juttuja

13 Bewertungen

Abzeichen

Blog link

Bewertungen (12)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: DaYou Life restaurant

Oikean kiinalaisen ruoan ystäville tämän pitäisi olla kantapaikka! Lounasruoatkin ovat täällä tavallista autenttisempia, mutta varsinainen kokemus on saavutettavissa a la carten puolella.

Tilasimme viime käynnillä kaksi hot pot -astiaa täytteineen hintaan 12e/kpl. Näiden lisäksi iso kulhollinen Sichuanin possua ja vihanneslautanen, joista molemmat olisivat menneet täydestä missä tahansa Kiinan maaperällä. Kolmen hengen voimin saimme juuri ja juuri kaiken syötyä, mutta maku oli niin loistava ettei vaihtoehtoa ollut!

Listalla on paljon muitakin herkullisen näköisiä annoksia. Toivon pitkää ikää tälle ravintolalle ja suosittelen sitä ehdottomasti, omituisen sijainnin ei pidä antaa hämätä!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 3

Mielestäni annokset ovat jonkin verran ylihinnoiteltuja, johtuen ehkä ravintolan saavuttamasta maineesta. Listalta löytyy kuitenkin edullisiakin annoksia. Niistä oma suosikki on Mapo Tofu, se on täällä minusta Suomen parasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note -1

Restaurant: Restaurant Serai

Hyvää aasialaista ruokaa. Kartoin tätä pitkään, aiemmin samalla paikalla olleen huonon kiinalaisen ravintolan takia. Omistajanvaihdos on kuitenkin nostanut paikan aivan eri sfääreihin. Suosittelen varsinkin listan malesialaista osuutta, kuten Kari Ayam ja Roti Canai. Alkupalat ovat kaikki herkullisia. Vastaavaa ei saa Helsingissä tietääkseni mistään. Jos lentolippu Kuala Lumpuriin on liian kallis, tämä on hyvä vaihtoehto!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 2

Restaurant: Domo

Domosta on muodostunut minulle sushin suhteen herkuttelupaikka, jossa tietää aina saavansa hyvää sushia, olkoonkin että se ei ole halpaa. Sanoisin jopa että Domossa on Helsingin paras sushitarjoilu. Sushin lisäksi listalla on myös on perusvarmoja riisipohjaisia annoksia edullisempaan makuun.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Restaurant: Wing Wah

Ihan ok suomalaiseen makuun sovitettua kiinalaista ruokaa. Ei kuitenkaan mitään erikoista minusta. Korkeintaan Itä-Helsingin paras kiinalainen, Kulosaaren sillan takaa löytyy jo parempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Restaurant: Ravintola Sagarmatha

Takuuhyvää nepalilaista, miksei intialaistakin. Olen testannut melkein koko listan ja tykännyt kaikesta. Tulisuuden asteet kannattaa ottaa tosissaan, jos annoksen kohdalla lukee "erittäin tulinen" niin se todella on sitä myös :)

Laadun kääntöpuolella annosten hinnat eivät ole ihan halvimmasta päästä. Toisaalta naan-leivät tuntuvat kuuluvan hintaan, vaikka ovatkin menussa niin einiistä ole koskaan erikseen laskutettu.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Restaurant: GIWA

Listalta testasin bibimbapin ja oikein hyvää oli. Hinnoittelu oli edullinen mutta annoskoko pienen puoleinen. Viihtyisän tuntuinen paikka, suosittelen kyllä korealaisen ruoan ystäville.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 31.01.2013
Note 0

Restaurant: Huang Shang Huang

Listalta löytyy erikoisuuksia, jotka mielestäni ovat jo melko lähellä oikeaa kiinalaista ruokaa. Vaikka loppuosa ruokalistasta on samanlaista suomalais-kiinalaista kuin muuallakin, niin suosittelen nimenomaan näitä erikoisuuksia! Sanoisin, että tässä on paras kiinalainen ravintola Tikkurilan alueella.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 30.11.2011
Note 1

Restaurant: Cafe Bouillon

Tunnelmasta täysi kymppi! Sisustus on viihtyisä ja musiikki soi juuri sopivalla voimakkuudella: täällä kuulee omat ajatuksensa ja keskustelu onnistuu normaaliäänellä, mutta ei kuitenkaan tunne istuvansa kirkossa.

Palvelu oli todella ystävällistä.
Ainakin oma ruoka-annokseni oli herkullinen, ja juomavalikoimasta löytyvät eksoottiset virvokesekoitukset antavat valikoimaa myös alkoholittomien juomien ystäville.

Yhdistelmän ciabatta + croissant + virvoke + cappucino sai 20 eurolla, joten hinta-laatusuhde on vähintäänkin hyvä.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 30.11.2011
Note 1

Restaurant: BLINIt

Rehellinen ruokapaikka, jonne tullaan syömään mahdollisimman hyvää ruokaa mahdollisimman halvalla. Tällaisia tarvitaan aina lisää.

Listalta löytyy pelkkiä blinejä, jotka täällä tarkoittavat täytettyjä ohukaisia. Liha- ja kalatäytteiset maksavat n. 5e ja makeat 2-4e. Yhdestäkin on vatsan täytteeksi, mutta isoon nälkään tarvitaan kyllä useampia. Siitä huolimatta hyvä hinta-laatusuhde.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 30.11.2011
Note 1


Bilder


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites