Mittagessen jetzt erhältlich

Ravintola Loiste

Note 2.3 / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian
Barrierefrei

Bewertungen (115)

Kympillä tosi hyvät ateriat, erinomaiset palvelut

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 04.02.2019
Note 0
Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Var här på #syö10. De andra restaurangerna i kampanjen har riktig mat. Tänkte därför att jag skulle få en rejäl toast skagen med mycket skaldjursröra. Det kom en skiva mörkt bröd med en matsked kräftröra. Var svinhungrig då jag ätit upp. Även som förrätt var detta alldeles för liten portion. Fräckt! Personalen10 10och servicen samt miljön var perfekt, men idén med SYÖ10 kampanjen borde vara att få nya kunder. Finskt krigstids tänk igen. Skulle en svensk ätit denna ”skagen” skulle de nog inte äta i Finland igen. Fin utsikt.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 08.02.2018
Note 0

Kivat näkymät. En ymmärrä, miksi tämä ravintola on mukana Syö10 -ravintoloissa. Tulimme illalla 19.30 syömään. Syö10 listaa ei edes näytetty, vaan otin sen itse tiskiltä mukaan. Myöskään asiakasomistajaviinejä ei löydy niiltä ruoka- tai viinilistoilta, jotka pöytään annettiin. Vähän tylsältä tuntui.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 29.01.2018
Note -1

Pettymys. Ravintolan sijaintihan on upea: se sijaitsee 10-kerroksessa naapurikortteileiden kattojen yläpuolella. Se lisää odotuksia ravintolaa kohtaan.

Salaattibuffet näytti surkealta. Tarjolla oli aneemista amerikansalaattia ja puoliraaoilta näyttäviä tomaatteja, makaronisalaattia ja lähes tyhjiä kippoja jotain, mistä ei saanut enää selvää.

Pääruokana tarjoiltu lohi näytti heti pöytään tuotaessa pahalta. Annos oli mitättämän pieni, ja lohi sekä muutama hasselpähkinä oli paistettu pilalle. Lohi oli myös liian suolaista ja ruoka maistui raskaalta ja rasvaiselta.

Tarjoilu oli ystävällistä ja kohteliasta mutta luonasravintolassa palvelu voisi olla nopeampaa.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Hinzugefügt: 14.11.2017
Note 0

Erittäin ystävällistä ja nopeaa palvelua. Ruoka oli maukasta ja hinta kohdillaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 21.08.2016
Note 0

Hidas palvelu, pienet annokset. Ruokaa sai odottaa lähes tunnin samoin kun laskua.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 15.02.2016
Note 0

Hyvä ruoka, mutta epävarma ja epäonnistuva tarjoilu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 25€ Hinzugefügt: 30.01.2016
Note 0

Hirveää sähläystä. Menimme syömään isolla porukalla. Olimme varanneet pöydän 9lle mutta meitä tulikin kymmenen. Tarjoilija sai tämän vaikuttamaan ongelmalta - ravintola oli kuitenkin puoliksi tyhjillään, joten tilanpuutteesta ei ollut kyse. Kaikki oli hankalaa tilausten tekemisestä maksamiseen. Annokset olivat todella pieniä ja ylihinnoiteltu. Meitä palvellut tarjoilija oli joko harjoittelija tai sitten ei handlannut isoa porukkaa - ihmetytti tosiaan miksi oli laitettu kokemattomin palvelemaan isoa kööriä. Eipä tarvitse käydä toiste, nyt kun valokuvat terdeltä on käyty nappaamassa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 17.01.2016
Note 0

illalla ravintolaan saapuessa sai odottaa kauan että ohjattaisi pöytään. Eikö tämän tasoissa ravintolassa ole hovia ollenkaan, kun tarjoilijat ohjasivat pöytään? Ravintolassa ei sillä hetkellä tosin ollut paljon asiakkaita ja jouduimme kuitenkin odottomaan ohjausta aika kauan. Ruoka oli keskin kertaista, pienet annokset ja hinnat todella korkeat. Näköala on ehdoton, mutta palvelun hitaudella, ruoka versus hinta ei kyllä toista kertaa tuo meitä takasin tähän ravintolaan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 50€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Hieno miljöö, hyvää ruokaa, mukava palvelu. Olen käynyt kahdesti, kummallakin kerralla isossa seurueessa. Lohikeitto todella hyvää. Meillä ystävällinen ulkomaalaistaustainen tarjoilija, nauroi paljon ja tiputteli lusikoita. Pidettiin kovasti. Mietittiin muuten, kun viereemme tuli hienosti pukeutunut nuori pariskunta, heidät istutettiin keskelle käytävää, joka ihmetytti, sillä ikkunapaikoilla oli hyvin tilaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 40€ Hinzugefügt: 27.09.2015
Note 0

Community

Bilder

Fans (5)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

Kaivokatu 3 A, 00100 Helsinki - Route
(09) 4337 6315
http://www.ravintolaloiste.fi

Options