Küche geöffnet

Sushibar + Wine

Note 3.9 / 5

Bewertungen (108)

Edelleen parasta sushista, mutta hintojen nousun myötä vanha setti nousi 40% 20 euroon, joka on ihan liian suolainen hinta lounaasta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 20€ Hinzugefügt: 02.09.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Helsingin parhaat sushit. Tänne palaan kerta toisensa jälkeen jopa useasti viikossa. Lounasruuhkassa saattaa toisinaan kestää, mutta ruoka on sen arvoista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 07.09.2017
Note 0

Kauniisti aseteltuja ruokia, mutta hinta-laatusuhde ei kohtaa. Lounaalla kolmelle setille tuli hintaa 15€, eikä niillä ollut juuri kokoa. Esillepano on todella kaunis ja sushit sekä ainakin avokadosalaatti oli kyllä oikein maukasta, mutta ei järisyttävän erikoista. Tarjoilu keskitasoa, ei mieleenpainuvaa mutta ei töykeääkään. Ravintola ei juuri säväytä millään tavalla, mikä on todella harmillista.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.06.2017
Note 0

Helsingin parasta sushia - amen. Oma palvelukokemuksemme oli todella positiivinen. Tarjoilija oli ystävällinen, asiantunteva ja osasi suositella meille todella hyvän valkoviinin sushin kaveriksi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 24€ Hinzugefügt: 03.09.2016
Note 0

Palvelu surkeaa ja hidasta. Täällä saa odottaa sushia vähintään 45min. Miten se voi olla mahdollista? Palvelu on huonompaa kuin virolaisessa marketissa, eli siis järkyttävän huonoa. Melkein käy sääliksi niitä nuoria tyttöjä, jotka siellä tarjoilevat, tuollaisella asenteella kun ei varmaan mistään muualta saa töitä, paitsi Sushibarista, joka ansaitsee vuoden surkein palvelu -tittelin. Ruoka on hyvää.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 03.01.2016
Note -8

Palvelu todella huonoa! Sushibarin palvelu on varmaan kaupungin huonointa. Tarjoilijat ylimielisiä, kylmiä. Viimeksi kun menimme Fredan sushibariin, tarjoilija osoitti meille pöydän ja katosi tiskin taakse kikattamaan muiden teinien kanssa. Lopulta mieheni meni tiskille sanomaan, että haluamme tilata, jolloin tarjoilija tuli tympeänä ottamaan ilmeettömänä tilauksemme. Jouduimme itse hakemaan vesilasit ja laitaset, koska tarjoilija ei "ehtinyt" tuoda niitä meille, vaikka koko ravintola oli tyhjä. Sushi on todella hyvää ja se vetää ihmisiä ravintolaan aina uudestaan ja uudestaan. Suosiostakin riippumatta ihmettelen miten ravintoloilla on varaa näin epäystävälliseen henkilökuntaan? Epäystävällisyys ei edes riitä kuvailemaan tarjoilijoita; ovat pikemminkin tympeitä ja snobeja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 03.01.2016
Note 0

Palvelu ala-arvoista. Huomautimme tarjoilijalle likaisista lautasista. Kalan rasvaa ei oltu pesty pois lautasista ja koko lautanen oli rasvatahrojen peitossa. Tarjoilija väitti rasvatahroja lautasen kulumaksi. Jouduin lautasliinalla pyyhkimään rasvaa pois lautasesta osoittaakseni huonon pesujäljen. Tarjoilija ei pahoitellut tapahtunutta vaan kippasi samat sushit uudelle (yhtä likaiselle) lautaselle.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 15€ Hinzugefügt: 10.11.2015
Note 0
     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 32€ Hinzugefügt: 11.10.2015 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Tähän mennessä paras tuntemistani Helsingin sushimestoista. Laaja sushi- ja alkupalavalikoima, ja erityisesti Wakame-salaatti oli henkilökohtainen lempparini. Lämpimissä nigireissä mielikuvituksellisia kastikeyhdistelmiä. Myös valitsemamme viini oli hyvää. Tänne uudestaan!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 30€ Hinzugefügt: 25.07.2015
Note 0

Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista Sushipaikoista, maut eivät ikinä ole pettäneet. Prawn mousse -makit ansaitsevat vielä erityismaininnan! Miellyttävä sisustus, mutta alvelussa olisi vielä toivomisen varaa. Tarjoilijat eivät tunnu olevan palvelualan ammattilaisia.. Sushit kuitenkin vetävät tänne aina uudestaan ja uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 28.05.2015
Note 0


Standort

Fredrikinkatu 42, 00100 Helsinki - Route
010 666 8454
http://www.sushibar.fi/wine

Options