Suljettu nyt

Picnic Forum - Kukontori

kahvila
Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Runebergintorttu kahvin kanssa. Torttu on auttamatta aivan kuivunut, milloin lienee tehty. Tuon tason tuotteita ei kahviloissa pitäisi olla myynnissä.

Itse tässä Picnicin paikassa pääsee mkavasti sivuun Forumin hälinästä, mutta sen perusteella nyt ei voi hyviä arvosanoja antaa tuon ala-arvoisen tortun vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 31.01.2015
Arvosana: 0

Tilasin toastin gluteenittomana. Minulle ilmoitettiin että ei ole. Kysyin että no mitä on gluteenittomana. Todettiin ettei mitään paitsi salaatti ja uuniperuna. Jos olisin halunnut salaatin niin olisin tilannut sellaisen. Otin siis vain kahvin ja nälkä jäi. Miksi ihmeessä mainostetaan valotaululla tuotetta mitä ei sitten saakaan? Itse myyntialan ammattilaisena ja yrittäjänä en mainosta mitään mihin ei tarjonta todellisuudessa riitäkään. Mainokset niin että ne voidaan myös poistaa jos tuotekin on tilapäisesti loppu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.12.2014
Arvosana: 0

Sujuvahko palvelu ja kahvilaksi aika erilainen lista, oma juttu. Plussaa mm. Pulled beefistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 17.05.2014
Arvosana: 0

meta-ruoka, tai siltä maistuu. kallista. sisustus ihan hirveä, kulmikas, moderni.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 11.08.2013
Arvosana: 1

En oikein tajua näitä uusia patonkeja. Pienempiä, eikä juuri parempia. Huono hinta/laatu-suhde. Palvelu hyvin mekaanista. Sijainti ihan kiva, mutta olisi mukavampaa, jos sisätiloista pidettäisiin parempaa huolta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.03.2012
Arvosana: 2

First of all "ibane", the Picnic chain is not a normal cafeteria chain. It's actually positioned as a "smart casual" chain. Secondly, the coffee is much better there compared to many other places. Especially the special coffees such as espresso, cappuccino, latte etc. are better. The products are of high class, better than many other places. I do agree that some of the places are not clean all the time, but the food has usually been decent.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.11.2011
Arvosana: -2

ahdasta ja sotkuista, usein käydessäni joku
tuote listalta loppu..."palvelu" vaihtelee suuresti...hymyä näkee harvoin...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 14.05.2011
Arvosana: 1

I wonder what keeps these Cafes Picnics alive and running. Nothing there is good. Coffee is bad, sandwiches are awfully tasteless and disgraceful. Service is sad and depressing. Disappearing and replace them by real cafes would make a favor to the city.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 16.05.2010
Arvosana: -1

Menin hakemaan täytettyä uuniperunaa kiihkeimpään lounasaikaan, jolloin minulle ilmoitettiin perunoiden olevan loppu! !! Käsittämätöntä. En ole syönyt muita tuotteita kuin uuniperunoita, joiden kastikkeen määrä vaihtelee huomattavasti (ilmeisesti kokista riippuen). Näinhän ei todellakaan saisi olla kun kyseessä on pikaruokaketju, ja tuotteita tehdään ns. liukuhihnalla. Hinnat ovat myös liian kalliita tuotteiden kokoon/laatuun nähden, jonka vuoksi käynkin ko. ketjun kahviloissa vain kun saan jostain tarjouskuponkeja (-50% hinnasta). Kahviloiden siisteydessä on toivomisen varaa, siksi en koskaan syö paikanpäällä vaan otan ruuan mukaani.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2010
Arvosana: -1

Kohtuullinen kokemus Kukontorilla. Ihan suloinen pieni kahvila, josta tarjoushintainen kinkkupatonki oli hintaansa nähden maukas. Vesi ja tee melko arvokkaita. Tiskin takana palveli palvelualtis henkilö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.01.2010
Arvosana: 4

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Reitti
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=5

Vaihtoehtoisia ravintoloita