Keittiö auki

Ravintola Vaakku

saaristo
Arvosana 4.8 / 5

Ala Carte ravintola Varissaaressa, vain 10 minuutin venematkan päässä Kotkan keskustasta. Ravintolasta 360 asteen näkymät merelle. Panostamme paikallisiin raaka-aineisiin ja tuoreuteen. Palvelemme myös ympärivuoden tilauksesta. Jäiden aikaan palvelemme kävijöitä viikonloppuisin keitoin ja kahvilatuottein.


Arvostelut (4)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Varmasti parhaat simpukat joita olen koskaan syönyt Suomessa. Henkilökunta nuoria ja reippaita. Mukavaa oli myös se että ravintoloitsija itse töissä ja jututti asiakkaita. Viini lista yksinkertainen ja hyvä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 31.01.2016
Arvosana: 0

Vietimme mieheni kanssa yhden heinäkuisen lauantai illan ravintolassa ja se jäi kyllä kaikin puolin mieleen miellyttävän paikkana. Söin itse päivän saalin joka oli muuten paras paistettu kuha mitä olen koskaan syönnyt kiitos siitä. Mieheni joka on ronskin kokoinen kaveri söi Entrecote pihvin ja oli myös erittäin tyytyväinen. Ainut miinus ruokia sai hieman odottaa mutta annettakoon anteeksi koska meidän lisäksi saariravintolassa oli noin 70 muuta syöjää.
Nyt kun ravintola oli avattu talvella kävimme koko perheen voimin syömässä lohikeitot ja täydellistä oli jälleen. Toivottavasti pakkaset pysyvät alhaisina olisi ilo tulla uudelleen talvella. On muuten aivan erillainen tunnelma :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

Paljon veneillään perheen voimin ja käytämme tasaisesti saariston ravintoloita. Todella hieno ravintola ja erityisen lyhyen venematkan päässä. Syönyt hampurilaisista pihviin ja ihan loistava ruoka. Lapset tykkäävät ruuista myös

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 25.01.2016
Arvosana: 0

Viime kesänä vierailtiin, ainoat asiakkaat ja ruokaa sai odottaa ja odottaa. ..puulaatikosta (josta muuten hankala syödä) valmissämpylää, jonka välissä pitkäänkypsytettyä valmisporsasta sekä ranskalaisia... no huh huh Ei tarvitse enää mennä...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.01.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Varissaari, 48100 Kotka - Reitti
+358449864925
http://www.varissaari.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita