Latest reviews: Vantaa

jesbertos
4 reviews

Salaattipöytä oli ihanan runsas ja raikas,lisänä erilaisia pähkinöitä yms. Ilmeisesti itseleivottuja sämpylöitä ja eri levitteitä. Todella hyvä kotoinen lohikeitto! Koko komeuden kruunasi jälkiruokana toscapiirakka! Jatkakaa samaan malliin :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.09.2017
Rating: 0
Hasselbacken
5 reviews

Hyvät falafelit ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.09.2017
Rating: 0
aleksisi
200 reviews

Matka vei Myyrmäkeen.

Lounaspaikaksi valikoitui Mikes diner. Jokin näissä ameriikankrääsällä sisustetuissa paikoissa aina viehättää.

Ihan täysverinen dineri tämä ei kyllä ole, vaan ruokalista keskittyy pääosin hamppareihin.

Silmäilin listaa ja olin jo päätynyt listan ns parempien hampurilaisten osioon, kunnes huomasin viereiseen pöytään tuotavan annoksen olevan valtava. Lounasnälkäni ei sellaista olisi selättänyt, joten otin "tavallisen" juustohamppariaterian.

Tuote tuli kohtuu nopsaan, ja oli aika perustason suorite. Ei tällä pärjää ison kirkon artesaanibuge-buumissa, mutta hintaansa nähden ihan toimiva. Ranet vierellä rapeita. Mausteikossa muutamaa erilaista sinappia ja ketsuppia.

Paikka sopivasti matkan varrella jos Myrtsissä junailee. Palvelu myös paikkaan sopivalla tavalla rentoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 07.09.2017
Rating: 0
jake53
1 review

Pizza tilaus Lauantai 2. 9.2017 iltapäivä

Huono kokemus verrattuna edelliseen..... ( myös valkosipulit unohdettu).
22.8.2017 iltapäivällä tilattuun pizza tilaukseen jotka olivat herkulliset (jopa valkosipulit oli muistettu) .Olisi varmaan liikaa pyydetty jos kotisivulle laittaisi paistajan tunnistus mahdollisuuden.Olisi sitten kokemukseen perustuva valintamahdollisuus.
Ei pizza lottoa enää.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 03.09.2017
Rating: 0
Jarmo_eat
3 reviews

Lounaalla (9,2 €) oli:
KIRKAS KANAKEITTO (L+G)
PARILOIDUT POSSUN SISÄFILENOISETIT & TUMMA PUNASIPULIKASTIKE (L+G)
-Valkosipuliperunat (l+g)
HÖYRYTETTYÄ PUNA-AHVENTA JA KANANMUNA-TILLIKASTIKETTA (L+G)
-Keitetyt perunat (l+g)
TAATELI-PORKKANAT PAAHDETUILLA AURINGONKUKAN SIEMENILLÄ (L+G)
ja backuppina pizzapaloja.
---
Possu oli kuivaa eli aivan liian kauan kypsennetty - sisäfileestä oli siis saatu kuivaa känttyä. Ahvenet "uivat" reilussa kastikkeessa noutopöydässä. Maku vastasi odotuksia – ei erityistä makua kalassa, eikä kastikkeessa. Porkkanat olivat käytännössä uuniporkkanoita. Salaattipöydässä mm. perusjääsalaattia, tomaattilohkoja ja porkkanaraastetta. Pisteet siitä, että oli myös muuta salaattia (kaalisalaatti ?) tarjolla ja yleisesti ottaen hieman normaalia laajempi salaattipöydän tarjonta. Keittoa en maistanut.
Paikalla paljon duuriporukkaa syömässä.

Odotukset kotisivujen perusteella ("Panostamme terveelliseen, hyvään ja laadukkaaseen ruokaan annosten esteettisyydestä tinkimättä.") ennen paikalle saapumista olivat korkeammalla.
Kaiken kaikkiaan aika tavanomainen suomalainen lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 29.08.2017
Rating: 0
Jarmo_eat
3 reviews

Olin lounaalla reilu viikko sitten. Lounaalla tarjottiin Burgundinpataa ja paistettua lohta. Burgundinpadassa oli enemmän possua kuin nautaa. Käsittääkseni Burgundinpata valmistetaan naudan lihasta. Lohta sai ottaa vain yhden palan. Kanttarellirisotosta ei juuri sieniä osunut lautaselle. Salaattipöytä oli perusmallia (huonohko minun makuun), vähän jo vanhaa tavaraa mukana. Lähistöltä löytyy paljon laadukkaampia lounaspaikkoja.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 23.08.2017
Rating: 0

Mama Mozzan salaattipöytä huikea. Täys kymppi. Pääruoka myös hyvää. Mutta pääruokien kastikkeissa paljon hiottavaa. Pizzat hyviä. Salaattipöydän ansiosta korkeat pisteet.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 19.08.2017
Rating: 0
Cyndance
2 reviews

I attended an all-day seminar and couldn't find out about gluten-free food until the same day so I brought my own food to Heureka. Many tables were reserved for our very large group, but when I sat with my colleagues I was asked to leave, even though there were plenty of spaces. I was told I should understand and I do: Service is NOT what they are offering. My own food was delicious out in the hallway.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 11.08.2017
Rating: 0
Diimu
1 review

Toimiva lounaspaikka.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 02.08.2017
Rating: 0
Ruokajussi
294 reviews

Scanburger yllätti maukkaudellaan. Parhaita purilaisia mitä olen pitkään aikaan syönyt. Muuten ihan perus huoltamomeininkiä, ihan ok palvelu mutta viihtyisyydestä en nyt lähtisi palkitsemaan.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2017
Rating: 0