Suljettu nyt

Bellevue

venäläistä
Arvosana 4.3 / 5

Arvostelut (51)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Viikonlopun zakuskabrunssilla sai syödä niin että napa rutisi. Erinomaiset blinit, khinkalit, juliennet ja kalat. Kaipaamaan jäimme punasipulia bliniemme smetanan ja suolakurkkujen kera ;) mutta maku ja koostumus kohdallaan! Ankka olisi mysö mielestäni saanut olla pinkimpi ja lämmin. mutta yksikään ruokalajitarjonnasta ei ollut missään nimessä huonolaatuista tai epätyydyttävää. Allekirjoittaneen suosiksi jäivät khinkalit ja raikas jugurttikastike!
Brunssiksi toki kallis, mutta jos valitsee myöhemmän kattauksen ja ottaa olutta niin 50€ päivällisestä ravintolabuffetissa ei ole lainkaan paha hinta. Tarjoilu oli tehokasta ja ystävällistä. Ruoka pääsi välillä aivan hetkeksi loppumaan vaikka pöytiä täydennettiin koko ajan, eli missään vaiheessa ei jäänyt henkilökunnalta huomaamatta tämä. Jälkkäriksi teetä ja suklaamoussea, nam! Tänne uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 20.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 1
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Hyvä kokonaisuus pieniä yksityikohtia unohtamatta. Herkkutattirisotto joka oli tehty vetisistä pakkastateista sesonkiajan ulkopuolella. Suosittelen kuivattuja jos pakko käyttää. Siika oli loistava. Vadelman siemeniä hampaiden välissä vielä ilallakin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 29€ Lisätty: 23.02.2015
Arvosana: 0

Lounas: blini matikanmädillä, poronvasaa ja suklaafondant. Erinomainen menu, ohut blini kaupungin paras, herkullisen murea, sopivasti punertava poro yhdistettynä savupalsternakkapyreeseen suli suussa. Kolmekymppiä moisesta lounaasta ei ole liikaa. Hyvää talon (oikeata) shampanjaa saa laseittain, lisää plussaa. Tarjoilu erityisen miellyttävää ja huomaavaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 30€ Lisätty: 06.02.2015
Arvosana: 0

Palvelu tympeää. Ruoka ei hintansa väärtti. Atmosfääri kulahtanut.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 12.12.2014
Arvosana: 0

Alkupalaksi Vorschmack, joka jaettiin kahden henkilön kesken. Näin annos oli sopivan kokoinen alkupalaksi. Ruoaksi otimme molemmat blinit, seuralainen sienillä ja itse otin muikunmädillä. Blinit olivat sopivankokoiset ja täytteitä riitti niin, että pystyimme maistamaan niitä ristiin. Oikein hyvää. Jälkiruoaksi armenialainen suudelma ja venäläinen teetarjotin, jotka molemmat olivat oikein hyviä. Plussaa mukavasta tarjoilijasta

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 17.11.2014
Arvosana: 0

Illallisen alkuun zakuskalajitelma joka oli erinomainen. Erityisesti mieleen jäi suussasulava kieli ja ihanasti marinoidut sienet. Vaikka jo alkupaloilla sai jo melko kylläisen olon, niin onneksi tilaa jäi vielä pääruoalle kuitenkin. Valitsemani paahdettu kyyhky oli nimittäin todella hyvää. Annoksessa oli lintua reilusti, myös krokettina ja pateetyyppisesti. Lisukkeena olleessa palsternakkapyreessä taisi olla vaniljaa, nam! Jälkiruokaa en oikeastaan olisi enää jaksanut, mutta maistoin kuitenkin seurueen toisen jäsenen pavlovaa, maittavaa oli sekin!

Tunnelmaltaan ravintola oli viehättävän rauhallinen. Saniteettitilat olivat jopa ylelliset, millä mielestäni viime tipassa erotellaankin jyvät akanoista ravintoloiden kohdalla, mutta Bellevue on siis tältäkin osin oikein tasokas paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.04.2014
Arvosana: -1

Lauantai-iltapäivän zakuska.

Venäjän tapaan shampanskajaa koko aterian ajan, vodka siinä vierellä, taisi niitä useampi mennä. Tuli kokeiltua aikalailla kaikkea mitä päydästä löytyi.

Kaikin puolin mainio kokemus. Etenkin juliennes, oisi voinut muutaman kotiinkin viedä, sen verran epätervettä maukkaalla tavalla.

Isommalla seurueella palvelu toimi erinomaisesti, lasi ei kerennyt tyhjetä.

Hinta parin tunnin mässäilylle aika kova, mutta hinta/laadusta silti täydet, koska en itse ollut maksajan roolissa.

Mainio kokemus kaikin puolin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.10.2013
Arvosana: 0

Illallinen Bellevuessa. Pöytään ohjaus oli nopeasti kuten myös lista tutkittavaksi sekä alkudrinkkitilaus sisään. Alkuun Vorschmack joka on suosikkini ja otan aina kun se listalta löytyy. Annos sopivan kokoinen ja hyvän makuinen mutta jää keskivertoiseksi. Jotenkin tuntui mikroaaltouunissa kevyesti lämmitetyltä, olisi saannut olla kuumenpaa. Parempaakin olen Helsingissä syönnyt. Rasputinin tulinen häränpihvi oli pääruoka. Pihvi hyvää mutta lisukkeet eivät oikein vakuuttaneet. Perunapaistos mauton ja lähes kylmää. Jälkiruoaksi otin uunijäätelö Malakovin. Ihan ok tämäkin mutta varmasti valmisannos eikä maku ja rakenne riitä kehuihin. Palvelu oli asiallista, annokset tulivat mukavassa tahdissa, ei moitteita mutta ei riitä isoihin kehuihin. Kokonaisuus ok mutta tällä ruuan tasolla pidän hieman kalliina. Ravintolan ilmapiiri oli neutraalin tuntuinen, ei oikein ollut venäläistä tunnelmaa vaikka vastaavaa kitsiä en kaipaa kuin on muissa saman tyylin ravintoloissa Helsingissä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 30.09.2013
Arvosana: 0

Hyvin ymmärtää miksi Marskikin paikassa söi. Vorsmakki oli hyvää (Marskin ryyppy välissä), mutta poron vasa vieläkin parempaa. Oikein mureaa ja herkullista. Jälkiruoaksi otettiin vielä uunijätelöä. Hyvä makean loppuhively makuhermoille. Meille palvelu pelasi moiteettomasti (ei ollut ruuhkaa) ja miljöö oli hieno.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 58€ Lisätty: 31.05.2013
Arvosana: 2


Sijainti

Rahapajankatu 3, 00160 Helsinki - Reitti
(09) 179 560
http://www.restaurantbellevue.com

Vaihtoehtoisia ravintoloita