Öffnet um 11:30

Gaijin

Note 3.9 / 5

Kundenerfahrung

Barrierefrei
Diät

Bewertungen (262)

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 06.09.2019 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note 0

Hyvä kokemus jälleen kerran. 7-ruokalajin maistelumenu oli tasapainoinen, ei yhtään huonoa annosta. Viinipaketti sopi annoksiin mainiosti mutta oli varsin suolaisesti hinnoiteltu. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Vasta aloittanut tarjoilijankin tsemppasi hyvin vaikka kaikki ruokalajit eivät olleet vielä selkäytimessä. Laskun odottelu kesti turhan kauan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 01.05.2019
Note 0

Erinomainen palvelu ja ruoka. Hieman kallista.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 20.03.2018
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Ennakko-odotukset olivat korkealla, kun vierailin Gaijinissa ensimmäistä kertaa. Ruuan osalta odotukset täyttyivät: aasialaisessa fuusiossa yhdistyi kaikki mitä rakastan etnisessä ruuassa, mutta hienostuneella tavalla. Maut olivat juuri niin voimakkaita kuin kuuluukin ja onnistuivat välillä myös yllättämään. Palvelu oli huippuluokkaa: henkilökuntaa oli riittävästi ja tarjoilijat olivat niin ystävällisiä kuin asiantunteviakin.

Ravintola oli melko pieni ja pöydät liian lähellä toisiaan minun makuuni. Puitteet olivat muuten viihtyisät. Hinta-laatusuhteesta en osaisi antaa täysiä pisteitä tämän hintaluokan ravintolalle, mutta sanoisin, että sain rahoilleni kuitenkin vastinetta odotetulla tavalla suhteessa ruuan määrään ja laatuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 64€ Hinzugefügt: 27.12.2017
Note 0

Kerta toisensa jälkeen erittäin toimiva, hienompi lounaspaikka. Ruoka on aina hyvää, sitä on sopivasti ja palvelu toimii.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 07.09.2017
Note 0

3 lajin sunnuntai menu a' 35 €/heng. Alkupala erittäin hyvän makuinen, mutta hädin tuskin riittävä yhdelle. Pääruokana lampaan karetta 1 kpl./heng. Ja pieni kulho kuivaa riisiä. Jälkiruokana ruoka lusikallinen jäätelön tapaista mössöä. Missään tapauksessa ei hinta/laatu kohdallaan. Suurin vedätys ikinä. Ei koskaan enää tähän paikkaan

     
     
     
Erfahrung: Frühstück / Brunch Preis: 35€ Hinzugefügt: 19.03.2017
Note 0

Yksi elämäni parhaista ruokakokemuksista. Ravintolamiljöö oli tylsä ja äänekäs.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 80€ Hinzugefügt: 09.03.2017
Note 0

Ruoka oli hyvää . .. Mutta silti ei mielestäni hintansa lupailema uskomaton makuelämys. Pohdimme syödessä että samanlaisen "ihan hyvää" -olon saa jossain 15 € paikassakin. Ruokalajit toki omaperäisiä ja laadukkaita ja palvelu oli ystävällistä, mutta persoonaton fiilis jäi. Joskus muistaa vuosia jonkun uskomattoman maun, mutta täältä ei jäänyt mikään erityisesti mieleen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 15.10.2016
Note 3

Harmillista kyllä, odottamamme ravintolailta oli pettymys. Gaijin on ahdas kuin mikä, pöytien väli viereisiin on n. 15 cm ja yksityistä keskustelua on mahdotonta käydä vieraiden ihmisten istuessa niin lähellä. Samoin esim. poistuessa vessaan takapuoli hinkkaa naapuripöytää, joten ei kivaa. Otimme maistelumenun, jonka ruoista puolet vastasi paikan hinta-laatuluokkaa. Kasvismenun alkupalat olivat taivaallisia, mutta pääruoat suorastaan kammottavia: raakaa jänteistä kaalia ja raakaa kukkakaalia. Riisiä ei tarjoiltu lisää, joten osan ruokalajeista joutui syömään ilman sitä. Lautasia ei vaihdettu kertaakaan ennen jälkiruokaa 7 ruokalajin ruokailun aikana. Jälkiruoka oli mahtava makuelämys, mutta kokonaisuudessaan ravintolaillasta jäi nihkeä olo: kahden hengen ahdas ja osittain epäonnistunut ruokailu maksoi lähes 200€. Valitettavasti en voi suositella ravintolaa enkä menisi sinne uudestaan. Tarjoilu myös tökki ja annoksia vietiin vääriin pöytiin.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 90€ Hinzugefügt: 25.09.2016
Note 3

Gaijinissa tunnelmoimassa. Gaijin on hienostunut pohjois-aasialaisiin makuihin keskittynyt ravintola, jossa kannattaa ehdottomasti käydä makustelemassa. Tällä kertaa osittain maut jäivät hiukan pliisuiksi, mutta kokonaisuutena kuitenkin hyvä elämys. Viinipaketin sai puolitettua, joten nyt ei hiprakka yllättänyt ennen jälkiruokia ja pystyi aistimaan kaikkien annosten maut. Ainoa miinus tulee siitä, että paikassa on aika tiivis tunnelma. Pöydät ovat lähekkäin ja melua piisaa. Onneksemme istuimme ihan salin perällä ja siellä oli hiukan miellyttävämpi tunnelma. Tarjoilu täällä toimii aina hyvin. On rentoa ja mukavaa. Täytyy vain ymmärtää talon konsepti, jossa ruokia tuodaan tiuhaan tahtiin. Syödä saa kuitenkin jokainen omassa tahdissaan. Pöytiin tulevista uusista annoksista ei pidä stressaantua. Suosittelen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 60€ Hinzugefügt: 20.03.2016 Vorherige Bewertungen ansehen (2)
Note -3

Community

Bilder

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (107)


Standort

Bulevardi 6, 00120 Helsinki - Route
010 322 9386
http://www.gaijin.fi/

Options