Uusimmat arvostelut: Kotka

Favourite
2 arvostelua

4 eri lounasvaihtoehtoa. Kaikkiin kuuluu salaatti, juomat leivät, kahvi ja kahvileipä. Hintalaatusuhde loistava. Lounaat Kotkan parhaimmistoa. Myös salaattivaihtoehto on loistava. Parhaat raaka-aineet käytössä. Kotiruokaa tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2018
Arvosana: 0
Favourite
2 arvostelua

Salaatti

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2018
Arvosana: 0
vallu65
2 arvostelua

Tyylikäs kyläbaari

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0
Mulqvist
38 arvostelua

Jotain muuta kuin pikaruokaa ja S-ravintoloita. Se on aina tervetullutta. Toivon pitkää ikää. Ravintola on rempattu ihan asialliseksi illanviettopaikaksi, joskaan mitään kovin omaleimaista teemaa ei ole. Henkilökunta oli valppaana ja (ehkä liikaakin) huolehtimassa, maistuuko ruoka. Ruokalista muistuttaa erästä kylän ässäravintolaa, jolla ikävä kyllä on hieman varmempi tatsi tähän lajiin.

Annokset ja tarjoilu olivat värikylläisiä ja hyvännäköisiä. Kaikki tuli syötyä, vaikkakin vuohenjuustoa lahjoitin viereiselle lautaselle, kun sitä oli melkoinen perhepakkaus siinä kanafileeni päällä. Eikä se ollut erityisemmin sulanut.

Haluaisin antaa yhden palkin lisää ruoalle, mutta tietyt helpot temput häiritsivät. Jotenkin hienosti nimetyt "lohkoperunat" olivatkin kokonainen peruna, joka oli halkaistu kahtia ja käsitelty pinnalta. "Paholaisen hillo" toi mieleeni paprikan palaset Sweet chili -valmiskastikkeessa. Toivoisin, että aistejani huijattaisiin vähän paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2018
Arvosana: 0
Puuhoyla
1 arvostelu

Kebabit kotkan parasta, varsinin Iskender. Siisti, hyvä hinta-laatusuhde, hyvä lounas. Hyvät pizzat. Olut ja hampurilainen on 5/5 kombo. Ei valittamista, paitsi joskus harvoin kuulemma pizzan laatu heittelee, itselle ei ole osunut kohdalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.03.2018
Arvosana: 0