Uusimmat arvostelut: Kotka

MarMar
1 arvostelu

Söin niin mahtavan hampurilaisannoksen että voin todellakin suositella muillekkin.
Hintalaatusuhde on erinomainen ja asiakaspalvelukokemus miellyttävä.
Aukioloajat sopivat minun päivä rytmiini.
Maisemat ja miljöö luksusluokkaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.10.2018
Arvosana: 0
Rykehuss
1 arvostelu

Tarjolla on 5 annosta per päivä. 2 kasvisannosta sekä päivän liha tai kala annos hintaan 12 euroa, sekä viikon liha tai kala-annos hintaan 17 euroa. Otin päivän liha-annoksen 12 euron hintaan, joka oli tänään "Riistakäristystä, puolukkaa sekä perunamuhennosta".

Tilaus tiskiltä, sujui jouhevasti. Hintaan kuului salaatti-, keitto-, ja leipäpöytä, ruokajumana vesi, aterian jälkeen kahvi ja pikkumakeat. Keittona oli kasvis-nuudelikeittoa, en maistanut. Salaattipöytä oli peruskamaa. Perunasalaattia, paprikasuikaleita, marinoituja kurkkuviipaleita, papusalaattia muutamia mainitakseni. Pääosin mauttomia, mausteet unohdettu täysin. Perunasalaatti täysin suolaton. Ei mitään happoja, pippuria, vinaigrettea, tai muuta särmää mistään. Hajutonta ja tylsää.

Leipiä oli muutamaa eri sorttia, todennäköisesti itseleivottuja sillä sen verran maukkaita olivat. Hyvä sitko ja rapea kuori. Voi oli turhan kovaa, vaikea levittää.

Riistakäristys tarjoiltiin pöytään. Sopivan kokoinen annos varsinkin alkupalojen jälkeen, mutta ei kuitenkaan rekkamiehen nälkään. Harmillisesti annos oli vain haalean lämmin, ja lautasta oli hädintuskin lämmitetty. Lopputuloksena viimeiset haarukalliset olivat jo kylmiä.

Itse käristys oli maukasta, joskin hyvin kotiruokamainen. Hyvä suola ja sopivasti maustettu, liha ei ollut liian sitkeää. Puolukat olivat pakasteesta, vetisiä. Menivät siinä sivussa. "Perunamuhennos" taasen oli varsinainen pettymys. Liisterimäinen koostumus, mutta todennäköisesti tehty perunoista eikä jauheesta. Vaivattu, tai muhennettu, liian kauan. Kuitenkin maku oli kohdallaan siinäkin.

Aterian päätteeksi yllättävän kelpo kahvi pannusta. Kahvipöydän kupeessa oli niitä "pikkumakeita", käytännössä kaupan keksejä sekä jotain halpoja karkkeja. Jäi syömättä. Melko nolo setti, jättäisin itse keittiömestarina pois moiset, sillä Vausti on (ja haluaa olla) Kymenlaakson ainut laadukkaaksi luonnehdittava ravintola.

Palvelu oli melko eleetöntä, hieman kiireisen oloista. Ravintola oli noin puolillaan. Poistuessani ei kukaan sanonut näkemiin.

Perushyvä, kotiruokamainen lounas (pl. liisterimuusi). Silti epäilemättä Kymenlaakson parasta lounasta, sentään oikeaa ruokaa eikä mitään buffet-laarissa maannutta mössöä rekkamiehille. Hintaan nähden tarjonta oli kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.09.2018
Arvosana: 0
aleksisi
234 arvostelua

Lauantaibrunssi.

Tarjolla vähän kaikkea, niinkuin brunssilla kai kuuluukin. Joten vähintääkin riittävästi tuli lautasta täytettyä. Cocktailpiirakoita, croisantteja, salaattia, makkaraa jnejne. Nykyajan brunssibuumiin verraten kuitenkin aika perinteistä valikoimaa, eli eksottisin makumaailma ei ehkä tästä brunssipöydästä löydy, ehkä ihan turvallinen valinta..

Terassilla mukava istuskella ja katsella ihmisiä ja ohi kulkevia vesiliikennevälineitä, kumma kyllä ei täällä ollut lokeista riesaa, vaikka rannalla ollaan. Ehkä Kotkalaiset merilinnut vielä osaavat itse kalastaa ruokansa, tiedä häntä..

Hellepäivänä tarjolle laitettu irtojäätelö ajatuksena ihan kiva, mutta toteutus ei kyllä valitettavasti kanna kovin hyvin, sillä melko pian oli aika nestemäistä tavaraa tarjolla..

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 19€ Lisätty: 23.07.2018
Arvosana: 0
Favourite
2 arvostelua

4 eri lounasvaihtoehtoa. Kaikkiin kuuluu salaatti, juomat leivät, kahvi ja kahvileipä. Hintalaatusuhde loistava. Lounaat Kotkan parhaimmistoa. Myös salaattivaihtoehto on loistava. Parhaat raaka-aineet käytössä. Kotiruokaa tarjolla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2018
Arvosana: 0
Favourite
2 arvostelua

Salaatti

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.07.2018
Arvosana: 0
vallu65
2 arvostelua

Tyylikäs kyläbaari

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 06.06.2018
Arvosana: 0
Mulqvist
38 arvostelua

Jotain muuta kuin pikaruokaa ja S-ravintoloita. Se on aina tervetullutta. Toivon pitkää ikää. Ravintola on rempattu ihan asialliseksi illanviettopaikaksi, joskaan mitään kovin omaleimaista teemaa ei ole. Henkilökunta oli valppaana ja (ehkä liikaakin) huolehtimassa, maistuuko ruoka. Ruokalista muistuttaa erästä kylän ässäravintolaa, jolla ikävä kyllä on hieman varmempi tatsi tähän lajiin.

Annokset ja tarjoilu olivat värikylläisiä ja hyvännäköisiä. Kaikki tuli syötyä, vaikkakin vuohenjuustoa lahjoitin viereiselle lautaselle, kun sitä oli melkoinen perhepakkaus siinä kanafileeni päällä. Eikä se ollut erityisemmin sulanut.

Haluaisin antaa yhden palkin lisää ruoalle, mutta tietyt helpot temput häiritsivät. Jotenkin hienosti nimetyt "lohkoperunat" olivatkin kokonainen peruna, joka oli halkaistu kahtia ja käsitelty pinnalta. "Paholaisen hillo" toi mieleeni paprikan palaset Sweet chili -valmiskastikkeessa. Toivoisin, että aistejani huijattaisiin vähän paremmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.04.2018
Arvosana: 0