HSS

36 reviews

Badges

Blog link

Reviews (35)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Ketjuravintolaksi mainio, jopa niin hyvä että kahteen kertaan on tullut testattua. Pihvin kypsyysasteeseen voi vaikuttaa, lisukkeet saa tilata oman maun mukaan, ok olut valikoima. Gastropub-nimike on ehkä aavistuksen liian hieno termi tälle paikalle, menun ollessa kuitenkin melko suppea painottaen burger-osastoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 24.07.2013
Rating: 1

Restaurant: B-Smokery american bbq

Otimme platterit ja valitsimme listalta kolme eri tuotetta, lihat olivat todella mureita ja tarpeeksi erilaisia niin maultaan kuin rakenteeltaa. Valitettavasti lihat olisivat voineet olla hiukan lämpimämpiä ja ehkä savun makua olisi kaivannut paikoitellen vähän enemmän. Lisukkeet olivat mukava lisä annoksiin. Mukavan rento paikka, kyllä täällä voisi toistekkin käydä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 28€ Added: 20.11.2015
Rating: 0

Restaurant: Ahorita

Annokset ja ainekset tuoreita, ajatus todella hyvä ja tästä olisikin halunnut tykätä paljon enemmän kuin ruoka antoi syytä. Valitettavasti tacot olivat melko mauttomia, 4 tacoa riitti lounaaksi hyvin lisukkeineen, mutta taisi jäädä ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 12.08.2015
Rating: 2

Restaurant: Restaurant Ask

Entisen Luomon tiloihin tullut Ravintola Ask jatkaa Luomon omaperäistä ja taidokkaasti toteutettua linjaa. Viinipaketti oli huolella ja laadulla koottu tukemaan annoksia (kesäpäivää kunnioittaen rieslingin vahva läsnäolo oli pelkkää plussaa), ainoa miinus joka täytyy antaa sommelierille, on se, että ilmeisesti kiireestä johtuen toive makeiden jälkiruokaviinien pois jättämisestä pääsi unohtumaan. Jälkiruuat olivat todella kevyitä ja äkkimakeus sekä perinteinen raskaus jäi puuttumaan annoksista. Palvelu todella ystävällistä ja asiansa osaavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 80€ Added: 24.07.2013
Rating: 1

Restaurant: Boulevard Social

Social tasting menu alkoi hyvin, annokset olivat raikkaita ja maistuvia (katkarapuja, tartar ja kampasimpukkaa), valitettavasti laatu laski kun päästiin lämpimiin liharuokiin. Possu oli jokseenkin tylsä ja mauton, eikä lammaskebab ollut sen parempi. Viinit toimivat ok, mutta paketti oli hiukan hinnakas.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 64€ Added: 09.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Odotukset Olon suhteen olivat korkealla. Valitettavasti liian korkealla, sillä Olo ei tarjonnut muiden Helsingin Michelin-tähti ravintoloiden jälkeen mitään uutta tai mullistavaa. Annokset olivat toki ensiluokkaisesti valmistettuja ja koottuja, esillepano oli kaunista ja maku hyvin luonnollinen. Tarjoilu pelasi ja oli vähintäänkin rentoa ja ystävällistä. Ruokailuun kului aikaa vähän yli kaksi tuntia, mutta tästäkin huolimatta tuntui siltä että Matka jäi hiukan kesken, tai ainakin sen kohokohdat olivat hiukan pliisuja. Lisäksi poimintoja päivän menusta kohdassa oli maininta hanhenmaksasta, jota en kyllä itse löytänyt mistään annoksesta, eikä tarjoilijakaan sitä muistanut mainita tai osannut kertoa missä sitä oli vaikka sitä häneltä kysyimme.
Olisin halunnut tykätä Olosta paljon enemmän kuin loppujenlopuksi tykkäsin, sillä olisi ollut siihen kaikki puitteet (osa annoksista oli huippuja mm. leipä ja kateenkorva, viinit valittu huolen ja palvelu sopivan rento), mutta kokonaisuus ei vain jaksanut innostaa. Toki tähän saattaa olla syynä perinteinen "kun-mikään-ei-tunnu-miltään" kokemus, eli tämä sama on nähty jo niin monesti muissa michelin-tähden ravintoloissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 89€ Added: 16.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Kuurna finnish

Palvelu, miljöö (vaikkakin on hyvin minimalistinen) ja ruoka kohdillaan. Tähän kun yhdistää kohdillaan olevan hinnoittelun, oli paikka vähintäänkin positiivinen yllätys! Tämä pitää testata ehdottomasti uudestaan!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 23.06.2014
Rating: 0

Restaurant: Skiffer Erottaja

Pieni ja rento paikka, tarjoilu toimi vaikka paikka olikin täyteen varattu. PIzzat ovat omaperäisiä, oikeasti toimivia yhdistelmiä, eikä niistä ole valittamista. Juomapuolella vähän tuntemattomampia import-oluita, toimiva yhdistelmä. Tykkäsin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 13.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Chico's Tikkurila burgers & bbq

Paikka oli suht täynnä iltapäivästä, mutta palvelu toimi kuitenkin kiitettävästi. Premium burgers oli jopa positiivinen yllätys, pihvin sai mediumina. Hinnat ovat täällä vain karanneet käsistä. Ranskalaiset suuri pettymys!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 13.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Sagarmatha nepalese

Lounasaikaan täynnä, palvelu kuitenkin nopeaa ja ystävällistä. Ruoka erinomaisen hyvää, eikä hiukan korkeahko hinta haittaa yhtään!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 13.05.2014
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)