Vindaloo

83 reviews

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (83)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Fornitaly

Pienellä varauksella paikalle, mutta lajissaan onkin aivan ilmiömäinen! Koska emme olleet tilanneet pizzaa etukäteen, menimme pihalle odottamaan valmistumista. Ja mitä tekee myyjäkaveri? Tulee ulos huhuilemaan, että tilaus on valmis! Tarjosi myös leikkaamaan palat valmiiksi. Pohja, tomaattikastike ja juusto vertaansa vailla, täytteet yllättivät positiivisesti. Uskottava atmosfääri ja ystävälliset kaverit, Grazie mille

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.10.2015
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Kaarti

Kaksi kertaa käyty, lounaalla jauhelihapihvit raakoja sisältä, mutta loistava salaattipöytä. Illalla kympin viikoilla villi meno, kun salissa yksin alle kolmekymppinen mies, joka esitteli itsensä "vanhaksi kokiksi". Asiakkaita tuli liikaa sisään ja homma kaatui. Harvoin on ravintolalle huono että sali on täysi, mutta nyt on. Tarjoilija kysyy asiakkaalta että mistäs tulit, kun oli kävellyt pöytään suoraan. Ohjetta pöytiin ohjaamisesta ei tietenkään ollut. "Tulitte sitten syömään kympin lautaset?" Ruoka sinänsä oli hyvää, mutta ehkä kaverillisen välinpitämätön palvelu jätti kylmäksi. Ei siis meidän kohderyhmämme syöntipaikka, mutta sääliksi käy ravintolatulokasta, jos Töölöstä ei löydy riittävästi nuoria aikuisia. Kasarmin ylläkerran mummot eivät varmasti tällä menolla monesti käy.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.01.2017
Rating: -1

Restaurant: Kitchen & Table Helsinki Airport american, scandinavian

Eksoottinen ruokalista ilman suomenkieltä aiheuttaa seurueessa hämmennystä. Sääli naapuripöydän eläkeläispariskuntaa. Nieriän kuitenkin löytyy, mutta olisi pitänyt ottaa lisuke mukaan ettei pelkkää kalaa tarvitse syödä. Oma hampurilainen hyvä rapeine pekoneineen, lämmin kvinoasalaatti seurueen paras, myös ceasar-salaatti sai kiitosta. Yuzu-jäätelö saa kehuja. Hotellin lobbytunnelma ei kutsu toista kertaa käymään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Georgian House

Hauska ruoka muisteljoille ja matkailunjanoisille. Hymytön palvelu hoitui tarjoilijan puolelta kolmella sanalla (siinäkö kaikki ja annoksen nimi). Omat nyytit mainiot, avecin possuannos tavanomaisempi. Ehkä vähät rahamme kannamme ensikerralla kadun toiselle puolelle hymyilevän Italian ruuan äärelle.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 21.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Trattoria Sogno italian

Useamman käynnin jälkeen yhä suosikkina. Alkupalalautanen kahdelle, pastat, pitsat, talon punaviini, tasaista hyvää laatua. Mutkaton meininki, salissa sovussa madret ja bambinit.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2016
Rating: 3

Restaurant: Royal Pokhara nepalese cuisine

Klassikko, joka jaksaa pitää pintansa. Ties monennenko kerran paikalla, lammas murea ja avecin kasvisannos maittava.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Charming East asian food

Kylläpä arvosteluja tulee vähän! Onkohan paikalle tapahtunut jotain? Tämä ei ollut nyt ihan järisyttävä; avecin kungpo savuinen ja selvästi paras annos, toisen avecin satay ainoastaan limaista ja oma bibimbap hämmästyttävän neutraali. Kävijöitä näyttää kuitenkin riittävän tähän sympaattiseen pikkukuppilaan. Pitää kokeilla toisen kerran.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 18.12.2016
Rating: 0

Restaurant: Faasai Ravintola

Pettymys annettuihin arvosanoihin nähden. Vaikka lounasbuffet on aina oma lukunsa, tämä ei innosta tulemaan illalla kokeilemaan alacartea. Kaksi kanaruokaa liudennettu suomalaiseen makuun, eikä tofu maistu yhtään eksoottisemmalta. Naapuripöydän nuoret miehet lippikset päässä nauravat raiskauksille.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.08.2016
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Borneo

Uusi lempparipaikka Tampereella! Sekä tofunuudeli että tamariinikana vallan loistavia ja maustettu uskottavasti. Paljon ihmisiä osti suoraan ulos, mutta annosten odotusaika oli kohtuullinen. Tänne uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 13.08.2016
Rating: 1

Restaurant: Kolmon3n

Mutkaton paikka ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla

     
     
     
Experience: À la carte Added: 08.08.2016
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites