Lainehilla

5 reviews

Badges

Blog link

Reviews (5)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Ravintola Pompei italian

Paikan pizzat ehdottomasti parhaasta päästä. Muhkeat täytteet ja todella maistuvaa. Yksi huono kokemus löytyy. Hain mukaani jättikatkarapupastan joka oli todellinen vitsi. Täysin mauton ja ravut seassa kuorineen. Huh. Mutta palvelu on aina ollut erinomaista. Kiire iltana ruoka kannattaa ottaa mukaan. Paikka todella kuuma ja pieni jos sali on täynnä. All in all suosittelen kumminkin. Kesällä todella mukava istuskella terassilla.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 24.11.2009
Rating: 1

Restaurant: Demo michelin-gourmet

Vietin yhden parhaimmista syntymäpäivistäni kyseisessä paikassa. Johtuen tietysti seurasta, mutta myös loistavasta ruuasta ja niihin täydellisesti sopineista viineistä. Kokit olivat onnistuneet viimeisen päälle, niinkuin varmasti aina. Sisustus oli harmoninen. Ainoa miinus oli vieressä istuneet tonttulakkipäiset pikkujoulun viettäjät. Kiitän ja kumarran.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.11.2009
Rating: 0

Restaurant: Espresso Edge café

Paikka palvelultaan vaihteleva, yleensä hyvä. Eräs tarjoilijoista yleensä vähän hakusessa. Saman asian joutuu sanomaan moneen otteeseen. Sisustus ja tunnelma miellyttävät kovasti. Käyn useasti koska asun lähellä ja nappaan kahvin mukaani. Välillä cappucino niin kuumaa että juominen onnistuu vasta hyvän tovin kuluttua. Mielestäni maitokahvin kohdalla asian ei pitäisi olla näin. Sunnuntain soup and sandwich loistava idea ja toimii.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.11.2009
Rating: 3

Restaurant: Rivoli fish/mediterranean

Söimme poikaystävän kanssa äyriäissetin (tarkoitettu kahdelle). Oli joka lajia ja erittäin hyvää. Katkarapuja ja simpukoita löytyi runsaasti. (Kaikkea ei jaksanut syödäkään.) Hummeri annoksessa oli loistava. Onneksi valmiiksi rikottukin. Palvelu sujui loistavasti, jälkiruokakahviakin sai uudet kaadot. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus. Sisustus vähän vanhanaikainen, mutta kuuluu ilmeisesti asiaan. Palaan varmasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 05.11.2009
Rating: 3

Restaurant: Ravintola Aito finnish

Ruoka ja palvelu parhaimmasta päästä. Sopivan kokoinen menu josta löytyy varmasti mieleistä. Mainio viinilista. Ei siis mitään valittamista. Palaan varmasti takaisin.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 22.10.2009
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Following (1)