Zirconia

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Salpimienta

Kävimme kokeilemassa vegaanipizzoja. Paikka muistutti perus pizza/kebab/kaljakuppila -mestaa. Toisella puolella ravintolaa istuivat ruokailijat ja kaljaveikot toisella.

Testasimme kahta erilaista pizzaa soijajuustolla. Molemmat olivat lähes syömäkelvottomia. Pohja oli superrasvainen ja jauhoinen ja täytteet raakoja ja pahanmakuisia. Harmi, ettei Helsingin kokoisesta kaupungista löydy edes ok vegaanipizzaa.

Ei voi kuin ihmetellä täälläkin olevia kehuja. Järkyttävää lukea kehuja ja vertailua esim. Italiaan tästä paikasta...

     
     
     
Experience: À la carte Price: 19€ Added: 18.02.2013
Rating: 0

Restaurant: Stone's beer & burgers gastropub, burgers, beer

Jep

Sain lahjakortin ko. paikkaan ja kävimmepä sen siis tuhlaamssa vaikka odotukset olivat S-laadun pelossa matalalla.
Paikasta on tehty ihan ok-näköinen mutta ainakin tuolloin ruoka ei vakuuttanut(tammi-helmikuu). Katkis-salaatti ja Stones Giant, molemmat kohtuu kehnot esitykset eikä alkupalatkaan sen kummoisempia olleet, joten hinta/laatu ei kyllä kohdillaan. Aika eineksinen mielikuva jäi. Lisäksi tarjoilija oli myös hieman ulkona. Jos olisin joutunut maksamaan, en olisi suostunut.     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.04.2011
Rating: 2

Restaurant: Cafe du Coin

Tykkään.

Minusta kiva, pieni paikka ja toisin kuin alla niin palvelu mukavaa myöskin. Menin hieman myöhäiselle lounaalle siinä kolmen aikoihin ja vihreä salaatti oli ehtinyt loppua mutta kuitenkin tarjoilija(ehkä omistaja)ehdotti, että voi tehdä kyllä lisää, jos vain jaksan hetken odottaa. Ja niin, eipä asiat kaadu viiteen minuuttiin, joten sainkin mehevän ja ruokaisan lohisalaatin. Sen kaveriksi tuli tuoretta leipää. Pitänee joku kerta käväistä kokeilemassa myös makeampia tuotteita. Suosittelen.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.04.2011
Rating: 1

Restaurant: Ravintola Gorkha

Annoimme Gorkhalle toisen mahdollisuuden kiitos Syö Helsinki! kampanjan, mutta se oli harvinaisen huono päätös. Kävimme jo kerran jolloin ruuassa ei paljon ollut makua mutta positiivisten arvostelujen perusteella toivoimme sen olevan vain huonoa tuuria. Valitettavasti se ei ollut; Malai Koftan nk. pyörykät maistuivat lähinnä perunamuusilta ja lisäkelinssit purkkihernekeitolle. Myös seuralaiseni nappaama Chickencurry oli mauton. Mangolassi oli paras osuus. Naan-leipä ok, mutta kokonaisuudessaan annokset eivät olleet edes tuon tarjouksen arvoisia. Sinällään paikka ok ja sijainti hyvä mutta se ei vain riitä, kun itse annokset ovat mauttomia. Ihmetyttää korkeat arvosanat.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 25.09.2010
Rating: -1

Restaurant: Ichiban Sushi Kamppi japanese

Take away- setti ok, syömään en jäisi kiireisen miljöön vuoksi. Sushit ok, ei kuitenkaan paras mahdollinen valinta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 02.11.2010
Rating: 1

Restaurant: Memphis Kamppi american

Burger Testing at Memphis.
Itse otin Tuna Burgerin ja seuralaiseni Hightower's Burgerin. Omassani sämpylä oli hieman kuiva mutta tonnikalapihvi mehevä. Joskin annoksessa oli suolaa ja pippuria tuhdisti. Lisäkesalaatti ok.

Hightower's Burger ei saanut kiitosta. Paljon, muttei laadukasta. Ranskalaiset jäivät ko. annoksen parhaaksi osuudeksi. Lisäksi seuralaiseni piti annosta kylmänä, mikä tosin ei liene ihme kun otti huomioon, että annokset joutuivat odottamaan tiskillä tarjoilijoita .

Parhaaksi anniksi osoittautui jälkiruoka(Caribbean Fantasy), tarkemmin ottaen annoksen mojitosorbetti ja mascarponevaahto. Suklaakastike ei mielestäni toimi tässä yhdistelmässä, mutta onneksi se olikin pohjalla eikä näin sotkeutunut muihin makuihin.

Palvelu oli hidasta muutoin ok.

Yhteenvetona sanosin, että tuskin toista kertaa poikkeamme tänne muutoin kuin korkeintaan lasilliselle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.01.2010
Rating: 1


Images


Followers