Avautuu 18:00

Kuurna

suomalaista
Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (150)

Kuurnan paluu. Parin horjahduksen, palvelun hitauden ja epäonnistuneesti improvisoidun alkuruoan takia pidimme taukoa. Käynnistä on tosin jo vähän aikaa että en tarkkaan muista mitä tuli syötyä. Tämä jäi mieleen. Alkupalassa kerrottiin olevan villikasveja, vaan viljelty vuonankaali ei ole sellaista eikä siinä mitään muutakaan villiä ollut. Ihan kelvollinen salaattipohja silti, hyvää oli nokkoskeittokin. Pääruoan heppa oli todella hyvää, mutta tilauksen yksi polle oli vaihtunut kalaan. Sitä myös harkittiin ja annettiin olla ja korvaukseksi saimme lasilliset viiniä. Jälkkärit hyviä nekin.

Kuurna ei saa aikaan samanlaista riemuntunnetta kuin joskus aiemmin. Taso ei suinkaan ole huono, mutta annokset ovat vähän ennalta arvattavia. Oivalluksen ei tarvitse olla kikkailua, mutta kaipaan jotakin jota haluan lisää tai heti itse kokeilla

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 37€ Lisätty: 21.06.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 3
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Toistamiseen Kuurnassa parin vuoden tauon jälkeen isommalla porukalla. Ruoassa jatkuu liiankin pelkistetty linja ja palvelu on edelleen tylyä.

Itse söin alkuun sokerisuolattua nieriää sitruunakvinoan kera, jossa ei mitään erikoista tai mieleenpainuvaa. Pääruoaksi possun poskea kasvisten, omenan ja kurpitsan kanssa. Liha oli hyvin valmistettu, mutta kokonaisuus kaipasi kasvislisukkeen oheen vielä lisää makuja ja rakenteita. Pöytäseurueesta moni kaipasi kastiketta pelaamaan viinin kanssa ja osa kommentoi annoksen olevan "llian terveellisen oloinen". Jälkiruoaksi otin kardemummapaahtovanukkaan, johon oli saatu miellyttävä tervainen ja hieman savuinen tumma maku.

Miestarjoilija aloitti kiireisesti ja tunnelma kiristyi aterian loppua kohti. Ilmeisesti Kuurnassa illallisen kesto on edelleen pilkulleen tasan kaksi tuntia, minkä vuoksi meidät painostettiin lopulta ulos ravintolasta. Juomia jälkiruoille tai kahvia tai teetä ei voinut tilata, vaan laskuja piti alkaa kirjoittaa syinä mm. kun niissä menee niin kauan ja kun teillä on tämä aikataulu (??). Toinen kerta käsittämätöntä tunnelman pilaamista ja asiakkaan kyykytystä sai jäädä viimeiseksi, haen ravintolakokemukseni vastaisuudessa muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Ruoka hyvää ja kokeilevaakin, esim. sienitäytteinen kaalikääryle hyvä, yhden seuralaisen tartarpihvi oli jätetty liian karkeaksi,erityisesti sipuli.

Tarjoilu välinpitämättömän kalseaa, keittiön meteli tyhjässä ravintolassa rakennustyömaan luokkaa (sorbettikone melusi kuin kivipora, ja jostakin syystä keittiötä piti ryhtyä siivoamaan kolisten ja voimakkaasti hinkaten - tulee yllättävän kova ääni muuten). Asiakas ei tässä ravintolassa ole kiinnostuksen kohde.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 15.09.2015
Arvosana: 0

Alkuruokana Tartar-pihvi (tartar-annos) oli juuri niin hyvä kuin se Galliassain on. Pääruokana päivän kala oli hyvää paremman bistron ruokaa. Miellyttävä ensikokemus Krunikassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 21.08.2015
Arvosana: 0

Vaimo varasi pöydän 1,5 kk sitten ja sai vastauksen että varaus vastaanotettu, tervetuloa. Kun piti mennä niin ilmeni että ravintola onkin tällöin kiinni. Ravintolasta eivät olleet vaivautuneet ottamaan meihin yhteyyttä ja ilmoittamaan virheestään. Asiakaspalvelu olikin tosi ylimielistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.07.2015
Arvosana: 0

Food wasn't that special. Restaurant is overrated. Also service was not polite at all. Wouldn't recommendate this restaurant.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 45€ Lisätty: 23.03.2015
Arvosana: -5
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Olin eilen Kuurnassa syömässä, maisteltiin vähän kaikkee ja ruoka oli erinomaista! Myös viinilista on laaja ja laadukas. Voin lämpimästi suositella!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.12.2014
Arvosana: -1

Paikka oli aivan liian meluisa lauantai iltana. Ei ollut mitään toivoa kuulla mitä tarjoilija tai seuralainen puhuivat. Keittiön äänet, astioiden kilinä sekä järjetön puheensorina joka kaikui holvimaisessa ravintolassa vei kyllä pohjan romanttiseksi ajatellusta illallisesta. Ruoka oli hyvää, mutta ei mitenkään erikoista. Miinusta myös siitä että koko ajan oli tunne että olisi pitänyt syödä nopeammin. Edes kahvin tilaamisen mahdollisuutta ei annettu jälkiruuan kanssa. Vanhempi miestarjoilija voisi myös kehittää hieman asiakaspalvelu taitojaan. En luultavasti mene kyllä uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 42€ Lisätty: 30.11.2014
Arvosana: 0

Tunnelmallinen pieni paikka, jossa asiakkaat tuntuivat viihtyvän. Kivasti oli saatu mahtumaan kaikki liikaa yrittämättä. Tajoilu oli tehokasta, mutta aika kiireisen oloista ja persoonallisuus puuttui. Ruoka ei tarjonnut odotettua elämystä. Kuha, kukkakaali ja perunamuussi oli perus hyvää eli liemi oli maukas ja kala jopa mauton. Suklaakakku ja maustepippurijäätelö paremmat, mutta niissäkään ei sinäänsä mitään ihmeellistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 36€ Lisätty: 10.11.2014
Arvosana: 0


Sijainti

Meritullinkatu 6, 00170 Helsinki - Reitti
010 2818 241
http://www.kuurna.fi