Keittiö auki

Chico's Tikkurila

amerikkalaista
Arvosana 2.3 / 5

Chico's tarjoaa pohjoisamerikkalaisen keittiön parhaita paloja omalla mausteellaan: rennolla fiiliksellä. Tule nauttimaan kanssamme kaupungin parhaat burgerit, mehevät pihvit, rapean raikkaat salaatit ja suussa sulavat jälkiruoat. Monipuolisesta juomavalikoimastamme löydät vaihtoehtoja tutuista amerikkalaisista klassikoista Reilun kaupan- ja luomutuotteisiin.


Arvostelut (12)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvää ruokaa mutta ERITTÄIN HIDASTA toimintaa. Ei sovellu lounaspaikaksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.05.2015
Arvosana: 0

Lounaalla sai valita vaihtoehdoista pääraaka-aineen, lisukkeen ja kastikkeen, ja ruoka tuotiin pöytään kuten alkupalasalaattikin joka kuului hintaan.

Palvelu oli ystävällistä, erikoistoiveeni otettiin erittäin asiallisesti huomioon, ja keittiöstä tuotiin yllärinä vielä itse sovellettu vaihtoehto. Salaatti alkuun todella hyvä, paistettu sipuli erinomaista ja toi mukavaa rapeutta.

Pääruoan savukala oli erinomaista, ja jopa uunissa käynyt kesäkurpitsa oli hyvää ja rapeaa, pinaattiperunamuussi oli myös hyvää.

Ehdottomasti käymisen arvoinen lounas!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 31.10.2014
Arvosana: 0

Seurueemme söi kanavarrasannoksen, kaksi salaattia ja burgerin.

Yli 15e salaatit olivat todella ala-arvoisia, koska sisälsivät lähinnä vain pelkkää salaatin lehteä ja hyvin vähän lihaa, tomaattia, pähkinöitä jne.

Kanavartaiden kana oli siinä ja siinä rajoilla ettei se ollut kylmää ja lisäksi kana oli huonolaatuista pakastekanaa. Kastike oli melko mitään sanomaton maultaan. Perunat, ananas ja kasvikset olivat onnistuneita.

Burgerin coleslaw oli mautonta ja kuivahkoa. Muuten annos oli ihan onnistunut.

Odotukset s-ketjun ravintoloista ei ole koskaan korkealla, mutta en ole myöskään koskaan aiemmin pettynyt kyseisen ketjun ravintolaan yhtä pahasti. En voi suositella tätä ravintolaa kokemuksen perusteella kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

Chicosista mielipiteeni vaihtelee kovasti - riippuen ravintolasta. Tässä Tikkurilan pisteessä olen nyt vieraillut kahdesti ja molemmilla kerroilla ruoka on ollut todella huonotasoista.

Nyt viimeisimmällä kerralla tilasin Pulled Pork burgerin. Ainoa onnistunut komponentti oli possun lihan kastike. Alkuun epäilin myös että pienen sämpylän välissä olisi ollut paljon kyseistä lihaa mutta ei - lihan alle oli laitettu isoja kurkkusuikaleita jotka veivät kaiken tämän tilan. Myös lämmin kurkku ei sinänsä toiminut mitenkään annoksessa. Lihaa siis hampurilaisessa oli noin reilu ruokalusikallinen.

Coleslaw oli mautonta, sipulirenkaat ja varsinkin ranskalaiset olivat todella ylikypsiä.

Seuralaisen juustosalaatti oli kuitenkin ihan ok - juustoa oli runsaasti ja muutenkin salaatin koko oli tyydyttävä. Myös palvelu oli nopeaa ja ystävällistä - ruokia tarvitsi odottaa alle 5min tilauksesta. Se ei ruokailukokemusta kuitenkaan pelastanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Paikka oli suht täynnä iltapäivästä, mutta palvelu toimi kuitenkin kiitettävästi. Premium burgers oli jopa positiivinen yllätys, pihvin sai mediumina. Hinnat ovat täällä vain karanneet käsistä. Ranskalaiset suuri pettymys!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 13.05.2014
Arvosana: 0

Kävimme perheen kanssa syömässä. Alkupaloiksi otimme sipulirenkaita ja mozzarellatikkuja. Molemmat annokset olivat kuumia ja rapeita. Oikein hyviä dippien kanssa. Pääruoaksi söimme rapeita crispy chiken fingerssejä ja hampurilaisia. Kana oli rapeassa kuoressa ja tosi maukasta, ei yhtään kuivaa. Perunat olivat myös hyviä ja rapeita. Hampurilaisissa oli maukkaat oikeat jauhelihapihvit. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Saimme annokset tosi nopeasti. Menemme varmasti toistekkin. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.02.2014
Arvosana: 0

Söin sesonkituotteena myytävän Mr. Big hampurilaisen, pihvit olivat onnistuneesti kypsennettyjä ja lisukkeet maissintähkää myöten oikealla kypsyys asteella. Tarjoilija oli kuitenkin tyly ja alkupalana ostettut maksulliset nachot olivat yksi vitsi, kippoon oli laitettu nachoja juuri sen verran että pohja peittyi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: 0

PIHVI OLI KAMALAAA. HUONOKSI MENNYTTÄ? UUDELLEEN LÄMMITETTYÄ? LIHAA?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 21.11.2013
Arvosana: 0

Hyvä ja asiallinen palvelu, mutta ruoka oli pettymys. Pienehköt annokset, ylihinnoiteltua ja kokilla hieman liian innokas maustekäsi chilin kanssa.. Poikaystäväni lautaseltq puuttuivat kasvikset ja annoksemme olivat haaleita..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 23€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Chicoksen hampurilaisten pihvit ovat vaihtuneet johonkin halpaan teollisuusmoskaan, josta ei saa selvää ovatko possua vai nautaa. Aikoinaan Chicos oli ok paikka pikaiseen casual dinneriin, kun teki mieli burgeria tai muuta perusmättöä, mutta nyt laatu on heikkoa, että saa meidän perheeltä jäädä väliin jatkossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.11.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asematie 11, 01300 Vantaa - Reitti
01076 63959

Vaihtoehtoisia ravintoloita