Keittiö auki

Café Delivo

Arvosana 3.3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (32)

Erinomainen lasagne, palvelu kyseenalaista. Jäi huono maku kokonaisuudesta, Lasagne oli hyvää, mutta näemmä riippuu annoksen kasaajasta minkäkokoinen pala tulee. Sain aika pienen ja seuraava tilaaja sai melkein kaksinkertaisen palan omaani nähden. Lisäksi siemeniä tarjottiin toisten salaatteihin, toisten taas ei. Riippui kumpi myyjä sattui kohdalle, kovin epäreilua! En vaan kehdannut valittaa, suomalainen kun olen. Paikka olisi niin kiva, hyvällä paikalla ja ruoat maistuvia. Harmi jos tällainen pilaa lopullisesti kokemuksen. Toivottavasti omistaja ottaisi kopin ja ekvalisoisi palvelun tasapuolisuuden.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 02.05.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kahvilavalikoima hyvä, lounassalaatit vähän ylihinnoiteltuja, salaattipohja apea. .. Mukava paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: 0

Salaattien taso on laskenut vuosien varrella, suosittelen Munkkiniemen rannasta löytyvää Torpanrantaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 05.03.2015
Arvosana: 0

munkkaan eksyessä kannattaa lähteä muualle joko puistotiellä itsessään tai vaikka poiketa munkkiniemen rannassa olevaan kahvilaan (ei siis Hiltoniin). Delivo on perinteinen puistotienkahvila, valitettavasti palvelu on suomalaisen nuivaa vaikka hintoihin nähden odottaisin edes sitä anteeksipyyntöä virheen tehdessään henkilökunnalta - asiakaspalveluammatissa kun ollaan. Salaatit ovat hyviä, mutta valitettavan turhauttavaa on se, että ison salaatin koko riippuu ihan sen tekijästä, ja puhun nyt siitä ihan salaattipohjasta (pääasiassa lehtisalaatista) joten en ole ihan varma miksi paikan omistaja on edes yrittänty eriyttää isoa ja pientä salaattia. Myöskin olisi tosi kiva jos niitä pöytiä puhdistettaisiin myös välistä - jos asiakas pyytää niin mieluiten pöytä tultaisiin pesemään (oli meinaan tahmea) edes sen lounaan aikana. Positiivisessa mielessä paikan valikoima on suht laajaa ja sijainti on keskeinen, mutta munkkiniemen kahvilakannassa delivon pitää parantaa pysyäkseen mukana.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 04.01.2015
Arvosana: 0

Ostin keväällä kaksi voileipäkakkua delivolta, ja Super hyviä ne olivat. Kiitos menee puistotien kokille. =)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2014
Arvosana: 1

Salaatit hyviä ja täytevaihtoehtoja paljon, tosin salaatissa saisi olla enemmän tomaattia ja kurkkua, nyt turhan paljon pelkkää salaattia. Ison salaatin koko myös vaihtelee riippuen siitä, kuka tytöistä sen tekee. Palvelu ihan ok, osa tytöistä ystävällisiä mutta osa turhan tympeitä eivätkä esimerkiksi välttämättä pahoittele tekemiään virheitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 4€ Lisätty: 09.04.2014
Arvosana: 0

Kukaan käynyt Lehtisaaren Delivossa? Ylihinnoiteltua mössöä, jota kutsutaan ylevästi lounasruuaksi. Emännän pysyvästi tympeä käytös ei paranna tilannetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 03.04.2014
Arvosana: -3

Kyselin näitä mainostettuja itsetehtyjä leivonnaisia, kävikin ilmi ettei niistä puoletkaan olleet. Hieman pettyneenä söin korvapuustin joka olin hieman palanut mutta muuten ok. Puistotieltä löytyy parempiakin kahviloita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.03.2014
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (4)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Munkkiniemen Puistotie 17, 00330 Helsinki - Reitti
http://www.delivo.fi/