Leenu

62 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (60)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Juuri finnish

Konsepti mielenkiintoinen, mutta kokonaisuus jäi vaisuksi. Alkuruuan väliin jättäneelle pääruuan koko oli liian vaatimaton. Pääruuan makumaailma oli miellyttävä. Jälkiruoka maistui myös. Koko visiitti varjosti tarjoilun takeltelu ja saapuvien annosten "hitaus", näihin nähden ravintolassa vierähti suunniteltua pidempi tovi. Arvosana kärsii kokemattomasta tarjoilusta vierailulla (tilattua viinipullo sijoitettiin seurueen selän taakse hyllyyn, eikä käyty tarjoamassa lisäkaatoja), leipä oli maukasta mutta sitä oli ylimitoitettu keko verraten siihen että kyseessä on kohtelias ele eikä sillä ole tarkoitus ravintolassa täyttää vatsaa. Annoksia ei juuri esitelty, ulkomaalaisten seurueiden palveluun tuntui olevan kovempi panostus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.04.2015
Rating: 0

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Klubihenkinen kohtauspaikka, hieman hektinen ympäristö jossa istumapaikat on kummallisesti sijoiteltu ja niitä on siksi vaikea bongata. Sisäänastuessa ei tiedä pitääkö ruoka tilata tiskiltä vai pöydästä (ruokailuvälineet pöydässä, mutta listoja ei) ja tiskille pyrkiessäkään ruokalistaa ei ruuhkaisempana aikana näe mistään tiskin tuntumasta (huomasin myöhemmin osan siitä olevan liitutaulussa seinällä) ja myöskin pienehköllä henkilökunnan määrällä palvelua saa odottaa koska baarimikon pitää välillä juosta ruokaa pöytään ja välillä ottaa uusia tilauksia, sitten taas juosta hakemaan jo ruokaa odottaville uutta kierrosta juomaa ja sitten taas piipahtaa tiskin takana. Pienillä kalustemuutoksilla ja asettelulla tilasta saisi kutsuvamman. Burgeri ok makuinen, mutta hintaan kun ei sisälly lisuketta, se on mielestäni kokoon ja laatuun nähden ylihinnoiteltua. Olutvalikoima ja hintataso ok. Miesvoittoinen kohtauspaikka Afterworkille ehkä..? Ei varsinaisesti kutsu luokseen uudelleen..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.05.2014
Rating: 2

Restaurant: Ristorante Pulcinella

Mukava pikkupaikka, suosikkini esimerkiksi ostoskierroksen lomaan, iltapäivisin on ollut tilaa ja ruokasaliin kauntautuneista keittiön äänistä päätellen tässä ravintolassa todella panostetaan itse tekemiseen einesten sijaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2010
Rating: -1

Restaurant: Taivaanranta Helsinki lunch and a'la carte

Miellyttävä lounaspaikka, sopivasti vaihtoehtoja sekä alkusalaattipöydässä että lounaslistalla, siististi asetellut annokset ja reipashenkinen palvelu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 13.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Passio Keittiö ja Baari modern european

Maukas yllätysmenu viini/olutpaketilla ei jättänyt kylmäksi, erittäin hallittu ja maukas kokonaisuus, keskikokoinen seurue naisia oli erittäin tyytyväinen annoskokoon ja kokonaisuuteen, jota täydensivät keittiöntervehdykset ja ravintolan edustaman panimon omat tuotteet (joita mahdollisuus saada myös pikkulaseina). Baarin puoli hieman kolkko ja saliväen kommunikaatio ei ihan mennyt keskenään nappin, muuten pelkkää plussaa. Kiireetön ympäristö.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.05.2014
Rating: 1

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Iltamyöhäänkin ravintolasta sai vielä kohtuullisella vauhdilla hyvät burgerit. Vaikka pikkujoulukausi oli jättänyt jälkensä ravintolasaliin niin henkilökunta oli sitäkin skarpimpana ja miellyttävänä valmis palvelemaan, siitä kiitos. Burgeri oli maittava, ehkä kaipasi jotain hieman raikastamaan leivän ja lihan makua. Hintaan nähden erittäin hyvä "iltapala".

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.12.2012
Rating: 0

Restaurant: Vltava czech food

Kelpo lounas, voisi kuvitella että olisi sijainnin puolesta ollut hektisempi kohde, mutta ylimmän kerroksen lounashuone oli melko rauhallinen. Huoneeseen sisääntulo oli hieman kummallisesti buffan sufteen (salaattipöytä), avokeittiö oli siisti. Pääruoka annos tuli sopivasti ajoiteltuna, kuumana ja kookkaana. Kahvi sisältyi lounaaseen. Palvelu vähän nykivää mutta ok.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 01.05.2014
Rating: 0

Hieman puolitiessä ollaan vielä, Palvelu oli hieman arkaa mutta ystävällistä. Ruokalista oli hieman kirjava, mutta siisti ja annoksittain kohtuuhintaisen oloinen. Pöydät katettiin valmiiksi ja katteet olivat siistit, mutta pöytien asettelu ei anna hirveästi yksityisyyttä keskusteluun ja tarjoilija joutuu pujottelemaan päästäkseen kaatamaan juomat. Tuolien päällä olleet kangashuput toivat tilaan pehmeyttä, mutta tuntuivat hieman epäkäytännöllisiltä.
Ruoka oli tuoreen oloista, mausteista mutta kaipaisi hieman lisää makua (tai että mausteisuus ei peittäisi raaka-ainetta). Esillelaitto oli melko yksinkertainen, mikä ilmeisesti kuului asiaan. Potentiaalia olisi ja ilmeisesti asiakaskunnallakin kiinnostusta..

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 07.09.2013
Rating: 2

Restaurant: Boulevard Social

Ensikertalaisena BW:llä ja maistelumenu, joka tuntui olevan illan suosituin valinta muillekkin ravintolavieraille. "Sosiaalinen syöminen" ja ruuan jakaminen ravintolassa pöytäseurueen kesken on mielenkiintoinen ja hyvin toteutettu konsepti. Ruuassa mielenkiintoisia ja itselleni monia uusia makuja, makumaailma kasvoi voimakkaammaksi menun edetessä oikeaoppisesti. Jälkiruoka leikkisä, mutta ei mailtaan tuonut samaa innostusta kuin aiemmat ruokalajit. Maistelumenun annoskoko juuri sopiva, koko menun läpi mentyään on vatsa tyytyväinen myös. Palvelu alussa hyvin ystävällistä, illan edetessä ja ravintolan edetessä vähän turhan mekaanista mutta sujuvaa, lämminhenkisyys kuihtui vähän pitkin matkaa. Viiniesittelyt napakoita ja perusfaktat kertovia. Hyvin toimiva baaripuoli. Ravintolasali konstailemattoman viihtyisän näköinen ja modernin tyylikäs.Astiastot mukavasti ravintolan hengen ja liikeidean kanssa sopusoinnussa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 68€ Added: 16.10.2013
Rating: 0

Restaurant: Brasserie lunch restaurant

Lounas seisovasta pöydästä messuaikaan. Muutama salaattivaihtoehto ja lämmin keitto ja lämmin pääruoka sekä kahvi. Kohtuuhintainen paketti ja hyvän makuista, siistinä pidetty ravintolasali ja ystävällinen henkilökunta. Muutoin kahvikupin hintaa pahvimukista (2,70) voisi olla edullisempikin, varsinkin kun sitä saa hyvillä messuilla jonkun hetken odottaa, kun kyseisessä kahvilassa on vain yksi kassapiste.

     
     
     
Experience: Lunch Added: 15.10.2013
Rating: 0


Images


Followers