lkieksi

3 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (3)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Kylpylähotellin ravintolalle jätetyn teilaavan arvostelun vuoksi suhtauduimme paikkaan varauksella, mutta ainakin à la carte -puolella palvelu ja ruuan taso yllättivät positiivisesti. Söimme pippuripihvin ja lankkupihvin. Lisukkeet ja pihvit maukkaita ja pihvien rakenne hyvä, kypsyysaste oli kuitenkin lipsahtanut molemmissa yli toivotun mediumin. Jälkiruoka (suklaafondant) hyvä ja houkuttelevan näköinen. Palvelu hyvää ja hyväntuulista pöytävarauksesta lähtien aina laskun maksuun ja ravintolasta lähtöön saakka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 34€ Hinzugefügt: 22.07.2012
Note 0

Elokuvaillan jatkoksi käväisimme kaksistaan syömässä. Parhaaseen illallisaikaan heittämällä pöytään, ruoka tuli nopeasti ja palvelu oli ystävällistä. Annoskoko juuri siinä "ei meinaa jaksaa" rajamailla, ja maku loistava. Kävimme toista kertaa, ja ensimmäisellä kokemus oli aivan yhtä vakuuttava. Ehdottomasti vakkariainesta

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 35€ Hinzugefügt: 15.10.2011
Note 2

Restaurant: Ravintola Korson Aada

Söimme perinteiset pippuripihvit aperitiivien kera. Ällistyttävästi ravintola oli tyhjillään. Kärsivällinen, mukava ja aito palvelu. Henkilökunta halusi varmistaa, että ruuat ja juomat olivat sitä mitä toivottiin (toki tyhjä sali varmasti edesauttoi saamamme palvelun tasoa). Pihvi maukas ja kypsyysaste juuri pyydetynlainen, lisukkeet odotettua monipuolosemmat. Esillepano ja sisustus hillityn tyylikäs.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 26€ Hinzugefügt: 20.08.2011
Note 0


Bilder


Followers