suden

11 reviews

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Emo

Olon pikkuveli. Suositellut alkusnacksit pettymys, mutta ei muita pettymyksiä. Joka kerta viinivalinnat nappiin ja yllätyksellisiä makuja. Olen käynyt kahdesti ja kummallakin kerralla mahtava tarjoilija/sommelier! Ensimmäinen oli mies, joka voitti palkinnonkin ja toisella kerralla maalta muuttanut nainen, johon ihastuimme täysin. Suosittelen menuta. Hienot puitteet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 60€ Added: 27.06.2015
Rating: 1

Restaurant: Vapiano Fresh Italian!

Hieman kallis mättöpastasta. Jonossa kesäisin seisoo usein 20minuuttia. Jos tilaa salaatin, siinä on tyylillä 1 kirsikkatomaatti ja kaksi kurkunpalasta. Pitsat ovat hyviä ja leipä super!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 27.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Gaijin

Ihanaa palvelua, meitä ei kohdeltu kuin pahaisia teinejä. Ruoka oli hyvää, mutta väittäisin että muissa Björckin ravintoissa on ollut parempaa. Erinomaisia viinejä ja drinkkejä. Miljöö ja palvelu aivan super, meillä oli sekä mies- että naistarjoilija, jotka näkivät "romanttinen illallinen -aikeemme" ja istutittivat meidät rauhallisimpaan nurkkaan sekä huolehtivat meistä silkkihansikkain koko illan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Loiste restaurant

Hieno miljöö, hyvää ruokaa, mukava palvelu. Olen käynyt kahdesti, kummallakin kerralla isossa seurueessa. Lohikeitto todella hyvää. Meillä ystävällinen ulkomaalaistaustainen tarjoilija, nauroi paljon ja tiputteli lusikoita. Pidettiin kovasti. Mietittiin muuten, kun viereemme tuli hienosti pukeutunut nuori pariskunta, heidät istutettiin keskelle käytävää, joka ihmetytti, sillä ikkunapaikoilla oli hyvin tilaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Boulevard Social

Parasta ruokaa, keskinkertaista palvelua. Tartar oli älyttömän hyvää, samoin sinisimpukat. Valitettavasti palvelu oli "ihan ok". Pyysin nurkkapöytää, jotta voimme kahdestaan rauhassa syödä: pöytämme oli lähes keskellä ravintolaa. Muissa pöydissä käytiin huomattavasti useammin, eikä meiltä kysytty kertaakaan miltä maistui. Tarjoilija vaihtui jatkuvasti ja vain yksi heistä hymyili.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 27.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Hard Rock Cafe, Helsinki american

Hyvää ruokaa ja maukkaat drinkit. Tarjoilun palvelun laatu on tuurista kiinni. Ihanat baaritytöt. Musiikki niin lujaa, ettet kuule mitä naapuri sanoo. Kerran istuttiin pöydässä 25 minuuttia, kun kukaan ei tullut ottamaan tilausta, vaikka myöhemmin tulleista pöydistä otettiin ja osa sai jo ruokansakin. Istuimme keskellä ravintolaa ja päätimme lähteä pois. Host vilkutti iloisesti perään hyvästit. Ei ymmärrä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 27.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Fafa's Kamppi falafel

Ylivoimaisesti suosikki pikaruokapaikka. Jos pitäisi yksi ruoka valita, jota aina söisi, se olisi Fafa'sin halloumi falafel ja bataattiranskalaiset. Vähän rumat tilat, mutta ei haittaa. Hauska sijainti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 27.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Vespa italian

Olimme kahdestaan romanttisilla treffeillä, mutta meitä kohdeltiin kuin linjastolla kouluruokalassa. Valitettavan epäystävällinen vanhempi rouva, jolla oli kokoajan kiire johonkin, vaikka montaa pöytää ei tiistai-iltana ollut. Ei hymyillyt kertaakaan. Alkuruoat hyviä, pääruoka pettymys, joka oli pihviä. Maksoi noin 60 euroa per henkilö ja harmitti. Jätämme aina tippiä, mutta emme löytäneet yhtäkään syytä tällä kertaa. Tuskin menen uudestaan, vaikka huhu tosin kertoo, että tarjoilijakaarti on nykyisin parempi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 27.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Mahtavat menut, ei voi muuta kuin taputtaa Terävälle. Suolainen hinta - joka tosin ominaista Michelin ravintoloille - estää menemästä useammin, mutta joka kerta yllättää erinomaisuudellaan ja miellyttävällä palvelulla. Mukavaa, kun tarjoilija pysyy samana, lukuunottamatta keittiön henkilökuntaa, jotka myös kertovat intohimolla annoksista. Pieni miinus veden laskutuksesta hintaa kertomatta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 150€ Added: 27.06.2015
Rating: 0

Restaurant: Farang modern asian

Mitkä maut! Suunnattoman hyvää ruokaa, varsinkin kaikki simpukat. Otimme maistelumenun ja siihen viinit. Ravintola sijaitsee vanhassa teatterissa ja istuimme lavalla. Kuulostaa hyvältä, mutta ison porukan pöytämme oli ängetty lavan nurkkaan ja oli todella pimeää. Palvelu oli kiireistä. Ruoka ja juoma pyhitti kuitenkin kaiken ja menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 66€ Added: 27.06.2015
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites