qunkku

6 reviews

Badges

Blog link

Reviews (6)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: TigerSushi

Good quality sushi, also the angus beef burger was tasty according to friend. Fast service coupled with nice scandinavian minimalistic decor. Difficult to find though, no signs really. Recommended anyhow if you work close by.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 17.08.2011
Rating: 0

Restaurant: Lungi

Loistava tunnelma, hyvää ruokaa ja cool paikka muutenkin. Etelä-Helsinki tarvitsee tätä!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 04.02.2011
Rating: 0

Uskomatonta, buffet johon sisältyy sushi, ja kaikki 8,5e! Kaiken lisäksi sekä nigirit että makit olivat todella hyviä!! Muu ruoka mielestäni perustasoa, eli riittävän hyvää. Enpä olisi uskonut näkeväni all-you-can-eat sushipaikkaa 8,5e... Suosittelen ehdottomasti jos työpaikka on tarpeeksi lähellä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.08.2010
Rating: 0

Restaurant: Mange sud mediterranean

Todella kiva ilmapiiri, hyvä ja ystävällinen palvelu. Erittäin laadukkaat ruoat, alkukeitto vei kielen mennessään ja leivät mahtavia. Pääruoka (liha) hyvän kokoinen ja makuinen, vaikkei ansaitse aivan samaa suitsutusta kuin alkukeitto. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 50€ Added: 07.03.2010
Rating: 3

Restaurant: Sushi Togo sushi

Hyvä lounas kaiken kaikkiaan, miso keitto oli hyvää ja sopii hyvin annoksen odotteluun. Laadukasta sushia ja todella kiva välitön ja intiimi tunnelma. Miinuksena 2e espresso, joka ei vaikuttanut kovin laadukkaalta ja kaiken kukkuraksi tarjoiltiin normaalissa juomalasissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 07.03.2010
Rating: 1

Restaurant: Demo michelin-gourmet

Yksi parhaista ravintolakokemuksistani ehdottomasti. Käynyt kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla antanut henkilökunnan valita kaiken alusta loppuun - näin viinit sopivat ruokaan täydellisesti ja kokemus on paras. Ymmärrän tähden hyvin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 70€ Added: 07.03.2010
Rating: 1


Images


Followers