Nappi

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: little hongkong

First time visiting Little Hong Kong after the change of owners (and maybe change of name? ) and we were super delighted. We ordered a chicken hotpot and a stir fry pork from the Szhecuan menu, and were immediately back in Chinatown, Singapore. Fact that the talkative and friendly chef/waitress did not speak finnish or english made the situation feel even more authentic. Value for money was excellent, and we will definitely visit this place soon again, and many more times.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 11.12.2013
Rating: 0

Restaurant: Kuurna finnish

Pikkuruinen Kruununhaan Kuurna on lempiravintolani enkä siksi arvostelekaan tässä yhtä käyntikertaa, vaan kokonaisuutta yleensä. Tunnelmaltaan ravintola on mielestäni ehdottomasti Helsingin paras, ja palvelu yleensä erinomaista tai vähintään hyvää. Ruoan tason vaihtelu on aika pientä, muutamaan otteeseen ruoka on ollut tasoltaan "vain" hyvää, yleensä kuitenkin erinomaista. Jos etsii Helsingistä keskihintaista fine dining paikkaa on Kuurna ehdottomasti paras valinta.
Lapsiystävälliseksi en Kuurnaa merkitse siitä syystä, että ravintola on tunnelmallinen ja aika pieni eikä akustiikaltaan ihan paras - mielestäni se on ennen kaikkea aikuisten ravintola.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 39€ Added: 03.07.2012
Rating: 5

Restaurant: Tamtam african food

Siisti ja valoisa ravintola, ystävällinen henkilökunta ja maukas ruoka. Meidän kohdallamme kaikki toimi, ruoka tuli nopeasti ja tuli sitä mitä tilattiin, lisänä tuli tulista chilitahnaa :)
Osa henkilökunnasta ei puhu suomea, mutta ystävällisyys korvaa mahdolliset puutteet kielitaidossa. Kortilla maksaminen ei vielä onnistu, ja ymmärtääkseni anniskeluoikeuksiakaan ei (ainakaan vielä) ole.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 10.07.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites