Closed now

Boulevard Social

Rating 3.3 / 5

Customer experience

Special diets

Reviews (115)

Liike-elämässä saanut nauttia kestitystä ja tasting menun täällä tasokkaassa seurassa viinipaketteineen. Erinomaista seuraa ja hyvä ruokailu ja kaikki tarjottiin, niin mikäpä oli ollessa. Tarjoilu oli tyylikästä ja viinitietämys osaavaa, mutta seura ja liiketapaaminen oli kyllä vielä puitteitakin parempaa. Kaikesta jäi positiivinen kuva ja ainakin kun meillä oli ennakkovaraus ja tasokas tilaaja ja sitä myöden saimme ja meillä oli varmasti parasta pöydässä mitä Bulevard Socialista voi saada.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 20.06.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Otimme tasting menun ja ruoka oli maukasta, korianteria tuntui olevan miltein joka annoksessa, joka alkoi hieman kyllästyttämään. Ruoka tuli aika vauhdilla pöytään, joten tunnelma oli hieman kiireinen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.02.2017
Rating: 0

Upea kokemus! Ilta onnistui täydellisesti. Tilasimme pidemmän social maistelumenun ja kaikki ruoat olivat erittäin hyviä, mahdotonta sanoa mikä annoksista oli paras, maut täydensivät toisiaan. Ravintola on tunnelmallinen ja tyylikäs. Suosittelen erityisesti välimerellisen ruoan ystäville.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 05.12.2016
Rating: 0

Ensikertalaiselle a la carte -listan idea ei avaudu. Tilaamiseen suttautuu paljon aikaa. Annokset odotettua pienempiä. Odotin myös hieman ronskimpaa maustamista ruuissa. Palvelu ystävällistä. Harmi, ettei menua tarjoilla kuin koko pöytäseurueelle. Monia pieniä asioita, joiden takia valitsen seuraavan kerran toisen ravintolan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 19.08.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Herkuteltiin seitsemän ruokalajin Social Tasting –menulla. Vaikea sanoa, mikä oli menun paras annos. Mikään annoksista ei pompannut esiin ehdottomana suosikkina, mutta toisaalta yksikään ei ollut pettymys. Tasainen hyvä linja alusta loppuun.

Katkarapua, gazpachoa, härkätartaria, kampasimpukkaa, possunkylkeä, lammaskebabia, hummusta, harrissaa, jäätelöä, kakkua – Välimeren makuja joka annoksessa.

Oltiin saatu täydestä salista mukava rauhallinen ikkuna-kulmapöytä. Tarjoilu ja palvelu toimi. Saatiin syödä ja jutella kiireettä. Kun ruokakin oli vielä hyvää – lähes erinomaista – niin aika vierähti nopsaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 64€ Added: 14.02.2016 View previous reviews (2)
Rating: 0

Lpumaamenu oli hyvin suunniteltu, loistavasti toteutettu.

Palvelu oli hyvää. Kaikki kohdillaan. Suosittelen.

Muutaman kerran olen käynyt. Pitänee kokeilla joskus maistelumenukin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 29€ Added: 16.01.2016
Rating: 0

Ei kaikille. Meluisa kuten muutkin BW-ravintolat (Farang, Gaijin), mutta muuten jää tasosta sekä ruuan että palvelun suhteen. Uuden henkilökunnan sisäänajopaikka? Ruokien tilaaminen on joko piina tai hauskaa; jos haluaa menyn se on otettava sama koko pöydälle, ja ála carte puolen annokset on tehty jaettaviksi, mistä ei tietysti tarvitse välittää. Ruoka-aversiot ja allergiat otetaan huomioon hyvin.
Tilasimme 4 hengelle ála carte listalta 3 alkuruokaa (sanck) ja 4 pääruokaa, Tarjoilija suositteli 4-5 ruokaa, 6 olis ollut tarpeeksi, sen verran pieniä olivat annokset,varsinkin kun emme huomanneet tilata erikseen tilattavia lisukkeita, joita kukaan ei toisaalta tarjonnutkaan. Juomaaa kyllä haluttiin tuoda lisää 5 minuutin välein. Ihan ystävällinen, mutta ei huippu osaava vaikutelma. Lammas souvlaki ja purilainen olivat herkullisia, eikä Gaspazossa vikaa ollut, ei kyllä mitään sellaista mitä ei Lidlin valmiissa gaspazossa olisi, ei yhtään normaalia ”spicympi”. Pääruuista paras kokonaisuus oli kanapoika, herkullisin (rapu/hummeri) liemi seafood taginissa, sitkein liha ankassa. Entäs se neljäs? en muista mitä se oli, eli ei tainnut olla kovin makuuni...
Kun mielellään antaa farangille ja Gaijinille 4/5 tässä on tyytyminen 3/5 pisteeseen. Taitaa Rosso saada saman onnistuessaan. Hyviä viinejä. Kalliin puoleinen kokonaisuuteen nähden.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 19.11.2015
Rating: 1

Parasta ruokaa, keskinkertaista palvelua. Tartar oli älyttömän hyvää, samoin sinisimpukat. Valitettavasti palvelu oli "ihan ok". Pyysin nurkkapöytää, jotta voimme kahdestaan rauhassa syödä: pöytämme oli lähes keskellä ravintolaa. Muissa pöydissä käytiin huomattavasti useammin, eikä meiltä kysytty kertaakaan miltä maistui. Tarjoilija vaihtui jatkuvasti ja vain yksi heistä hymyili.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Social tasting menu oli hyvä kokonaisuus. Mukava miljöö, hieman meluisa, kun paikka oli täynnä. Palvelu toimi hyvin ja asiallisesti. Viinipaketti oli pettymys.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 13.09.2015
Rating: 0

Lounaalla, lohi oli erinomainen, avecin neljä kasvispyörykää kohtalaiset. Etu- ja jälkiruoka ihan ok.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 01.08.2015
Rating: 0


Location

Bulevardi 6, 00100 Helsinki - Route
+358 10 322 9387
http://boulevardsocial.fi/

Options