balsamico

12 reviews

Rakkaudella ja intohimolla valmistettu ruoka, tuoksut ja tunnelma, ammattitaitoinen palvelu ja asiantuntemus, täyteläisen pehmeä viini ja hyvä seura. Näistä on hyvät ravintolakokemukset tehty.

Badges

Blog link

Reviews (11)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Cafe Saltbodan

Viehättävä miljöö meren rannassa. Jäimme terassille nauttimaan kiireettömästä lomapäivästä. Listalta löysimme ranskalaisen kalakeiton, Bouillabaissen ja kyytipojaksi lasit valkoviiniä. Maku oli yksi ehdottomasti parhaista mitä olen vähään aikaan syönyt. Loviisan torin kalakauppias osasi neuvoa meille tämän paikan ja olemme siitä kiitollisia. Keiton raaka-aineet olivat ensiluokkaisia ja makua ryyditti keiton keskellä ainakin valkosipulia ja yrttejä sisältävä majoneesi. Kokemuksen kruunasi oikeaoppiset espresso ja cappucino; vahva aromi ja kaunis crema. Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa, vaikka asiakkaita paljon.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 13.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Pizzeria-Kebab Kimito pizza, kebab, salads

Maistuvat pizzat ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 29.05.2014
Rating: 0

Kohtuullinen kokemus Kukontorilla. Ihan suloinen pieni kahvila, josta tarjoushintainen kinkkupatonki oli hintaansa nähden maukas. Vesi ja tee melko arvokkaita. Tiskin takana palveli palvelualtis henkilö.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.01.2010
Rating: 4

Restaurant: Thai Thai - Ravintola

Siisti ravintola, josta saa oikeasti laadukasta ja maistuvaa thai-ruokaa. Annokset valmistetaan huolellisesti hyvistä raaka-aineista eikä kokilta taida puuttua rakkautta ruoanlaittoon. Oma annokseni, kalaa tom yam, oli äärimmäisen herkullinen ja maultaan ehtaa thaikkua. Annokset ovat kaikenlisäksi kauniita! Aterian jälkeen jasmiinitee ja hyvillä mielin aloittamaan huippulaatuista ruokaravintolavuotta 2013!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 01.01.2013
Rating: 2

Restaurant: Da Vinci

Bussipysäkiltä käsin jo muutaman kerran uteliaana uutta ja viehättävän oloista pizzeriaa katselleenani, päädyin nyt sisälle katupuhujassa esitellyn tarjouksen houkuttelemana.
Kallion kuppiloihin verrattuna viehättävä, intiimi ja tyylikäs. Tässä paikassa on yritystä ja pyrkimiystä italialaisuuteen; jopa taustalla soi tunnelmaan sopivaa ramazzottia, tms.
Tarjouspizza kahdella täytteellä oli ihan mallikas (poronliha+vuohenjuusto) tähän hintaan. Erityisplussaa täytyy antaa valtavan kokoisesta pallomaisesta punaviinilasista, josta verrattain mitäänsanomaton talonviini maistui ihan kohtuulliselta. Oreganot, oliiviöljyt ja balsamicot saa tiskiltä napattua mukaan pöytään. Palvelu oli perusystävällistä ja vielä hieman hakevaa. Kyllä täällä voi ainakin tarjoukset käydä nauttimassa, hyvillä mielin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.09.2010
Rating: 6

Restaurant: Restaurant Maithai thai

Luottopaikka. Ravintola käyttää laadukkaita raaka-aineita ja ruoan taso on aina tasalaatuisen herkullista ja autenttista. Jopa tulisuusaste riittää tyydyttämään ainaisen chili-nälkäni. Pienen ja ahtaan ravintolan tarjoilija on todellinen ammattilainen. Puikkelehtii rauhallisesti pöytien välistä noudattaen järkevää logistiikkaa... vie mennessäs, tuo tullessas. Hallitsee salinsa esimerkillisesti, eikä tee itsestään numeroa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 6€ Added: 11.10.2010
Rating: 4

Restaurant: Silvoplee vegetarian

Itseään arvostavan ihmisen ravitsemusliike. Valitsen lautaselleni aina pelkästään elävää ravintoa, sillä tiedän sen olevan työlästä kotona valmistaa. Tällöin saan myös rahoilleni parhaan vastineen, sillä juuri tuo elävän ravinto on tässä paikassa huippuherkullista ja valikoima runsasta.
Ympäristö on hieman ruokalamainen eikä houkuttele istumaan kovinkaan pitkään ruokailun jälkeen. Silti täältä lähtiessään kokee mielihyvää itsensä ja ympäristönsä puolesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 06.10.2010
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Henrik II

Asiallisen oloinen oman kategoriansa (lähiö)ravintola. Vuohenjuusto-metsäsienikeitosta puuttui suolaa ja leipäkin oli hieman mauton ja höttöinen. Mainitsemisen arvoista oli viinilasi! Se oli valtava ja pallomainen. Ihana nuuhkia ja siemailla viiniä kunnollisesta lasista.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 31.01.2010
Rating: 1

Restaurant: Toscanini italian

Vilkas paikka näin lauantai-iltana. Viehättävän tyylikäs miljöö sekä huomaavainen ja avulias henkilökunta. Antipasti-lautanen oli kauniisti laitettu esille ja hintansa arvoinen. Pastakääröt olivat hyviä ja etenkin täyttäviä. Jotain jäin kuitenkin kääröjen maussa hivenen kaipaamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 31.01.2010
Rating: 2

Restaurant: Piccolo Pizza

Tilasin tonnikalasalaatin, koska se oli ainut hieman terveellisempi vaihtoehto. Annos, joka koostui ainoastaan jäävuorisalaatista, tonnikalasta ja kastikkeesta tuli nopeasti. Kaikkia näitä kolmea raaka-ainetta oli kuitenkin riittävästi. Interiööri on suorastaan surullisen ankea. Tähän turvaudun jatkossakin vain hätätilanteessa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 19.01.2010
Rating: 0


Followers