tarvehdi ravintolaan tullessa ja kun sitten oma-aloitteisesti menee pöytää kohti, tarjoilija ei suinkaan tervehdi vaan kommentoi "Voisitteko te edes malttaa hetken?" Nähtävästi meitä ennen tullut seurue oli kyllästynyt myös odottamaan henkilökunnan reaktiota.

No, ruoka oli hyvää ja muutama nigiri meni parhaiden sushien joukkoon mitä olen koskaan syönyt. Eli kiitos kokille.

Syötyämme tarjoilija haki astiat pois sanomatta tai kysymättä yhtään mitään. Tekisi mieli nähdä tämän ravintolan työpaikkailmoitus, vaatimuksena luultavasti koppava ja ylimielinen asenne. Huhhuh.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 06.02.2016
Note 0

Palvelu täällä on todella töykeää. Sama ikävä palvelu on kaikissa ravintoloissa, Fredalla, Uudenmaankadulla, Korjaamolla. Nuoret tarjoilijattaret ovat koppavia ja ylimielisiä, asettuvat asiakkaan yläpuolelle. Se on todella ikävä piirre Sushibar-ravintoloissa eikä asialle ilmeisesti aiota tehdä mitään, koska näin on jatkunut jo vuosia. Harmillista, koska ruoka on kaupungin parasta sushia, mutta nyt on tullut mitta täyteen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 0

Todella hyvä visiitti. Sushit olivat hyviä, palvelu ripeää ja ystävällistä. Hinnat pikkaisen yläkanttiin ja paikka aika ahdas, muuta moitittavaa ei ole.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 25.04.2015
Note 0

Sushi on ollut täällä aina laadukasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 11.01.2015
Note 0

Hyvää sushia ja salaattia. Palvelussa parantamisen varaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 11€ Hinzugefügt: 10.01.2015
Note 0

Huono palvelu, kylmä ja välinpitämätön. En suosittele.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 26.11.2014
Note 0

Sushit olivat tofutaskua lukuun ottamatta loistavia, hinta-laatusuhde sushipaikalle tyypillinen. Palvelu oli perjantai-iltana todella hidasta: odotimme tilauksesta sushien saapumiseen n. 45 minuuttia, eikä pitkästä odotusajasta varoitettu etukäteen. Viinilasilliset tuotiin odotusajan alussa, joten ruoan kanssa ajatelluksi juomaksi ei niistä riittänyt. Antaessamme palautetta pitkästä odotusajasta ruoan saapuessa henkilökunta ei aidosti pahoitellut tilannetta. Näin hyvän ruoan paikassa on perjantaisin varmasti jonoa, mutta asiakaspalvelussa olisi vielä parannettavaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.06.2014
Note 0

Todella kauniit ja herkulliset sushit. Listalla on todella paljon valinnanvaraa, ainoastaan tonnikalaa ei saa. Hinta vaan on aika kova joten joka päivä täällä ei viitsi käydä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 28€ Hinzugefügt: 25.05.2014
Note 0

Tasainen laatu, kaunis miljöö ja hyvä sijainti. Lounaslista tarjoaa valinnanvapautta.

Liekö lämpimästä säästä johtuvaa - muutamia pieniä mustia muurahaisia juoksenteli pöydässä, lopulta lautasella ja ikkunan vierustalla olevalla istuimella.

Hieman kylmä ja välinpitämätön palvelu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.05.2014
Note 0

Ei voi oikein muuta sanoa, kuin siistit tilat, asiallinen asiakaspalvelu ja maukkaat, sopivankokoiset annokset. Hinta sijainnin ja laadun vuoksi hieman korkeampi kuin muualla, mutta kyllä tämä on sen arvoista. Aikuisille tarkoitettu, asiallinen ruokapaikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 24.01.2013
Note 0


Standort

Uudenmaankatu 15, 00120 Helsinki - Route
010 666 8456
http://www.sushibar.fi/

Options