kare

6 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Happiness

Takeaway annoksesta ei saa totuttua 10% alennusta. Chili-kalakastike maksaa yhden euron. Thaimaalaiseen vihreään curryyn ei tietääkseeni kuulu kaali. Ehkäpä kaali lisätään ainoastaan tofu annokseen. Tofua ei esipaisteta erikseen wokissa vaan se vain lämmitetään laimean kookosmaidon ohessa. En myöskään löytänyt annoksesta yhtään thai-basilikaa, lime-lehden suiroa tai ainuttakaan munakoisoa. Helsingin thaimaalaisissa ravintoloissa saa yleensä kolmea erilaista munakoisioa (mallia mini, golf ja normaali). Lisäksi palvelu on toistuvasti hieman töykeän oloista. Riisi oli ilokseni tuoretta ja annos oli pakattu huolellisesti tukeviin kertakäyttöastioihin ja kuumaa vielä kotonakin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 12.09.2012
Betyg: 2

Restaurant: Korphai

Olen käynyt Korphaissa kolme kertaa, ensimmäisellä kerralla söin paikan päällä ja muuten olen ottanut mukaan. Korphain hyvä puoli on suuret annokset, paljon lihaa ja vähän kasviksia. Annokset myös maustetaan chilillä pyydettäessä oikein kivasti. Korphain huonompi puoli on se, että annoksissa harvemmin on sitä mitä listalla lukee. Esim. munakoiso on curryssä kesäkurpitsaa ja harvinaiset sienet vaihtuvat lennossa herkkusieniksi. Kaiken kaikkiaan paikasta on kiva käydä hakemassa suurmättö sunnuntaipäivän ratoksi josta vois syödä melkein kolme ateriaa. Annokset koostuvat halvoista raaka-aineista ja pääasiassa lihasta. Vegemättöjä en ole maistanut. Korphai ei mielestäni kilpaile ruuan laadulla vaan määrällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 23.08.2013
Betyg: 0

Makkaraperunat tarjoillaan palaneena :(

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 10.07.2010
Betyg: 2

Annos oli runsas, mutta jäin kaipaamaan vihreään (päivän) curryyn enemmän vihanneksia. Ruoka ei ollut kovin tulista, mutta onneksi pöydässä oli tuoretta chiliä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 31.03.2010
Betyg: 1

Ravintola suosii aromivahviketta, mutta ei onneksi kaikissa annoksissa. Annokset on maittavia ja pyydettäessä tulisia. Take away on melko toimiva.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 25.03.2010
Betyg: 1

Restaurant: Ryan Thai Vuorikatu thai

Kiva palvelu ja maittavat, mutta ei kovin tuliset pöperöt. Toimiva take away.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 25.03.2010
Betyg: 0


Bilder


Followers