Ei tietoa

Da Vinci

pizzaa
Arvosana 2.1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (87)

Lounaalla kävin syömässä äyriäiscarbonaran. Annoksen saapuminen kesti vähän liian pitkään, noin 20min vaikka oli hiljaista vielä tuohon aikaan. No sen olisi kestänyt, jos ruoka olisi ollut hyvää. Todella mautonta, pippuria kehiin mutta ei auttanut. Pasta oli ylikypsää ja äyriäiset kuin kumia. Annoksesta jäi syömättä varmaan 2/3 osaa, ei vaan mennyt alas vaikka nälkä oli. Ihan paha olo tuli.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.04.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ihan kuin olisi grillillä käynyt. Pizza tuli hyvin nopeasti, ja oli aivan liian kallis siihen nähden millainen kumilätty sieltä tuli. Vesikannut ja aterimet piti viedä itse pöytään, ja tilaus tekemässä tiskillä. Henkilökuntaa ei tuntunut kiinnostavan asiakkaiden palvelu, mutta olivat sentään kohteliaita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 25€ Lisätty: 17.03.2016
Arvosana: 0

Erinomainen hintalaatusuhde. Lounas alle 10€ ja listalta voi valita pizzaa, pastaa, salaattia ja muuta useista vaihtoehdoista. Olen käynyt 10sen kertaa 2014-2016 välillä, aina ruoka on tullut nopeasti (alle 15min) ja ollut tasalaatuista. Pizza on parempaa kuin perus pizzakebab-paikoissa, enemmän italialais- kuin suomalaistyylistä. Ei tietenkään mitään Michelin tähden luokkaa, mutta ei ole hintakaan. Hyvä perussetti. Täytteitä voi vaihdella ja sopii kasvissyöjälle. Ystävällinen palvelu ollut aina. Salaatti ja kahvi kuuluu hintaan. Kiva ja siisti sisustus.

Suosittelen. Sopi monenlaisille syöjille, esim. työporukkaan missä ihmisillä on eri mieltymykset ruoan suhteen. Selkeästi laadukkaampi kuin perus "kotiruokabuffet"-lounaat.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.02.2016
Arvosana: 1

Palvelu oli surkea tarjoilija oli ylimielinen . Ruoka oli ihan ok.Mutta tarjoilija ei sopi asiakas palvelun.Sieltä ei annetaan kuittia aika ihmeellistä kassa laatikko on auki

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 14.02.2016
Arvosana: -1

Italialaisuus ei ehkä ole ihan autenttista, mutta lounas on paikoitellen ihan kelpuutettavaa. Pizzat ovat hyvänmakuisia, tosin juusto ei ole kauhean laadukasta ja esimerksi Margarita ei tosiaankaan ole mitään buffalomozzarellaa, vaan pelkkää juustoraastetta ja pari basilikanlehteä. Kannattaa siis valita mieluummin kunnon täytteillä olevia pizzoja tai pastoja, niissä maku on kuitenkin hyvä ja laatu muuten ok.

Palvelu on vähän niin ja näin, ei nyt töykeääkään mutta ei saa asiakasta tuntemaan oloaan kauhean tervetulleeksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.02.2016
Arvosana: 2

Yritin syödä lounaspastaa: penne oli ylikypsää valmispastaa, katkaravut ylikypsiä sitkeitä palleroita ja pekoni pehmeäksi keitettyä ja vastenmielistä. Kastikkeen maku ilman kiinteitä komponentteja oli ihan hyvä, mutta se ei tehnyt tästä ateriasta syömäkelpoista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 15.12.2015
Arvosana: 0

Palvelu töykeää, liha raakaa ja kylmää. Pasta-annos näytti nimensä mukaisesti mustekalalta. Tästä ilosta vielä 50e yhteensä. 2 reissua samalla kertaa ensimmäinen ja viimeinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 04.12.2015
Arvosana: -2

Kävimme syömässä äitienpäivänä ko. ravintolassa ja käteen ei jäänyt muuta kuin surullinen mieli ja myötähäpeä. Ruoka oli mautonta ja henkilökunta alusta lähtien epäystävällistä. Tarjoilijat olivat selkeästi enemmän kiinnostuneita keskenään juoruilusta kuin työnsä tekemisestä sillä meidän piti odottaa pelkkää laskun maksamistakin 15min lasku kädessä.. Mikään kiire ei ollut vaan omat asiat olivat tiskillä selkeästi tärkeämpiä. Viimeinen kerta kun syömme täällä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.05.2015
Arvosana: 0

Hyvät pizzat, pölvästi henkilökunta jäädyttää asiakkaat pitämällä ovet auki pakkasella. Sisempi ovi jää joka kerta mattoon kiinni ja väkisin pitää olla ulompi hakasessa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 27.01.2015
Arvosana: -1

Aivan loistavat autenttiset italialaiset pizzat. Raaka-aineet olivat hyviä ja palvelu erinomaista. Helsingistä hyvä pizzeria on ollut hakusessa ja harmittaa ettei tullut löydettyä Da Vinciä aikaisemmin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (5)


Sijainti

Siltasaarenkatu 11, 00530 Helsinki - Reitti