lobaana

5 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (5)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Ravintola Pompei

Käytiin täällä tyttöjen kanssa syömässä kolmen ruokalajin menu. Paikka on ihana tunnelmallinen, "aito italialainen", kokki ja tarjoilija ovat italialaisia ja puhuvat italiaksi keskenään, sitä oli ihana kuunnella. Söin bruschetta (paras mitä olen koskaan maistanut), gnoccheja ja jälkiruuaksi tiramisua. Kaikki listan punaviinit olivat hyviä arvosteluja saaneita ja niissä ei voi valita väärin. Kaiken kaikkiaan erittäin miellyttävä kokemus. Miinusta antaisin ainoastaan siitä että sali on kovin pieni, vain 18 paikkaa jos oikein laskin ja niin pienessä salilla ei voi käydä kovin salaisia keskusteluja. Lisäksi penkit olivat hieman epämukavia. Suosittelen lämpimäisti kokeilemaan!! ++

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 11.02.2014
Note 2

Restaurant: Farang

Tilasimme alkuruuat ja 3 jaettavaa pääruokaa. Palvelu oli ystävällistä mutta muuten epäonnista. Tilaamistamme 3:sta ruuasta 2:n raaka-aineet olivat loppu keittiöstä - sekä ankka että kana, ovat kuulemma sellaisia, että lauantai-iltana kello 21 ne ovat jo loppu. Sitten meiltä unohdettiin kysyä viini-tilaus, niinpä söimme ilman viiniä. Tarjoilu oli epämukavan nopeaa, kolme ensimmäistä ruokaa tuli samaan aikaan pöytään ja niistä viimeinen ehti ihan jäähtyä. Kokonaisuudessaan söimme siis ehkä 40minuutissa ja jäi hätäinen fiilis ravintolasta. Karamelli-possu oli taivaallista. :) Jos ruoka on tarkoitettu syötäväksi ilman veistä, ruuan tulisi olla tarpeeksi mureaa, että se onnistuu. Härkä-annoksessa olisin siis kaivannut veistä, vaikka muuten se oli hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 68€ Hinzugefügt: 11.10.2014
Note 0

Restaurant: Pikku-Nepal

Hyvää lammasta!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 29.09.2012
Note -3

Restaurant: Sumo

Edullinen ja siisti pikku sushipaikka lähellä keskustaa. Salissa on hyvin tilaa ja palvelu pelaa. Suosittelen!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.12.2012
Note 0

Restaurant: Boulevard Social

Ruuat tulivat hieman jäähtyneinä pöytään. Yhteensopiva viinimenu oli ylihinnoiteltu laatuunsa nähden, vaikka määrällisesti kaatoja oli vähän liikaakin. Osa maistelumenun ruuista mitäänsanomattomia kun taas osa liian mausteisia. Ravintola konseptina muuten erittäin ok ja maistelumenu oli erittäin täyttävä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 09.12.2012
Note 0


Bilder


Followers