Lupus

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Gaijin

Suuresti hypetetty uutuusravintola sai allekirjoittaneet ihmettelemään suosittelijoiden arvostelukyvyn puutetta. Ilmeisen hyvin hoidettu PR pokkaa pisteet mutta ravintolakokemuksena Gaijin jää kauas kärjestä. Ruoka oli ylihinnoiteltua ja paikoittain täysin valjunmakuista. Menun aikana lautasia ei vaihdettu kertaakaan mikä sotki entisestään jo hailakoita makuja. Riisi ehti jäähtyä kupissa ja uutta, kuumaa tuotiin tarjolle vain pyynnöstä. Makujen puutteessa olisi mielellään nauttinut seurasta mutta paikan täysin suunnittelematon äänimaailma sakeutti korvat melusta. Kakofoninen ja kalsea, siinä kiteytettynä tunnelma. Palvelu oli ystävällistä mutta aivan liian itsetietoista. Harmillista jos uuden paikan menestys lähettää unholaan palvelualttiuden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2011
Betyg: 8

Restaurant: Chef & Sommelier

Erinomainen lisäys kaupungin ravintolatarjontaan. Sai kanta-asiakaskoukkuun heti ensimmäisen kerran jälkeen. Hienoa "vihreyttä" tekemisissä unohtamatta pääasiaa eli makua. Tällaista tekemisen intohimoa ei voi kuin ihailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2011
Betyg: 4

Restaurant: Ateljé Finne restaurang

Pettämätön, varma klassikko. Osannut lisätä menuuseen sopivasti yllätystä menettämättä kuitenkaan tyyliään. Yksi kaupungin harvoja ravintoloita joista aina lähtee hyvillä mielin ja kielin. HIntaan sisältyy takuuvarma hymy ja tyylikäs huolettomuus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.05.2011
Betyg: 0

Yksinkertaisesti hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.01.2010
Betyg: -5


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites