Unknown

Café Truffel

Rating 4.1 / 5

Customer experience

Vegetarian

Reviews (41)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Omistaja vaihtunut. Tarjoilu heikohkoa kiinalaista ja japanilaista ruokaa. Ei kannata vaivautua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2015
Rating: -1

Hyvää tiikerikakkua kahvin ja ystävällisen palvelun kera, runsaan maittavan aterian
jälkkäriksi

     
     
     
Experience: À la carte Added: 13.11.2015
Rating: 0

What the . ..

My wife and I came here for lunch based on the extremely high ratings and the nice photos above.

This restaurant appears to have changed owners in a big way, and gone from (what looks to be above) quality Mediterranean salads to very, very "basic" quality Chinese food.

That was a strange bait-and-switch encounter. Wish they would change the signage to alert that the restaurant these ratings are based on is now closed because there is no way what they're serving now could be considered anything close to 4.5/5.0.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 21.04.2015
Rating: 0

Kahvila/ravintola oli yksinkertaisuudessaan viehättävä. Paikanomistaja oli hyvin sympaattisen oloinen, hymyilevä ja palveluhenkinen.

Kokeilimme kevätrullia, jotka olivat parhaimpia mitä olen koskaan syönyt.
Pääruoka oli todella hyvää. Söimme chilikanaa sekä currykanaa. Molemmat annokset olivat suuria, kauniita ja maittavia. Annoksissa olevat saatit olivat tuoreita mistä suuri plussa.

Ruokien kanssa kesti aavistuksen kauan (ehkä 30 min) mutta sen ymmärtää. Onhan kyseessä kahvila eikä kolmen kokin ravintola. Kaikki ruuat tehdään asiakkaan tilauksesta eikä niitä lämmitellä pakastimen uumenista.

Ilahduttavaa on myös ruokien laaja valikoima sekä lounas aikaan olevat edullisemmat hinnat.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 12.04.2015
Rating: 0

Uusien omistajien tuoma uusi energia ja vaihtelu paikalle tehnyt hyvää! Syömämme salaatti oli kooltaan valtava, tuore ja erittäin maistuva!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 09.04.2015
Rating: 0

Aiempien arvostelujen perusteella tämän paikan omistaja lienee vaihtunut, koska ruokalista on kovin erilainen, mitä täällä on kuvattu..?

Käytiin lauantaina alkuillasta täällä syömässä mieheni kanssa ensimmäistä kertaa. Ensivaikutelma paikasta oli, että ompas kiva pieni idyllinen kahvila, johon meidät toivotettiin ystävällisesti tervetulleeksi. Paikalla ei sillä hetkellä ollut muita asiakkaita, mutta myöhemmin tuli toinen pariskunta kahville. Tilauksemme vastaanottaja oli hauska ja lämminhenkinen nainen, joka oli käsittääkseni paikan uusi omistaja (mm. menu oli hieman vielä vaiheessa A4-kokoisilla kopiopapereilla). Tilasimme pääruoaksi kanasalaattia ja chilikanaa riisillä sekä makeaa valkoviiniä jälkiruoaksi. Ruoan saapumista pöytään sai tosin odottaa puolisen tuntia, mutta muuten pöytääntarjoilu pelasi ja patonkia tarjottiin alkupalana.

Salaatti oli iso ja kanaa paljon, ihan perushyvää, mutta vatsan sai sillä kyllä täyteen. Chilikana oli maustettu aitoon kiinalaiseen tapaan ja sen erinomainen maku todella oli hieman erilainen kuin suomalaiseen makuun tuunatuissa peruskiinalaisissa ravintoloissa. Ja viini, jonka nimeä en muista, oli mielenkiintoinen: mieto, mutta brandymäinen ja hyvä jälkkäri.

Paikassa yhdistyi aasialainen ruokakulttuuri ja skandinaavinen kahvila, mikä aiheutti ehkä vähän hämmennystä. Hinta-laatu-suhde kohdallaan, edullinen paikka.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 13€ Added: 28.02.2015
Rating: 0

Erinomaiset ja runsaat salaatit, joista hyvä lounastarjous! Lisäplussaa aina niin ihanasta palvelusta - oikea postiivinen poikkeus suomalaisessa kahvilatarjonnassa!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 13.10.2014
Rating: 0
     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.05.2014
Rating: 0

Arvosteluja lukieassa ravintolasta syntyi positiivinen kuva ja lähdinkin siinä mielessä että ruoka on laadultaan kiitettävää. Näin ei kuitenkaan ollut! Tilasin annoksen pelmenejä. Olin erittäin pettynyt kun huomasin niiden olevan suoraan pakasteesta maistuvan einekselle ja vielä kaiken lisäksi ne lilluivat harmaassa keitin liemessä, johon smetana oli luennut ikäväsasti. Ruoka oli suorastaan kuvottavaa!!! Yleensä en edes kirjoita tälläisiä arvosteluja. Kahvi oli ihan maittavaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 03.04.2014
Rating: 2

Sympaattinen paikka ja henkilökunta, herkullinen ruoka. Söin täällä eilen kalaseljankaa, joka maistui ihanan kotitekoiselta ja olikin sitä. Listalla tuntuu olevan usein samat vaihtoehdot, mutta tämä kahvila osaa selkeästi keskittyä siihen minkä tekee hyvin. Mielelläni tuen tällaisia pieniä paikkoja, sillä vastaavia kadunkulma-kahviloita soisi olevan enemmänkin!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 27.03.2014
Rating: 3


Location

Sibeliuksenkatu 5, 00250 Helsinki - Route
09 4289 1410
http://www.facebook.com/cafetruffel

Options