Köket är öppet

Toca

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk
Diet

Recensioner (43)

Toca tuli tutuksi muutama vuosi sitten silloisen työpaikan lähiseutujen helmenä ja sittemmin paikkaa on suositellut aina, kun joku tuttava on kysellyt vinkkiä. Nyt oli viimein sopiva ilta kokeilla itse pitkästä aikaa pidemmän kaavan mukaan, eikä Toca pettänyt.

Miljöö on miellyttävä ja rento. Palvelu asiakkaan huomioivaa ja muistavaa, rentoa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Sekä ruoka, todella mainio, juuri sitä, mitä italialais-suomalaiselta fine diningilta odottaa. Annokset eivät liian suuria, maut monipuolisia ja riittävästi yllätyksiä, suomalaiset raaka-aineet puhuivat puolestaan ja viinit osuivat ruokien kanssa yhteen poikkeuksellisen hyvin

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 08.12.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tavoitteena oli pääsiäisen kunniaksi kokea makuelämyksiä, jotka hymyilyttäisivät vielä pitkään. Toca lunasti nämä odotukset täysin – ja vähän ylikin. 5 ruokalajin menun jokainen annos oli tarkkaan rakennettu makukokonaisuus. Ei kikkailua eikä oikopolkuja vaan pieteetillä valmistettuja annoksia, joissa luotettiin hyvien raaka-aineiden valovoimaisuuteen. Simppelien makujen uskallettiin antaa puhua puolestaan ilman turhaa twistailua.
Suosikeiksi nousivat moderni tomaatti-mozzarellasalaatti sekä lohi wasabijäätelöllä. Erityiskiitokset myös allergioiden hienosta huomioimisesta ja erittäin hyvästä palvelusta. Harvoin asiakaspalvelu ravintoloissa on näin rentoa, henkilökohtaista, välitöntä ja tilannetajuista. Kiusallisen kaavamainen palvelu loisti luojan kiitos poissaolollaan.

Toca ylsi heittämällä Helsingin ravintolasuosikkieni kärkipaikalle. Suosittelen erityisesti kriittisille fine diningin ystäville, jotka arvostavat rentoa miljöötä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 31.03.2018
Betyg: 1

5 ruokalajin menu oli pettymys. Annokset pieniä ja yksinkertaisia, maku ei lähelläkään niin hyvä että olisi kompensoinut tätä.
Esim. pinaattipasta tomaattikastikkeessa oregaanon kera on toki ihan kelvollista ruokaa, mutta tämän hintatason ravintolassa odottaisin kyllä paljon parempaa. Pääruokana tarjoiltu makkara ja pieni siivu sianniskaa ei parantanut tilannetta ollenkaan.
Kaiken kaikkiaan annokset olivat mitäänsanomattomia ja selkeästi unohdettavampia kuin esim. Farangissa ja Murussa.
Juomatkaan eivät mielestäni sopineet ruokien kanssa erityisen hyvin, mutta olivat itsessään kelvollisia. Onneksi en itse maksanut, muuten olisin ollut vieläkin pettyneempi. Odotukset taisivat hurjan kovan arvosanan takia olla liian korkeat. (kirjoitushetkellä 4.8)

Palvelussa ei liialti moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 13.02.2018
Betyg: -1

Palvelu oli luontevaa, asiantuntevaa ja ystävällistä. Kolmen ruokalajin yllätysmenun kaikki ruoat olivat herkullisia ja annokset olivat sopivia nälkäisellekin. Jälkiruoka oli erityisen ihanaa. Hyvin yhteensopivia makuja ja myös luonnonyrttejä oli käytetty taitavasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 09.05.2017
Betyg: 0

Odotukset olivat korkealla todella hyvien arvostelujen perusteella mutta valitettavasti jouduimme pettymään. 5 ruokalajin menu oli ihan ok, mutta hinta/laatu-suhde ei tällä kertaa kohdannut. Ruoat olivat ihan hyvin tehtyjä, mutta maut eivät tehneet vaikutusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 52€ Tillagt: 19.03.2017
Betyg: 1

Toca luikerteli vatsan kautta suoraan sydämeen. Viiden ruokalajin menu viinisuosituksineen oli aivan huikea kokemus. Annoksista löytyi häränhäntää, tartaria, ravioleja, ankkaa ja jännittävä jälkiruoka. Viinisuositukset sai puolikasannoksina, mikä oli ihan sopiva määrä näin pitkälle menulle. Viinit olivat poikkeuksellisia ja todella hyviä. Annoksissa paljon hyvin yhdisteltyjä makuja. Toca on nyt suosikkilistani kolmen parhaan joukossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 29.01.2017
Betyg: 1

Hieno italialainen ilta. Viiden ruokalajin menulla tutustui hyvin ravintolan antiin.

Tässä pieni otos makumaailmasta. Jokaisessa annoksessa oli ihana kastike. Ja kastikkeistaanhan kokki tunnetaan.

Alussa keittiömestarin tevehdys: minipaprika ja täytteenä ricottajuustoa - kuin lupaus jostain todella hyvästä. Varsinaisena alkuruokana oli graavilohta hentomakuisella kurkkuvariaatiolla, mukana vihreää tomaattia. Suomalaisuutta toi hirvicarpaccio ja karpalot, ripaus piparjuurta. Pari seuraavaa annosta olivat lintua: kanaa ja pääruokana ankkaa. Molemmissa ohuita siivuja juureksia. Jälkiruokana suklaakakkua kauniine ja hyvine tykötarpeineen. Maut kannattaa itse mennä kokemaan.

Palvelu oli hyvin miellyttävää ja ripeää, annokset viineineen esiteltiin huolellisesti. Tarjoiluun kuului myös leipäkori: ihanan suolaisia vaaleita leipiä, joita saattoi käyttää kastikkeiden ottamiseen lautaselta. Ei kenties sivistynyttä, mutta nykyisinhän ei enää käytetä kastikelusikkaa, jolla voisi saada myös jäljellejääneen kastikkeen suuhunsa.

Ravintolan viinisuositukset eivät ihan aina olleet makuumme. Poikkeuksena oli jälkiruoan kanssa ollut luomuvalkoviini, joka oli todella hyvä valinta.

Ravintola on tunnelmallinen: hyvin mahtui hieman äänekkäämpi ystäväkokous ja illallistavat paritkin.

Menussa ei ollut ripaustakaan pastaa - ja hyvä niin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0

Loistava kokemus. Hyvää ruokaa ja ilahduttava palvelu. Menu rakentui suositusten ja toiveiden mukaan, loistava idea. Hinnoittelu kohdillaan. Suosittelen :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0

Loistava ruoka, hyvä palvelu ja hinta-laatusuhde kohdallaan! Menen ehdottomasti uudelleen. Tarjolla kolmen tai viiden ruokalajin menuvaihtoehdot

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Erinomaista ruokaa sekä kauniit ja riittävän suuret annokset. Kolmen ruokalajin menun jälkeen ei todellakaan jäänyt nälkä. Saimme paljon mielenkiintoista tietoa valituista viineistä ja tarjoilu oli muutenkin sopivan rentoa ja ystävällistä. Aivan varmasti tulemme vierailemaan uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 45€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0


Läge

Unioninkatu 18, 00130 Helsingfors - Route
044 - 2379922
http://www.toca.fi

Options