Latest reviews: Vantaa

1 review

Kanatortillasta ei annettu mitään tietoja ruoan sisällöstä, eikä tortilla ollut yhtään odotusten mukainen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.10.2019
Rating: 0
1 review

Mahtavaa rakkaudella tehtyä Lähi-Idän ruokaa edullisin hinnoin! Paikka näyttää ulkoa päin perus pizzapaikalta, mutta ruuan taso yllättää! Tilasimme kolme eri ruokalajia: falafelit olivat täydellisen rapeita, kana-shawarma mehukasta ja paistettu munakoiso kastikkeineen maukasta. Ravintolaa pyöritetään perheen voimin ja asiakaspalvelu hymyilevää ja ystävällistä. Menen ehdottomasti uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 16.08.2019
Rating: 0
1 review

Hiiligrilli on takaisin (ja on ollut jo varmaan pitkään), ei mikään tavallinen kebab mesta (miksi nimestä päätellen voisi kyllä luulla). Toki saa normi pitserian annoksiakin. Grilliannoksen kaikki kasvikset saa kyllä annoksen tuntumaan melko kaaottiselta, kenties niitä voisi vähän yksinkertaistaa? Ja hiiligrilli on arkisin vain klo 15 jälkeen :(

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 10.08.2019
Rating: 0
1 review

Kotiinkuljetus ei ole kotiovelle kuljetus, asun siis kerrostalossa missä ovet ei ole lukittuna ja kaksi viime kertaa ovat soittaneet talon edestä hakemaan pizzat! Voisivat toimittaa kyllä kotiovelle asti. Myöskään eivät olleet laittanut pizzaani ananaksia tuplana vaikka tilaukseen niin olin laittanut.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 02.08.2019
Rating: 0
1 review

Hyvän kokoinen megahamppari ja erinomainen maku. Suosittelen

     
     
     
Experience: À la carte Added: 25.07.2019
Rating: 0
1 review

Tilasin keitton, kuski ei tunnut. Soitin ravintolan, toivat minulle väärän keitton. Tosi ikävä kokemus

     
     
     
Experience: À la carte Added: 07.07.2019
Rating: 0
1 review

Naudan lehtipihvi oli järkyttävän hyvää. Henkilökunta yhtä ystävällistä kuin aina.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 30.06.2019
Rating: 0
2 reviews

Söin lounaaksi chicken tikka -annoksen. Lounaaseen kuuluu salaattipöytä, naan-leipä ja kahvi/tee. Lounasruoka oli hyvää, ei mitään valittamista.

Ravintola sijaitsee hieman sivussa muista lounaspaikoista, jotka ovat Myyrmannin kauppakeskuksessa (tämä Tilichokin oli ennen Myyrmannin kauppakeskuksessa), joten siksi ehkä Tilichoon ei tule niin helposti sattumalta mentyä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 27.06.2019
Rating: 0
1 review

Mielestäni burgerit ovat aivan ylihinnoiteltuja. Listalla burgerit maksaa n 13 euroa, johon ei sisälly muuta kuin pelkkä burgeri. Kaikki muu tulee tilata erikseen. Jo pelkät ranskikset nostavat hinnan 16-17 euroon. Vielä jos olisi halunnut mukaan vähän jotakin vihreää, niin hinta olisikin jo 20 euroa tai yli! Myös annoksia sai odotella noin 40 minuuttia, mikä on melkoisen pitkä odotus aika, kun mukana oli vielä nälkäisiä lapsia.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.06.2019
Rating: 0
2 reviews

Sushi ei pysynyt kasassa, lämmin ruoka täysin mautonta. Nälkäisenä oli pakko syödä, mutta fiilis oli etsiä buffasta vähiten pahaa. Sisustus ja puitteet olisivat loistavat, mutta ruoka aivan ala-arvoista.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 15€ Added: 02.06.2019
Rating: 0