Unbekannt

Cafe Bouillon

Note - / 5

Kundenerfahrung

Child friendly
Vegetarian

Bewertungen (53)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt

Onko paikka lopettanut toimintansa? Kaksi kertaa olen käynyt ovella ja aina ollut kiinni, vaikka aukioloaikojen mukaan pitäisi olla avoinna. Ovessa ei ole mitään tietoa miksi on kiinni. Surkeaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 01.08.2013
Note 0

Mukava paikka. Mutta itse olisin kaivannut kahvilaan ennenmmän makeita annoksia. Päivän leivonnainen olit tänään mutakakku tyylinen suklaa piiras, mikä oli erittäin hyvä makuinen.

Hinnat ovat mielestäni vähän korkeahkot, mutta rahalle saa todella hyvin vastinetta. Joten ihan hyvä paikka.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 21.04.2013
Note 0

Miellyttävä ja kiireetön ilmapiiri. Hyvät kahvivalikoimat ja sopivasti vaihtoehtoja särvin-puolella. PS.kepsutti: laskun tuominen pöytään pyytämättä kesken kahvien on normaali käytäntö vastaavissa kahviloissa ympäri Euroopan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 16.04.2013
Note 0

Ihana pieni kahvila Tikkurilan aseman vieressä. Kiva sisustus ja rauhallinen tunnelma. Salaatit ja kahvit olivat oikein maistuvia ja kokemus kaikin puolin miellyttävä. Ainut pieni ihmetystä aiheuttanut asia oli se, että tarjoilija toi laskut pyytämättä kesken kahvien, vaikka sulkemiseen oli vielä yli tunti ja asiakkaita vain muutama meidän lisäksemme. Tuli vähän fiilis että meistä haluttaisiin eroon.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 18€ Hinzugefügt: 07.02.2013
Note 0

Plussaa enemmän kuin miinusta. Valikoima ei ole suuren suuri, mutta ei ole paikkakaan. Tuolla asiakasvolyymillä tuskin kannattaa seisottaa kuivumassa kymmeniä erilaisia kahvileipiä jokaisen erityisryhmän tarpeisiin. Ne tuotteet joita listalla on, ovat (kahden käyntikerran kokemuksella) maistuvia ja laadukkaita. Palvelusta suuri plussa! Myös siitä, ettei pöydästä käydä "hätistelemään" vaikka istutaankin iltaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 30.01.2013
Note 0

Mukava paikka, plytiintarjoilu ja oikeaa palveluasennetta. Viihtyisä paikka piipahtaa lasillisella ja syldä jotain samalla.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 18.10.2012
Note 0

Vakioasiakkaana olen todennut, ettei Buillonissa ole käsitettä vakioasiakas. Uuden asiakkaan palveluformaatti toimii, mutta vakioasiakkaan pitäminen uskollisena ja tyytyväisenä on hakusessa. Kannattaisi siis miettiä sitäkin puolta. Lisäksi menu alkaa kyllästyttämään. Siihen ei ole ilmestynyt mitään uutta. Eikö Buillonia kiinnosta lähituottaminen ja pientilojen tuotteet, joita joka kahvila ja ravintola tätä nykyä toitottaa? Hinnasta se ei voi olla kiinni, koska Buillonissa osataan kyllä laskea.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 20€ Hinzugefügt: 10.10.2012
Note 0

Todella kiva paikka kaikin puolin. Palvelu on erinomaista, ja erikoiskahvit sekä leivonnaiset aivan mahtavia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 27.09.2012
Note 0

aivan ihana paikka!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 23.09.2012
Note 0

Jos Bouillon olisi Helsingin keskustassa se olisi varmasti aina täyteen ahdettu. Mutta sepäs ei ole, joten kannattaa käydä jos liikkuu Tikkurilassa. Lista vaikuttaa herkulliselta, testattua tuli vuohenjuustosalaatti ja croissant, molemmat erinomaisia. Lisää tällaisia!

     
     
     
Erfahrung: À la carte Hinzugefügt: 15.09.2012
Note 0

Community

Bilder

Fans (6)

Diese Leute haben dieses Restaurant als Favorit markiert..

Leute, die sich für dieses Restaurant interessieren (3)


Standort

asematie 1, 01300 Vantaa - Route

Options