Avautuu 10:30

Himshikhar

nepalilaista
Arvosana 1.8 / 5

Ravintola on aito Nepalilainen, Meilla on 2 eri kerros jossa mahtu 25 ja 50 ihmisija kerrallan. Yläkerros on samaa kun oma terassi josta aurinko tulee suora sisään.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (124)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olin lasteni kanssa syömässä lauantaina. Palvelu välinpitämätöntä ja hidasta. Ei niinä mitään, mutta kaikki kolme annostakin oli kauheaa kuraa. Riisi oli ainoa raaka-aine mitä ei oltu onnistuttu pilaamaan. Raita soossi oli lähempänä majoneessia kuin jugorttia.. Annokset oli oilattu valmissoosseilla ja naan leipäkin oli onnistuttu sössimään jollain kummalla tavalla. Vesi oli haaleaa.

Pari vuotta sitten viimeksi kävin tässä paikassa ja ei mitään valittamista siltä keikalta. Nyt oli kuin eri planeetalta ja omalta kohdaltani viimeinen kerta.

Laskku oli 51 € mikä sinänsä ei ole paha kolmelta ruokailijalta. Mutta tästä kurasta aivan posketon hinta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2017
Arvosana: 0

Lounas, kaksi annosta. Hintaan kuuluu salaattipöytä mutta se on pahasti nuupahtanut. Annoksissa kasvikset loistavat poissaolollaan ja kana on rutikuivaa samoin kuin lammaslihapulla. Palvelun taso on ala-arvoisen ja olemattoman välillä, asiakkaita ei juuri huomioida ja naapuripöydän asiakkaat saavat etsiä henkilökuntaa itse tilausta varten. Pöydissä on likaisia laseja ja tästä huomauttaessa henkilökunta väittää vastaan. Kastikkeiden perusmaut ovat ok, mutta mausteisista annoksista puuttuu rohkeus. Seudulta löytyy nykyään niin monta erinomaista lounasravintolaa ettei tule eksyttyä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.10.2016
Arvosana: 1

Ovella luki isolla -15% opiskelija-alennus mutta maksettaessa sitä ei saanutkaan, vaan sitä olisi pitänyt pyytää siinä vaiheessa kun tilaa ruokaa?? Tuli huijattu olo. Asiakaspalvelu oli tökeröä ja jäi huono maku suuhun käynnistä. Ei tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.04.2016
Arvosana: 2

Palvelu oli erinomaista. Valitsemme ruoka hyvää. Suosittelen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.01.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli ihan ok, naanleipä tosin todella hiivainen ja ehkä raa'ahko, palvelu-sanaa ei juuri tunnettu. Lounasaikaan salaattipöytä heikko ja tarjottavat loppumaisillaan, tee kylmää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0

Mukava henkilökunta ja hyvää ruoka, mitä muutakaan vaatia! Ollaan nyt kolme kertaa käyty ja henkilökunta aina ollut erittäin ystävällistä (niinkuin ulkomaalaiset yleensä). Mukava palvelu siis ja tunnelmallinen nepalilainen sisustus. Ruokalistassa ehkä hitusen liikaa valikoimaa niin tuntuu että tarvitsee tunnin sen läpi kelaamiseen jos ei ole valmiiksi miettinyt mitä tekee mieli. Mutta jokaisella kerralla kaikki ruuat olleet erittäin maukkaita ja mukavan mausteisia. Lisäksi saa odotellessa semmoisia rapeita naposteltavia dipattavia juttuja. Ehkä ei täysin tyhjällä mahalla kannata mennä mutta toisaalta mukava ettei tule ihan ähkyjäkään. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 24.02.2015
Arvosana: 0

Aivan ihana palvelu ja raikas, laadukas ruoka. MInttukastike oli piste i:n päälle!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: 0

Palvelu töykeää ja molemmille syöjille tuli pian ruoan jälkeen vatsakipua ja ripulia. Olisiko liha ollut huonosti kypsytettyä tai pilaantunutta? Terveysviranomaiset voisivat tsekata paikan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 14.02.2015
Arvosana: -3

Hyvin ystävällinen henkilökunta. Ruoka todella hyvää ja riittoisaa. Lammas masala herkullista, lisää tulisuutta pyytäessä. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.01.2015
Arvosana: 0

Ruokansa tunteva henkilökunta, joka osaa suositella päätöskyvyttömälle.

Ruokalistan laajuuden takia en tälläkään kertaa osannut päättää, mitä haluaisin. Kerroin toiveeni mausteista ja muista mieltymyksistäni, ja ystävällinen nuorehko poika jaksoi ehdottaa ja kuvailla pari vaihtoehtoa ihailtavan tarkasti. Lopulta löysimme listalta sopivan vaihtoehdon, jota hän vielä pyysi keittiötä tuunaamaan pienehkön lisätoiveeni mukaisesti.

Annos lisukkeineen (salaatti, riisi, leipä) todella mehukas ja kohtuukokoinen hintaansa nähden. Suosittelen ehdottomasti Hakaniemen lähiravintoloista Himshikharia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 20.01.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Siltasaarenkatu 3, 00530 Helsinki - Reitti
09 5626995
http://www.himshikhar.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita