EatDrinkManWoman

18 reviews

Badges

Blog link

Reviews (18)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Virgin Oil Co. italian-american

Hieman ristiriitaiset tunnelmat muutaman käyntikerran jälkeen. Pizzat ovat olleet ihan ok, jopa ilman juustoa ja pelkillä kasviksilla ja tomaattikastikkeella höystettynä, mutta vimmeisimmän kerran lihansyöjien annokset jättivät toivomisen varaa. Broileria oli saatavana joko broileri-menuna alku- ja jälkiruokineen sekä pelkkänä broiskuannoksena. Yllättävintä tässä oli se, että pelkän annoksen syöjä sai tismalleen sananlaisen ja -kokoisen annoksen eteensä kuin menun syöjä, vaikka maksoi annoksestaan suhteessa enemmän. Annos oli syöjän kommenttien mukaan mauton, paistettu liian kypsäksi ja riisi oli piilotettu fileen alle, niin että mahtui piiloon jyvänkään näkymättä. Nälkä kuulema jäi. Olisi ilmeisesti ollut riittävästi, jos olisi saanut alkuun ja loppuun jotakin lisää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 20.05.2012
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Mr. Lau chinese

Helsinkiläisestä lähiöstä, keskustan ulkopuolelta löysimme yllättävän hyvän ruokapaikan. Olimme ajaneet lähes päivittäin ohi ja luulleet paikan olevan vain kiinalainen juoppola lähiön janoisille, mutta tuttavaltamme kuultuamme paikan olevan myös suhteellisen hyvän ruokapaikan, uskaltauduimme sisään. Palvelu oli ystävällistä, mutta hieman jäykähköä. Ruoka ei ollut (nuudeleita ja tofua) mitään tajuuntaa räjäyttävää, mutta aivan mukiinmenevää. Tänne uskalsin tuoda jopa anoppini (jonka isoäiti oli syntynyt kiinassa) syömään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 17.03.2012
Rating: 2

Restaurant: Subway Hakaniemi

Ruoka perussubi, mutta kolmesta kokeilemastani paikasta täällä on ollut paras palvelu. Vuorossa ollut henkilökunta jopa muisti kysyä, saako koskea vegepihviini samoilla hanskoilla, joilla oli juuri laitettu kanaa toisen subi väliin. Tätä huomaavaisuutta ei ole muissa paikoissa osoitettu. Iso plussa siitä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Subway Mannerheimintie fast food sandwiches

Subit yhtä hyviä kuin muissakin ketjun paikoissa, mutta palvelu oli hieman kolkohkon kylmää, kun emme osanneet valita lisäkkeitämme tarpeeksi nopeasti lapsen kanssa. Paikalla ei ollut muita asiakkaita juuri silloin, eikä takanamme ollut ketään puskemassa kiireessä. Jälkeenpäin vielä huomasimme, että meiltä oli veloitettu kaikki ns. aterian komponentit erikseen (eli maksoimme kalliimman hinnan), vaikka pyysimme tilauksemme ateriana.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Silvoplee vegetarian

Pari vierailua Silvopleessä ovat molemmat menneet samaa rataa: ensin jännitetään löytyykö vapaata pöytää ja sen jälkeen hämmennytään buffeen antimista niin, ettei oikein osaa valita sitä, mitä tuli oikeastaan hakemaan.

Itsestäni on outoa kasata kylmää ja lämmintä ruokaa samalle lautaselle ja ottaa samaan aikaan myös jälkiruoka. Niinpä molemmilla kerroilla olen valitettavasti lappanut lautaseni täyteen kylmiä antimia, tullut täyteen ja jättänyt lämpimät väliin. Tämä onkin sitten kostautuut nälkänä lyhyt aika ravintolasta poistumisen jälkeen ja alkanut harmittamaan, kun hintaa lautaselle on kuitenkin kertynyt suhteellisen mukavasti.

Mulle ei siis sovi se, että ruoka maksetaan kassalla painon mukaan ja jos haluaa lisää, täytyy jonottaa kassalle vielä uudelleen. Varsinkin kun pöytää ollaan jo kärkkymässä uusien asiakkaiden toimesta.

Ruuan laatu ja maku ovat kuitenkin mielestäni ihan ok eikä niitä ole pilattu liialla kikkailulla ja tukkoon maustamisella.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Vegemesta Roba vegetarian burgers

Tulipahan sitten kokeiltua parin Vaasankadun Vegemestan tuoman pettymyksen jäkleen myös tämä sisarpaikka ja ainakin ensikokemuksen jälkeen tuntui hieman paremmalle. Palvelu oli ystävällistä, mutta pieni hitaus vaivaa tätäkin paikkaa, koska sama henkilö hoitaa tilausten oton, rahastuksen ja ruuan valmistamisen. Jos paikalla on useampi asiakas samaan aikaan, saattaa safkaansa joutua odottamaan hivenen liian kauan, vaikka kysymyksessä on kuitekin pikaruokapaikka.

Tällä kerralla järsimäni vege-kebab ei ollut jäinen ja maistuikin aivan mainiolle. Jäipä vielä sen verran mieleen, että taidan tulla maistelemaan vielä toisenkin kerran, oliko se varmasti niin hyvää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 14.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Sevilla Presidentti spanish

Aikaisempia arvosteluja lukiessani tulee mieleen, että taisimme tulla paikalle keittiön hyvänä päivänä. Talo oli tupaten täynnä ja palvelu (alimitoitetulla henkilökunnalla) oli sen mukainen, hieman hidas ja henkilökuntaa piti yrittää saada kiinni useampaan otteeseen, kun omatoimisesti heiltä ei näyttänyt aikaa riittävän.

Seurueemme maisteli erilaisia lämpimiä tapaksia, jotka todettiin olevan ihan ok ketjuravintolalle. Lämpimien ruokien puolella suurin osa seurueestamme painui pihvipuolelle: kypsyysasteet toivotun mukaisia ja pihvit itsessään maukkaita lisukkeineen. Kasvisruokavalikoima oli vähän ankea, varsinkin, jos haluaa täysin vegaanisena. Yksi ainoa ruoka oli muunneltavissa ilman juustoa vegaaniseksi (senoritan kasvikset), mutta onneksi siitäkin saatiin riiseineen ihan riittävä ja maukas.

Jälkiruoka vegaanille jäi saamatta ja muun porukan Churrot oli paistettu ilmeisestikin liian kylmässä rasvassa, sillä ne olivat lötköjä ja imeneet itseensä paistorastaa enemmän kuin laki sallii.

Jos kasvisruokavalikoima laajenisi hieman, voisin kuvitella käyväni uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 07.04.2012
Rating: 0

Restaurant: Lemon Grass thai

Olimme paikassa helteisenä heinäkuun iltapäivänä (joo, vähän vanha arvostelu) ja paikka oli lähes tyhjä. Henkilökunta tuntui hieman vaivaantuneelle, kun ketään muita ei paikassa ollut. Sisällä oli läkähdyttävän kuumaa ja pienet tuulettimet eivät paljon auttaneet. Mutta näinpä sitten saimmekin autenttisen ruokailukokemuksen.

Seurueen lihaa syövät jäsenet olivat tyytyväisiä annoksiinsa (pientä maustekastikkeen puuttumista lukuunottamatta), mutta vegaaninen vihreä tofucurry oli hieman odotusten alapuolella: väritön ja kasviksia ei ollut kovinkaan paljoa. Maku olisi voinut olla tulisempikin. Melkein tekisi mieli sanoa, että kotona onnistun tekemään maukkaampaa.

Paikka oli kuitenkin sympaattinen, vitriinin värikkään kynttilät hämäsivät seurueemme makeannälkäistä luulemaan niitä jälkirruiksi. Aion vierailla paikassa vielä uudelleen ja tarkastaa arviointini sen jälkeen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 18.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Chico's Sello burgers & bbq

Ostospläjäys Sellossa päätyi ikävästi, kun eksyimme juuri tänne. Paikalla ei ollut kuin kaksi muuta asiakaspariskuntaa, mutta siitä huolimatta ruuan saaminen kesti julmetun pitkään. Listalla ei ole yhtään suoraan vegaanista annosta, mutta olen kuullut, että muutaman annoksen pystyy muuntamaan vegaaniseksi. Niinpä tilasin sitten Mighty Vege Platen, joka kuullosti listalla herkulliselle.

Annos oli kuitenkin todella pieni. Vuohenjuusto oli pelkästään jätetty pois, eikä sitä ollut korvattu millään. Samoin uuniperunan majoneesi, joten söin kuivan potun ilman minkäänlaista kastiketta. Sipuli-paprikapaistos näytti siltä, kuin se olisi jo kertaalleen käynyt jonkun lautasella: kylmää ja mautonta. Kuin myös savutofu, joka tuntui olevan leikattu suoraan viimeisestä paketista kokonsa puolesta. Makukin oli vähän eltaantunut. Kertoessamme asiasta tarjoilijallemme, ei hän reagoinut asiaan mitenkään, vaan käveli happaman näköisenä pois. Mielikuvani Chicosista muuttui tämän reissun jälkeen täysin ja ihmettelen tuttujani, jotka jaksavat hehkuttaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 29.03.2012
Rating: 0

Restaurant: Namaskaar Express Rautatieasema fast indian

Joskus nepalilaisista ja intialaisista paikoista ei oikein ota selvää, mikä on mikin. Tältäkin paikalta tuntui puuttuvan jonkinlainen persoonallisuus ja ainoa syy, miksi menin sisään, oli hyvä ruuan tuoksu ohi kulkiessani.

Päivan kasvistarjouksen pyysin vegaanisena: muuten ok, mutta raita oli löytänyt tiensä lautaselle. Peunat ja linssikastike olivat ihan hyvää syötävää, mutta eivät niin hirveän mieleenjääviä, että pystyisi kehumaan. Mausteet olivat ok, mutta raaka-aineiden käyttöön toivoin vähän vaihtelevaisuutta.

Henkilökunta ei näyttänyt ymmärtävän, kun halusin toisen annoksen take awayna ja puhuttuaan jotakin omalla kielellään, ratkesivat nauramaan. Tästä tuli oloni niin noloksi, että jätin take awayn silleen ja kävelin ulos.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 29.03.2012
Rating: 0


Images


Followers