possuapina

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Mautonta pastaa, margherita-pizzan täytteet halvan makuisia. Ilmeisesti muut paikan pizzat ovat kuitenkin ihan hyviä. En pidä jonottamisesta, mieluummin juttelisin pöydässä ja odottelisin ruokaani siellä. Ei sovi omaan makuuni, mieluummin menen muualle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.09.2012
Rating: -8

Restaurant: Kuurna finnish

Viihtyisän Kuurnan ruoka oli loistavaa ja miljöö kaunis. Akustiikassa olisi kyllä parantamisen varaa. Seuralaista häiritsi myös keittiöstä leijaileva paistorasvan käry. Oma alkuruokani (kateenkorva ja pyree) oli turhan tuhti, mutta todella hyvän makuinen. Tunnelmallinen paikka, todella hyvää ruokaa, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2012
Rating: 1

Restaurant: Marco Polo pizza/kebab

Sunnuntain pelastus. Hyviä peruspizzoja, kebabia en suosittele.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.12.2012
Rating: 0

Restaurant: A21 Dining mind dining

Odotin mielenkiinnolla iltaamme. Se alkoikin hienosti hyvillä shampanjadrinkeillä "nuotiopiirissä". Ruokaosuus ei sitten täyttänytkään kaikkia odotuksia. Maut olivat hyviä, mutta eivät kovin erikoisia. Annokset olivat myös tosi pieniä. Söimme 5 ruokalajia, ja kyllä siitä just tuli kylläiseksi. Ruuat myös tulivat turhan nopealla tahdilla, mikä teki illallisesta nopeimman 5 ruokalajin illallisemme. Periaatteessa ihan hyvä paikka, mutta se jokin jäi puuttumaan. Ei ihan 114e/naama arvoinen (ruoka+cocktailpaketti).

     
     
     
Experience: À la carte Added: 17.10.2012
Rating: 1

Restaurant: Toscanini italian

Olen käynyt useammankin kerran, ja ruoka on ollut aina todella hyvää. Jotkut pöydät ovat aivan vierivieressä, ja ruuhka-aikaan näissä pöydissä kuulee paremmin viereisen pöydän jutut kun oman seuralaisensa. Kaunis sisustus.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 24.09.2012
Rating: 0

Restaurant: Kuu modern finnish

Yksi parhaista paikoista, missä olen käynyt! Etenkin syömämme etanat ja pääruuan karitsan kare olivat erinomaisia. Perinteistä, taidolla tehtyä ruokaa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.09.2012
Rating: 1

Restaurant: Hoshito japanese

Pieni ja sympaattinen paikka. Kannattaa ehdottomasti varata pöytä, sillä tilaa on vähän. Saimme onneksi pöydän varattua lyhyellä varoitusajalla, ja minuun oltiin useamman kerran yhteydessä ajan varmistamiseksi, kun ravintolan tilanne muuttui vielä saman päivän aikana. Osoittaa, että asiakkaista todella välitetään.

Ruoka oli todella hyvää, mutta ei suurenmoista. Annokset olivat melko suomalaisia japanilaisella twistillä. Alkupalaksi syömäni kanttarellikeitto oli erinomaista. Toinen alkupala oli koko aterian japanilaisin annos: kuivattua naudanlihaa ja vihanneksia ja voimakkaita makuja. Pääruuaksi söimme päivän kalan, joka oli nieriää. Sen lisäksi oli perunoita, riisiä ja kaalilisuke. Pääruoka jakoi hieman mielipiteitä. Omasta mielestäni pääruoka oli kyllä hyvää, mutta ei loppujen lopuksi kovin erikoista. Jälkiruoka oli pettymys: lasissa mustikkamehua, joka maistui siltä, kuin se olisi tullut suoraan purkista.

Miinusta siitä, että paikassa on mahdotonta keskustella isommalla porukalla yhtä vapautuneesti kuin muissa paikoissa. Ravintolasta ei myöskään saa viiniä. Ruoka on kuitenkin ehdottomasti hintansa arvoista (paitsi saamamme jälkiruoka) ja työntekijät ovat mukavia ja ystävällisiä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.09.2012
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Following (1)