Öffnet um 12:00

The Woolpack

Note 2.5 / 5

Bewertungen (8)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Aina ja ikuisesti laatuolut ennemmin täällä, kuin
kävelysäteellä olevissa juottoloissa.
Kyllä me suomalaiset tällaisia paikkoja tarvitaan, ollan maybe vielä sen verran metsäläisiä ettei ymmärretä hyvän päälle. Nooh toivottavasti tulevat sukupolvet korjaa asian. :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.05.2011
Note 0

Kävimme päivä kaljalla, pöydät notkollaan, tuolit keikkuu musiikista kiitos. vessoissa vanhat bändi mainokset ja muutenkin "sotkuiset". Napostelimme santa marian natsot ja jostain purkista salsaa mikä tosin oli lämmintä. Ei ehkä tarvitse mennä uudestaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.04.2011
Note 0

Pakko sanoa, että kommenttien perusteella odotin vierailulta parempaa palvelua. Tosin ynseys saattoi johtua siitäkin, että meneillään oli jalkapallomatsi. Sisään astuessamme edessä istui nojatuoleissa äijäjoukko tapittamassa ruutua, eikä kukaan reagoinut mitenkään. Onneksi tiskille päästyämme joku tuli ottamaan tilauksen.
Ruoka ei erityisesti säväyttänyt; kanahampurilainen oli kuivahko, kuten myös fish'n'chips. Sen makua elävöittämässä oli kuitenkin tartarkastike.
Parin euron hinta hampurilaisesta on hieno juttu, mutta mielestäni paikka soveltuu kaveriporukassa tuopitteluun paremmin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 7€ Hinzugefügt: 03.09.2010
Note 1

Siisti, viihtyisä ravintola, jossa englantilainen omistaja ottaa asiakkaat iloisesti hymyillen vastaan. Henkilökunta on miellyttävä, osaava ja palvelualtis. Neljän hengen seurueestamme kaksi ei syö lihaa. Valitsimme pääruoaksemme mistajan suosittelemaa lohta valkosipuliperunoiden ja maissinpalon kera. Ruoka saapui nopeasti ja odotellessamme nautimme juuri sopivan kylmää mineraalivettä ja kuuntelimme Depeche Moden musiikia, Annokset näyttivät houkuttelevilta ja olivat todella maittavat. Lohi oli sopivasti mm. tillillä maustettua ja suolaa oli juuri sopivasti, niin että se ei peittänyt lohen makua. Valkosipuliperunat olivat suussasulavia.

Jälkiruuaksi valitsimme tarjoilijan opastuksella vaniljaäätelöä suklaakastkkeen kanssa. Jäätelöannokset olivat esteettisesti tyylikkäät ja maistuivat erinomaiselta. Jäätelö oli maitojäätelöä. Kermajäätelö olisi ollut liian raskasta lohen jälkeen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 13.10.2008
Note 1

I'm only in Finland for a few days a month but always visit for a night or two. Good pub.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 12€ Hinzugefügt: 09.10.2008
Note 1

Hyvätunnelmainen brittipubi, aidoilla briteillä höystettynä. Olutvalikoima on laaja ja laadukas. Hanaoluet ovat myös edullisempia kuin esimerkiksi keskustan olutravintoloissa. Viasatin voisivat hankkia Champions-liigan futista varten mutta muuten täysin pätevä olohuoneen korvike.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 09.10.2008
Note 0

Erittäin hyvät ruuat ja tunnelma aivan mahtava! hyvää musiikkia ja henkilökunta on tosi mukavaa porukkaa. plussaa on olutvalikoima joka on laaja :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.10.2008
Note 0

hieno tunnelmainen ja kotoinen oikeasti siisti britti-pubi jonne on mukava mennä syömään tai juomaan yksi koska vain :)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.10.2008
Note 0

Community

Fans (0)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (4)


Standort

Laurintie 145, 01400 Vantaa - Route
(09) 874 7365
http://www.woolpackpub.com/

Options