Primavera

39 arvostelua

When you cook it should be an act of love. To put a frozen bag in the microwave for your child is an act of hate." Raymond Blanc

Ansiomitalit

Huippuarvostelija: Arvostellut eniten (ylin 5%)

Blogi

Arvostelut (36)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin
Ravintola: Nanking kiinalainen ravintola

Paikan omistaja on vaihtunut ja samoin aiemmat eat. fi sivut. Kadonneiden kommenttien myötä katosi kyllä iso osa Helsingin ruokahistoriaa, koska ei mikään paikka ole saanut yhtä pitkiä ja yksityiskohtaisia kertomuksia siitä kuinka herkullista ruokaa tarjoava ravintolan omistaja on "hieman" kohdellut asiakkaita kaltoin. :)
Nyt asiat ovat toisin ja palvelu on vihdoin ruoan tasolla. Eli korkealla. Suosikkeja sekä lounas että - a la carte - listalla on edelleen legendaarinen curry-kana, satay kana/tofu sekä kantonin kana.
Ihastuttava paikka ja herkullinen ruoka , eikun nauttimaan!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 27.04.2016
Arvosana: 1

Ravintola: Kiinalainen Ravintola Nanking Oy kiinalaista

Ruoka herkullista vuodesta toiseen.
Miesomistajan käytös on omaperäistä ja jotkut säikähtävät sitä niin etteivät palaa enää koskaan. Hyvällä tuurilla joku muu palvelee. Hinta-laatusuhde on toimiva.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 08.12.2015
Arvosana: 0

Ravintola: China Club kiinalaista

Väsyneen näköinen, huonosti suomea puhuva nainen kampasi tiskin takana märkiä hiuksiaan tyhjässä ravintolassa, mies "kokkasi" keittiössä stadin huonoimman kiinalaisen lounaan (mikrossa?). Surkeuden kruunasi huono palvelu ja erikseen pyydettäessä vaivoin eteen tuotu kahvi, mikä valmistettiin pikaisesti murukahvista.
Ainut syy miksi en poistunut kesken ruokailun oli TsingTao-olut mikä auttoi kestämään kokemuksen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 20.06.2011
Arvosana: 3

Ravintola: Da Vinci pizzaa

Toooodella hyvää pizzaa ja loistava punkku.
Paikka on pieni ja vetoinen näin talvella, muuten ei valittamista. Ohuet, rapeat pohjat ja fantasiapizzan sain valittua aivan loistavan, rucolaa päälle ja paljon, toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 15.02.2011
Arvosana: 4

Ravintola: Himshikhar nepalilaista

Tämä paikka osoittautui pettymykseksi sekä ruoan että varsinkin poikkeuksellisen ankean sisustuksen suhteen. Alakerrassa ei talvella kylmyyden takia voinut edes olla , yläkerta muistuttaa kommunistista venäjän aikaa katossa näkyviä ilmastohormia myöten. Toivon paikalle silti menestystä mukavan henkilökunnan ja yrittämisen vuoksi. Nepalilaista hakiksille, hinnat alemmaksi ja hyvää ruokaa joka annokselle, kyllä se siitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 17.01.2011
Arvosana: -2

Ravintola: Sawat Dee Thai Food thaimaalaista

Tänne ei tarvi mennä uudestaan käsittämättömän huonon asiakaspalvelun vuoksi. Ruoka ok ja hinnat järkeviä. Ehkä voi tilata take-awayna ja hakea nopeasti oven suusta ettei vain pahoita henksun mieltä... :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 26.03.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Samrat intialaista

Hyvää intialaista ruokaa loistavalla sijainnilla.
Pääruoista löytyy pari helmeä ja naan-leipä on kenties kaupungin parasta.
Sisustus sen sijaan on vanhanaikainen, ja kivoja istuinpaikkoja ei juuri ole. Palvelun taso on aina yllätys, mitään sydäntälämmittävää ei kannata kuitenkaan odottaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 26.06.2011
Arvosana: 2

Ravintola: Ravintola Santa Fe tex-mex

Santa Fe, Santa Fe . .. Tämä oli joskus suosikkipaikkamme palaverien merkeissä - helppo tulla , keskeisellä paikalla, isot tilat ; ei pöytävarauksia & rento tunnelma.
Valitettavasti ruoan taso ei ole kummoista , eikä palvelukaan. Tarjoilijat eivät koskaan ole olleet palvelualan iloisia ammattilaisia, ääripäänä eräs miespuolinen henkilö, joka on niin suhteettoman tympiintynyt työhönsä ja asiakkaisiin, ettei tiedä itkeäkö vai nauraa :) En suosittele tekemään kumpaakaan.
Keittiö on täällä ravintolassa myöhään auki, joten Helsingin säälittävän huonon iltaravintoloiden aateliahan paikka valitettavasti on. Alkuruokien Shrimp Quesadillas on hyvä ja käy pääruoasta.
Santa Fe on Tex Mex-paikka jota ei aina voi välttää, mutta palvelun ja ruoan tason huomioon ottaen todella pahasti ylihinnoiteltua. Harmi !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.11.2010
Arvosana: 4

Ravintola: Grill It! pihviravintola


Ranskalainen vodka oli (miltei) hintansa väärti, valitsemani kuohuviini hyvää myös.
Grill it - etanaflan oli pieni pettymys, samoin grillattu halloumijuusto lisukkeineen ei tehnyt vaikutusta. Tattikeitto sen sijaan oli todella erinomaista.
Nyt toisen kerran käyty, ja pakko laskea pisteitä... Hidas palvelu jälleen kerran, ja kun en ole lihansyöjiä ei pihvikään pelasta paikkaa. Harmi - kun on kivasti sisutettu ja mukavalla paikalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.06.2011
Arvosana: 0

Ravintola: Trattoria Rivoletto italialaista/pizza

Pizzat ovat hyviä, taso tosin vähän vaihtelee kulloisenkin kokin mukaan.
Paikka on viihtyisä ja ilmapiiri miellyttävä - italialaisuudesta ei tosin ole tietoakaan. Täällä tulee välillä pizzanhimon yllättäessä käytyä, toimii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 20.06.2011
Arvosana: 2


Seuraajat