HaarukkaLautanen

4 reviews

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Café Delivo

Keitot ovat aina olleet tosi herkullisia. Sopivan simppeliä: joka päivä yksi liha- ja yksi kasviskeittovaihtoehto. Myös leivonnaiset ovat erinomaisia.
Delivossa on mutkaton tunnelma ja todella ystävällinen palvelu. Miinusta vain siitä, että paikka menee kiinni jo neljältä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 7€ Added: 23.02.2010
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Ukko Munkki

Kiva lähibistro, joka muistuttaa Uuno Turhapuron ajoista. En lähtisi ehkä kaukaa tänne syömään, mutta lähellä asuvalle Ugari on hyvä pelastus sellaisena sunnuntaina, kun ei itse jaksa laittaa ruokaa ja haluaa kuitenkin aterioida vailla pienintäkään pönötystä. Olen syönyt kahdesti hyvää, vanhanaikaista perusruokaa. Kasvissyöjällä tosin tulee täällä vaikeuksia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2010
Rating: 2

Restaurant: Lappi Ravintola lappish

Lohikeitto oli hyvää, sopi lounaaksi (erillistä lounaslistaa ei ole). Isokaan keitto ei tosin ollut kovin iso. Juomaksi tilattu vesi oli automaattisesti pullovettä, mikä oli pettymys (etenkin tällaisessa turistipaikassa: Suomessahan on yksi maailman parhaista vesijohtovesistä!).
Miljöö menee minusta överiksi. Lappi on hyvä teema, mutta vähemmälläkin alleviivaamisella se kävisi ilmi. Tästä dekoorista tulee vähän turistirysäolo.
Kahvi tarjottiin kuksasta, mikä sopii minusta metsään, mutta huonosti ravintolaan, jossa puun maun huomaa aivan eri tavalla.
Palvelu oli oikein ystävällistä, siitä plussaa. Ruokalistakin kuulostaa mielenkiintoiselta eritoten päivällistä ajatellen. Silti taitaa jäädä menemättä toiste.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 23.02.2010
Rating: 1

Mahtava tunnelma hienosti ränsistyneessä puuhuvilassa. Kahvi-/teekupillinen on kallis (4€) mutta santsata saa, ja valtavat korvapuustit ovat kohtuuhintaisia (3€). Teelaatuja on lukuisia.
Palvelu on ystävällistä. Kesäaikaan terassi on todella viihtyisä istuskelupaikka, mutta sisälläkin kelpaa katsella ympärilleen (huomattava määrä orkideoita!). Täällä kannattaa käydä erityisesti tunnelman takia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.02.2010
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites