Kitchen is open

Sushi 'N' Roll

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (85)

Jos haluat tanakkaa puuromaista sushia, niin tästä tulee lempiravintolasi. Hinta ja laatu on hyvin kaukana tästä ravintolasta: 15 €:n lounas, jossa liemi, hyvin minimaalinen valikoima sitkeitä susheja, sekä kahvi tai tee.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 27.06.2019
Rating: 0

Lounaan hinta 15 on hyperöveri, vaikkei ruuassa itsessään ole valittamista. Sushi maistuu sushille kuten kuuluukin. Tilat ovat hieman ahtaat ja safkaa piti jonotella hälinässä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 14.08.2017
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Täältä olen löytänyt Helsingin parhaat sushit. Lukuisat take a way annokset vuonna 2015 ja nyt alkuvuonna 2016 ovat olleet loistavia. Hintaahan näille tulee, mutta laatu maksaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 20.01.2016
Rating: 0

Olen Helsingissä kiertäny monia Sushi-ravintoloita, mutta tämä paikka yllätti tasokkuudellaan ja sijainnillaan. En ollut ennen kuullut edes koko paikasta, kunnes kävelin sen ohi tuttavaani tavatessa. Ystävälläni oli ollut huonompi kokemus, mutta minulla täysin päinvastainen (huonoja päiviä aina sattuu). Hinnalta ravintolan ruuat tuntuvat melko kalliilta, mutta syödessä sen unohtaa. Tilasin Dragon Rollin ja paistettuja Lohi nigireitä, jotka olivat parempaa, mitä koko Helsingistä olen saanut.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 02.01.2016
Rating: 0

Perushyvää take away -sushia lähiravintolasta. Sushi oli tuoretta mutta aavistuksen liian lämmintä. Wasabi-philadelphia-kurkku-avokado -rulla oli nappivalinta settiin, ja palat olivat yllättävän isoja verrattuna muiden ravintoloiden vastaaviin. Tilatessa ajattelin, että 12 kappaleen setti on hieman ylihinnoiteltu (15,50 €) määrään nähden, mutta syödessä muutin mieleni: hinta oli määrään ja laatuun nähden kohdallaan. Myös palvelu oli iloista ja nopeaa. Tulen toistekin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 18.03.2015
Rating: 0

ihan ok sushia mutta hieman liian lämmintä. tasoon nähden hieman ylihinnoiteltu. sushia saa kuitenkin kätevästi tilattua netistä ja jos ei odota ihmeitä niin ei tule pettymäänkään.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.12.2014
Rating: 0

Quite frankly my worst sushi experience so far.

The miso soup was too salty, while the edamame beans were heavily overcooked! The fish didn't taste or feel fresh and the rice was absolutely tasteless. No sign of vinegar there?
I also pulled one of the nigris apart and was surprised to see no wasabi.

Also the makis looked like a five year old had made them. Ridcilous.

Service was okay, although a bit slow.

Won't return.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 23.11.2014
Rating: 0

Sushit pääsääntöisesti oikein maukkaita ja tasalaatuisia. Kala on tuoretta ja riisi hyvää. Valitettavasti kalan parhaat palat eivät ole aina löytäneet tietään makirulliin, nigireissä aina priimaa. Kaikki kömmähdykset, joista on vain suunsa avannut, on aina hyvitetty asianmukaisesti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 02.11.2014
Rating: 0

Tilattiin takeaway 2 hengelle (40€). Soija loppui jo puolessa välissä syöntiä ja maistui todella laimennetulle. Sama fiilis oli wasabin suhteen. Sushit oli ihan ok...vatsantäytetttä! Kolmen vuoden aikana on tullut todistettua tason alentuminen ja taitaa olla viimeinen kerta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 31.10.2014
Rating: 0

Olen laatutietoinen sushiaddikti ja Kapteeninkadun sushinroll oli pitkään suosikki-buffet'ni, alkuaikoinaan esim. Tokyo55:sta huomattavasti laadukkaampi. Nyt vuoden tauon jälkeen kaksi kertaa viikon sisään käyneenä ja karvaasti pettyneenä joudun toteamaan, että luultavasti en palaa enää koskaan tähän paikkaan. Ensimmäisellä näistä kerroista riisi oli täysin amatöörimaisesti tampattu liian tiiviiksi, se oli pahan makuista ja epämiellyttävää syödä- ja syömättähän se jäikin. Yhden epäonnistumisen antaa anteeksi, ehkä keittiössä oli joku tuuraaja paikalla. Toisella kertaa tällä viikolla meidät "toivotti tervetulleeksi" ihan loppuun palanut tarjoilija, joka ei selvästikään olisi jaksanut enää yhtään minuuttia työviikkoaan. Sääliksi kävi, muttai olisi hän voinut yrittää puristaa edes jonkunlaisen hymyn. Pöytämme ympäristö on ruokottoman sotkuinen, riisiä, kalaa ja papereita lattialla ja pöytä kastikkeessa. Jouduimme kaksi kertaa pyytämään tarjoilijaa pyyhkimään pöytää, mutta hän oli niin väsynyt, että vain sutaisi pöydän ja itse jouduimme pyyhkimään loput edellisen asiakkaan soosit. Mutta se sushi… Näin jo kaukaa, kuinka sushkikokki puristeli moneen kertaan riisipalloa kämmenensä välissä. Tässä vaiheessa olisi pitänyt ottaa hatkat, mutta olimme jo maksaneet ja niinhän siinä kävi, että riisi oli tällä kertaa edellistäkin kertaa huonompaa, suorastaan ällöä. Seuralaiseni, joka ei edes ole kovinkaan kranttu, jätti lähes kaiken riisin syömättä, koska se oli kovaa kuin leipä. Haloo, kokit, sushiriisi kuuluu jättää ILMAVAKSI!! Ronkimme muutaman kalanpalan päältä ja jouduimme lähtemään pois. Tästä jäi moneksi tunniksi niin huono maku suuhun, että voi mennä aikaa, ennen kuin tekee mieli mennä enää hyväänkään sushiravintolaan. En tiedä, mitä paikalle (henkilökunnalle) on käynyt, mutta ainakaan tämä ei ole oikea suunta. Nyt ryhtiliikettä kehiin, jotta sushin ystävät eivät kaikki kaikkoa ja me kaikonneetkin uskaltaisimme vielä joskus palata! Kaikki lähtee laadusta ja osaamisesta, eli kunnon sushikokki takaisin töihin, kiitos!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 11.10.2014
Rating: 0


Location

Kapteeninkatu 7, 00140 Helsinki - Route
+358403514289
http://www.sushinroll.fi/

Options